Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kısslar eski dostlar yeniden merhaba hepinize uzun zamandır yazamadım ama gelişmeleri hep okudum bütün gebeleri tebrik ediyorum allah hayhırlı doğumlar nasip eder işşallah.rabbim tez zamanda bizede versin benimde az kaldı bata işallah hamişimdir

RABBİM hepinizin gönlünün muradını tez zamanda versin İNŞAALAH,ben de 25 haftalık hamileyim ama çok aşırı zor geçiyor eminim bana kızacaksınız ama çoğu zaman keşke hamile kalmasaydım dediğim oldu.5.haftadan beri aşırı bulantı kusma yiyip içememe sürekli yatma hastane acil serumlarla yaşıyorum.panikatak oldum.lütfen siz de bana dua edin.ve SAKIN EKSİK DUA ETMEYİN HAMİLE KALAYAIM DA NE OLURSA OLSUN DEMEYİN.İNŞAALLAH HİÇBİRİNİZ BENİM GİBİ OLMAZSINIZ ÇOK GÜZEL GEÇİRİRSİNİZ YER İÇER GİYER DOLAŞIRSINIZ.........

Allah yardımcın olsun arkadaşım..
bebeğini kucağına alıp kokladığında,herşeye değer olduğunu anlayacağını düşünüyorum..böyle düşünmeye çalış olur mu..
hepimiz için geçerli tabii bu..
sürecin kolay olduğunu sanırım kimse iddia etmez..
kolayca geçiriverelim inşallah hamileliklerimizi..
alalım bebelerimizi sağlıkla kucağımıza inşallahhh...

miyaba ketenhelvacım

inşallah gibeğsindir canımm :92:

batlarım canlarım,yemek molasına gidiyum ben

hemen gelicem

meg ben geliyorum sen gidiyorsun ya
slm kızlar
11haziranda regli oldum
regli bitince calışmalara başladık
ama bıraz abarttım sanırım
10 11 12 13.günler oldu
hesaplamalara göre bugun ovulasyon bitimi
1temmuza kadar da gün aşırı çalışmayı düşünüyoruz
inanın bu iş hergün olunca kabak tadı veriyor
umarım tutmuştur

amiinnn en başta arkadaşım

kızmayız ama sen yinede keşke kalmasaydım deme dua et bizde sana duacıyız
bi doğsun gör bak nasıl unutucaksın yada gülerek anlatıcaksın bu günlerini
derdi derdi olan bilir
biz olsada öle olsak deriz sen aman sakın öle demeyin dersin hayat işte:98::98::98::98::98:

slm kızlar nasılsınız
biraz ayrıldım sayfalar ilerlemiş gitmiş
bende sağlık ocağına gittim geldim kan testi yaptırdım yarın 3 ten sonra alıcam...

kızlar bişiy sorcam

şimdi ben ne zaman doktor kontrolüne başlıyayım sağlık ocağındaki hemşire 10 gün sonra filan git dedi...sizce öylemi yapayım

kızlar bişiy sorcam

şimdi ben ne zaman doktor kontrolüne başlıyayım sağlık ocağındaki hemşire 10 gün sonra filan git dedi...sizce öylemi yapayım

canım bence bi git görün için rahat eder hem düşük filan olmaması için filan hap veriyorlar kullanmaya başlarsın doktorum bana günün 6 gün geçerse gel demişti kontrol için birkaç gün daha bekle olmazsa ama 10 gün bekleme canım birkaç gün zaten geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…