Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ama emin misin ki adet kanaması olduğundan serapcım?
belki lekedir? devam etmez?
(inşallah)
:95:

duphaston kullanmıştım geçen ay bu ayda kullandım rahmi desteklesin diye vermişti doktorum geçen ay da böyle geldi ilk başta bende önceden sancı gelirdi ama bu ay ağrılı bi sancı yok alt karnıma ağrı batıyo sanırm ilaçtan böyle oldu
dün deil önceki gün de test yaptım onda çıkmadı hayatım o yüzden adetimin sinyali

bugun akşam düşünüyorduk
baktım sağ kasığımda bi ağrı var
gıdaklama olabılır düşüncesiyle atladım herifin üstüne
bakalım inşllh değer bunca sıkıntıya

arkadashlar,benım hıc bır sorunum yok.hormon testlerım normal cok shukur.amma hamıle degılım.2 gundur sogan kürü iciyorum.hic sogan kürü yapan var mi aranizda.cevaplarsaniz sevinirim.shimdiden teshekkurler.:90:

kızlar ben bı öğleyı kılayım vaktım olmadı malum ince i,şlerimiz vardı
ben namazı kılıp gelıyorum yıne
inşllh

tamam piki yazalım o zaman yeni batını canım..

not: deminki mesajımdaki o simili nerden çıktı ya,ben ööle yapmak istemedimdi serapcım..

kızlar ya bakyorumda hep konuşulan şey aynı
halvet halvettt halvett

o değilde ben hiç sallamıyorum halveti ya 3 gün geçiyo 5 gün geçiyo

adapte oldum şimdi regl olucam ilaca başlıcam nasılsa şimdi bebeik olmuyo diye ondan herhalll ha bide kaç gündür ateşim yüksek halsizim hep eşim nezle gibi olmuştu ondan bana geçti heraldeeee

tamam piki yazalım o zaman yeni batını canım..

not: deminki mesajımdaki o simili nerden çıktı ya,ben ööle yapmak istemedimdi serapcım..

teşekkür ederim canım ne önemi var smilen
bu arada ovulasyon testi alsam mı çok kararsız kaldım
adaçayı yağı kullanan var mı adetimden sonra birkaç gün kullansam mı ne yapsam sanırım bende iltihap var

sirapımm 27m ben yaptım ya adaçayıyağını
adetin 1.günü başladım 4 gün yaptım memnun da kaldııımmmmm yap yap bencek zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…