Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

7 ay oldu canım siz nezamandır istiyorsunuz

Bizimde 3 yıl oldu.Bence bir yılınızı doldurduktan sonra dr. unuzdan yumurta takibi yapmasını isteyin çünkü hiçbir problem olmasada beklemek zaman kaybı oluyor bizimde hiçbir problem yok bazı dr. lar hiçbirşeye gerek yok bekleyin diyor bazıları ise ilaç vs. biryerden başlanmasını söylüyor.Bir yılını doldurmadan doğal yoldan gelir inşallah bebeğin ama bir yıl içinde olmazsa rahiö filmi çektirip sonrasında yumurta takibiyapılmasını istediğini söylemelisin dr. una eğer zmaan kaybetmek istemiyorsan

kızlar iyi akşamlar. birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim ovülasyonda çift çizgi çıktıktan 14 gün sonramı regl olunuyor? bu tarih hiç şaşıyormu? ona göre tarih beklicemde:18:

Bazen şaşabiliyor bende :44:Sen normalde kaç günde bir adet oluyorsan ona göre bekle mesela son 3 ay adet tarihlerin kaçtı?

kızlar iyi akşamlar. birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim ovülasyonda çift çizgi çıktıktan 14 gün sonramı regl olunuyor? bu tarih hiç şaşıyormu? ona göre tarih beklicemde:18:

cnm o belli olmuyor..herkesin siklusu farklı olduğu için..mesela bnmki 15te oluyor veya 17de

duygusal arkadaşım benim.yine döktürmüşsün...
çok beğendim cnmm

ANNE OLMAK İSTİYORUM

Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum

Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak

Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum

Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?

Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim

Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…

MELUSİNA

bazen var bazen yok huzurcum

Doğru arada dalgalanıyoruz ama hayatın süprizlerle dolu olması güzel. Bazen savuruyor insanı ara sokaklara belki de ara sokaklardaki insanlarla yolun kesişsin hayata bakışın değişsin diye sonra caddeye çıkarıyor. Ara sokakları görmeden yaşamadan tadını almadan koşturanlar kaybedenler oluyor çünkü eninde sonunda caddeyi buluyorsun.

tesekkur ederım canım
dualarım sızlerle ınsallah allahım nasıp eder
ben bat salı gunuydu test yapmadım durdum cuma sabah yaptım cıktı hemen koyu cızgı
sonrada kan yaptırdım 499 cıktı

ben belırtı olarak gögus agrısı yasadım hep agrırdı adet olmaya 3-4 gun kalası gecerdı bu sefer gecmedı fazlalastı
onun dısında kasıklarda batma degılde
sızlama vardı
sankı yara varmıs gıbı
baskada bısey hıssetmedım hıc
bu sızlamada bata 4 -5 gun kalası basladı hatta battan 2 gun önce gece sancı ıle uyanmıstım adet gelıyor demıstım

ya cnm bnm ya..inan varya aldın götürdün beni..
bazen düşünüyorum biliyor musun?? milyonlarca kadının hamile kalmasını unutuyorum biran ve diyorum ki kendime acaba bu mucize beni bulur mu??düşün yani bana o kadar imkansız geliyor..neden böyle düşündüğümüde bilmiyorum ama..içimdeki ses sonra diyor ki; neden kalmayasın "herkes kadar seninde hakkın"

hepimizin hakkı...

Bazen şaşabiliyor bende :44:Sen normalde kaç günde bir adet oluyorsan ona göre bekle mesela son 3 ay adet tarihlerin kaçtı?

hadi yaa şaşabiliyor demek:26: hiç umudum yok bu aydanda genelde 30 31 gün oluyo döngüm 13 eylül, 11 ekim, 10 kasım. bu ay ilk kez ovülasyon kullandım 27 kasımda yani 18.gün çift çizgiyi gördüm o gün bide ertesi gün oldu halvet sonrada 4 gün ara verdik o arada yumurtlama olmamıştır umarım.:18:

5.yılımıza girdik amaaa bazen böyle umutsuzluklar içinde boğuluyorum resmen Rabbim herkese nasip etsinnn inşallah.
adın gibi huzur dolu bir yazı yazmışsın ama o ara sokaklarda ben kayboluyorum galibaa...

canım bunlar 5 gun önce benım soyledıgım sözlerdı
hamılelık kesınlıkle mucıze ve bu mucızeyı ben yasayamam dıyordum
asla ınanmıyordum zaten bılıyorsunuz
ama oluyormus ve ozamanda o gunlerı hıc hatırlamıyorsun
sizlerde kavuscaksınız yavrularınıza
o zaman bu zor gunlerı hatırlamıcaksınız
evet anne olmak hepımızın hakkı ne guzel demıssın
cok duygulandım okuyunca

ya kızlar denemeyin böyle yöntemleri
tmm doğruluk payı olabilir ama
netice kadın doğumcu vs değiliz.
kaç yapim derken göz çıkartmayın
mazaallah bilinçsizce yapılan her hareket düşüşe neden olabilir..

5.yılımıza girdik amaaa bazen böyle umutsuzluklar içinde boğuluyorum resmen Rabbim herkese nasip etsinnn inşallah.

adın gibi huzur dolu bir yazı yazmışsın ama o ara sokaklarda ben kayboluyorum galibaa...

ahh be kuşum bende 2,5 yıldır..heray hadi bu sefer olur belki dyip yeni yeni şeyleri deneyerek hemde..

hala o heyecanım var ama tükenmek üzere...tüp bebeği deneyene kadar bu böyle..Allahım tez vakitte tüm bekleyenlere nasib etsin inşallah..

benim geçen hafta şişkinlik hissi vardı sonra geçti şuanda hiç bi belirti yok 4 gün kaldı, bugün yine dayanamadım o çöp gibi olan gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı erken olduğunu ve testin dandik olduğunu biliyorum ama bi heves işte

canım 27 kasımda cıft cızgı görduysen senın bat 12 kasım 15 gun sonrası
ben cıft cızgıyı göruyorum 15 gun sonra adet oluyordum

ayrıca bızde cıft cızgının gecesı ve ertesı gece halvet yapmıstık
baskada yapmadık
hadı hayırlısı

inşallah cnm arkadaşım benim..hakkeden her kadının elbette hakkı...

bu kadar çabalıyoruz..ruh halimizin arada değişiklik göstermesi normal..bence mucizeyi biz yaşıyoruz zaten..heyecanla heray yeni bir umut diyerek yaratıyoruz o mucizeyi..

13 ay boyunca bende bekledim
o duygunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim
ama nolur umut kanallarını tıkama sakın..
mevlam herşeyin hayırlısını veriyor
inanıyorum ki sende anne olacaksın
geride bıraktığınız her ay umutsuzluk yerine
umut ışığı yaksın..dua edin mevlama sığının..

evet bendede vardı battan 1 gun önce atıyordum sonra dedım atacagıma yapayım yaptım bısey cıkmadı
.sonrada 3 gun gecmesını bekledım.ama lutfen battan önce yapma ınsanın morelı bozuluyor sınır oluyorkahrolasıca tek cızgıye
en erken bat gunu yap

amin Birsumcumm aminnnn tüpe gaza gerek kalmaz inşallah

Bu arada Dhc canımmmmm ikiz geliyormuş sanırımmmm inşallah hayırlısııı olurr 10 gün sonra güzel haberleri alırız inşallah canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…