hallettim meggggggggggggggggggggggg:))))))))))))))
15 karakter engeline takıldı yine belli oluyodur hehehe :)))
Yalnız o konunun altına bi göz attım kadınlar hamamına dönmüş herkes orda
aynen konu kapatıldı şimdi
ban yemeyi bekliyorummm
RABBİM hepinizin gönlünün muradını tez zamanda versin İNŞAALAH,ben de 25 haftalık hamileyim ama çok aşırı zor geçiyor eminim bana kızacaksınız ama çoğu zaman keşke hamile kalmasaydım dediğim oldu.5.haftadan beri aşırı bulantı kusma yiyip içememe sürekli yatma hastane acil serumlarla yaşıyorum.panikatak oldum.lütfen siz de bana dua edin.ve SAKIN EKSİK DUA ETMEYİN HAMİLE KALAYAIM DA NE OLURSA OLSUN DEMEYİN.İNŞAALLAH HİÇBİRİNİZ BENİM GİBİ OLMAZSINIZ ÇOK GÜZEL GEÇİRİRSİNİZ YER İÇER GİYER DOLAŞIRSINIZ.........
kısslar eski dostlar yeniden merhaba hepinize uzun zamandır yazamadım ama gelişmeleri hep okudum bütün gebeleri tebrik ediyorum allah hayhırlı doğumlar nasip eder işşallah. rabbim tez zamanda bizede versin benimde az kaldı bata işallah hamişimdir
rabbim hepinizin gönlünün muradını tez zamanda versin inşaalah,ben de 25 haftalık hamileyim ama çok aşırı zor geçiyor eminim bana kızacaksınız ama çoğu zaman keşke hamile kalmasaydım dediğim oldu.5.haftadan beri aşırı bulantı kusma yiyip içememe sürekli yatma hastane acil serumlarla yaşıyorum.panikatak oldum.lütfen siz de bana dua edin.ve sakın eksik dua etmeyin hamile kalayaım da ne olursa olsun demeyin.inşaallah hiçbiriniz benim gibi olmazsınız çok güzel geçirirsiniz yer içer giyer dolaşırsınız.........
sivatan
hamile misin
kızlar bişiy sorcam
şimdi ben ne zaman doktor kontrolüne başlıyayım sağlık ocağındaki hemşire 10 gün sonra filan git dedi...sizce öylemi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?