7 ay oldu canım siz nezamandır istiyorsunuz
kızlar iyi akşamlar. birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim ovülasyonda çift çizgi çıktıktan 14 gün sonramı regl olunuyor? bu tarih hiç şaşıyormu? ona göre tarih beklicemde:18:
kızlar iyi akşamlar. birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim ovülasyonda çift çizgi çıktıktan 14 gün sonramı regl olunuyor? bu tarih hiç şaşıyormu? ona göre tarih beklicemde:18:
hepimiz kendi rengimizi yaşarız..kimi mavi,
kimi gri..biraz kızıl biraz mavi..
Hepimiz bir ipin ucundan çekiyoruz hayatı..
Bazen kendimizden geçiyoruz..
Bazende birbirimizden..
Bazen içimiz sıkılıyor daralıp vazgeçiyoruz yürümekten..
Yürüdükçe uzuyor dünyanın boyu..
Yürüdükçe artıyor mesafeler..
Gücümüz bitiyo bazen..
Yürüdükçe bir yere gitmez oluyo ayaklarım..
Yürüdükçe düşüyorum bazen..
Daha çok kanıyo dizlerim..
Yürüdükçe titriyorum..
Takılıyorum geçmişteki üzücü anılara..
Tükeniyor ruhumun attığı adımlar..
Yorgun oldumu fark ediyorum..
Yorgun ve bitkinEki Görüntüle 302422 Eki Görüntüle 302422
bazen var bazen yok huzurcum
canım tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah ne kadar güzel heyecanlar allah bizede nasip etsin inşallah.senin ne zmn çıkmıştı testte? bide hamilelik belirtisi yaşadınmı hiç yaşadıysan ne kadar önce? çok soru sordum ama:26:
duygusal arkadaşım benim.yine döktürmüşsün...
çok beğendim cnmm
ANNE OLMAK İSTİYORUM
Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum
Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak
Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum
Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?
Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim
Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…
MELUSİNA
Bazen şaşabiliyor bende :44:Sen normalde kaç günde bir adet oluyorsan ona göre bekle mesela son 3 ay adet tarihlerin kaçtı?
ya cnm bnm ya..inan varya aldın götürdün beni..
bazen düşünüyorum biliyor musun?? milyonlarca kadının hamile kalmasını unutuyorum biran ve diyorum ki kendime acaba bu mucize beni bulur mu??düşün yani bana o kadar imkansız geliyor..neden böyle düşündüğümüde bilmiyorum ama..içimdeki ses sonra diyor ki; neden kalmayasın "herkes kadar seninde hakkın"
hepimizin hakkı...
adın gibi huzur dolu bir yazı yazmışsın ama o ara sokaklarda ben kayboluyorum galibaa...Doğru arada dalgalanıyoruz ama hayatın süprizlerle dolu olması güzel. Bazen savuruyor insanı ara sokaklara belki de ara sokaklardaki insanlarla yolun kesişsin hayata bakışın değişsin diye sonra caddeye çıkarıyor. Ara sokakları görmeden yaşamadan tadını almadan koşturanlar kaybedenler oluyor çünkü eninde sonunda caddeyi buluyorsun.
ya cnm bnm ya..inan varya aldın götürdün beni..
bazen düşünüyorum biliyor musun?? milyonlarca kadının hamile kalmasını unutuyorum biran ve diyorum ki kendime acaba bu mucize beni bulur mu??düşün yani bana o kadar imkansız geliyor..neden böyle düşündüğümüde bilmiyorum ama..içimdeki ses sonra diyor ki; neden kalmayasın "herkes kadar seninde hakkın"
hepimizin hakkı...
ben bunu biraz önce yaptımm. Bugün konuşuldu ya banyo yaparken aklıma geldi hazır vücudum ıskakken yapayım dedim çünkü reglime birkaç gün var ve hamile değilim eminim çalışma yapmıyoruz çünkü Allah izin verirse şubatta başlıcaz da aynen hemen girişinde parmağıma sert, biraz yuvarlağımsı ve pütürümsü birşey geldi. Ama parmağımı az kenara kaydırdığımda yine devam ediyordu boşluk zaten öyle olması lazım yoksa regli günümüze yakın eşlerimizle nasıl birlikte oluruz tüm girişi o sertlik kaplasa dimii. Çok açık yazdım ama doğru olabilir bu teori yanii. Hem bana çok yakın mesafe geldi hemen hissettim bu yüzden bebeğe zarar vermez herhalde ama onun rahim olduğunu düşünmüyorum yaa o kadar aşağıda olamaz o başka birşeydir ama var bir hikmeti yani..
5.yılımıza girdik amaaa bazen böyle umutsuzluklar içinde boğuluyorum resmen Rabbim herkese nasip etsinnn inşallah.
adın gibi huzur dolu bir yazı yazmışsın ama o ara sokaklarda ben kayboluyorum galibaa...
tesekkur ederım canım
dualarım sızlerle ınsallah allahım nasıp eder
ben bat salı gunuydu test yapmadım durdum cuma sabah yaptım cıktı hemen koyu cızgı
sonrada kan yaptırdım 499 cıktı
ben belırtı olarak gögus agrısı yasadım hep agrırdı adet olmaya 3-4 gun kalası gecerdı bu sefer gecmedı fazlalastı
onun dısında kasıklarda batma degılde
sızlama vardı
sankı yara varmıs gıbı
baskada bısey hıssetmedım hıc
bu sızlamada bata 4 -5 gun kalası basladı hatta battan 2 gun önce gece sancı ıle uyanmıstım adet gelıyor demıstım
hadi yaa şaşabiliyor demek:26: hiç umudum yok bu aydandagenelde 30 31 gün oluyo döngüm 13 eylül, 11 ekim, 10 kasım. bu ay ilk kez ovülasyon kullandım 27 kasımda yani 18.gün çift çizgiyi gördüm o gün bide ertesi gün oldu halvet sonrada 4 gün ara verdik o arada yumurtlama olmamıştır umarım.:18:
canım bunlar 5 gun önce benım soyledıgım sözlerdı
hamılelık kesınlıkle mucıze ve bu mucızeyı ben yasayamam dıyordum
asla ınanmıyordum zaten bılıyorsunuz
ama oluyormus ve ozamanda o gunlerı hıc hatırlamıyorsun
sizlerde kavuscaksınız yavrularınıza
o zaman bu zor gunlerı hatırlamıcaksınız
evet anne olmak hepımızın hakkı ne guzel demıssın
cok duygulandım okuyunca
ahh be kuşum bende 2,5 yıldır..heray hadi bu sefer olur belki dyip yeni yeni şeyleri deneyerek hemde..
hala o heyecanım var ama tükenmek üzere...tüp bebeği deneyene kadar bu böyle..Allahım tez vakitte tüm bekleyenlere nasib etsin inşallah..
benim geçen hafta şişkinlik hissi vardı sonra geçti şuanda hiç bi belirti yok4 gün kaldı, bugün yine dayanamadım o çöp gibi olan gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı erken olduğunu ve testin dandik olduğunu biliyorum ama bi heves işte
ahh be kuşum bende 2,5 yıldır..heray hadi bu sefer olur belki dyip yeni yeni şeyleri deneyerek hemde..
hala o heyecanım var ama tükenmek üzere...tüp bebeği deneyene kadar bu böyle..Allahım tez vakitte tüm bekleyenlere nasib etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?