ama emin misin ki adet kanaması olduğundan serapcım?
belki lekedir? devam etmez?
(inşallah)
:95:
bence fazlalaşırsa say eğer 1 damla gelip bi daha gelmezse sen yinede ihmal etme git doktora...
Selamlar her kese.arkadashlar ben yenıyım ,benı de arnıza alırmısınız,lutfen....
sen abarttım diyosun da canımcım bende aynı senin gibi yapıyorum 1 hafta filan hergün sağlam olsun diye ama ewet bıkkınlık geliyo da bendeki bu azim oldukça daha ne haftalar geçiririm
artık adamın yüzü düşsede öle bi yüzsüzlüğe vurmuşum ki önce ben surat murat asıp onu gaza getiriyom kıyamıyo sırnaşıyo sona leeyyynnnn yat aşşa konuşmaaa diyom bakıyom işime napıyım
Selamlar her kese.arkadashlar ben yenıyım ,benı de arnıza alırmısınız,lutfen....
duphaston kullanmıştım geçen ay bu ayda kullandım rahmi desteklesin diye vermişti doktorum geçen ay da böyle geldi ilk başta bende önceden sancı gelirdi ama bu ay ağrılı bi sancı yok alt karnıma ağrı batıyo sanırm ilaçtan böyle oldu
dün deil önceki gün de test yaptım onda çıkmadı hayatım o yüzden adetimin sinyali
sag ol,canım.ılgın ıcın
Aaa ne demek
aldık gitti
Hoşgeldin tatlım
selam arkadaşım,hoşgeldin
Batın kaç?
tamam piki yazalım o zaman yeni batını canım..
not: deminki mesajımdaki o simili nerden çıktı ya,ben ööle yapmak istemedimdi serapcım..
hoşgeldin aramıza canım
canım benım ben anlamadım sorunu.bır daha yazarmısın.:90:
sag ol,canım benım.....:80:
yani önümüzdeki ilk adet tarihin..
Beklediğin adet tarihi..
Listeye yazıyoruz da..
teşekkür ederim canım ne önemi var smilen
bu arada ovulasyon testi alsam mı çok kararsız kaldım
adaçayı yağı kullanan var mı adetimden sonra birkaç gün kullansam mı ne yapsam sanırım bende iltihap var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?