Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de çok merak ettim onu araştırdım bir iki sembolik video hazırlamışlar onları seyrettim İstanbuldan Adanaya gider gibi sindire sindire gidiyo bulucakta dölliycekte o arada yumurta çatlak olucakta amann ne uzun iş.Yumurtanın canı sıkılıyo onu beklerken çekip gidiyo falan sıkıcı bi süreç sevmedim ben

kızlar nasılsınız ben geldim :)
hoş geldin canım iyiyim hamdolsun sen
iyi bendeee ne olsunnn evde oturmaca işdeee
evet canım aynı tas aynı hamam :86::87:
Hatta ben bebek doğduktan sonrada kullanayım onu yalnız başıma bakıcam çünkü enerjiye ihtiyacım olucak
hımm iyi fikir
merhaba canım nasıl gidiyor hamişlik
sırf onu içtiğimiz için almayız kilo..
eğer kilo alıyosak da,B vitamininin iştah açma özelliği olduğu içindir..
valla çok duydum ne bileyim folik asit kullananlaradn kilo yaptığını :44: neyse işin ucunda bebiş var varsın 100 kilo olayım :86:

işte onu diyo,tazyik uygulamış çok iyi :86:
giden gitti,çıkmas daha diyu

ama tutsa bari beeee :18:
ceviz finduk pekmez yidircem ben ona nolur nolmaz ay

pazartesi döncez eve :92:
bende özledim ve seninkine de kızıyum bilesin
Gündüzleri yoksun ya sende akşamları bende giremiyorum, ne yapsın heyecanlandı birkaç ay sonra normale döner inşallah.
Ama evde kraliyetimi ilan ettim kızlar , adam işten geliyor yemek bulaşık mutfağı toparlama herşey ona ait ohh ben yan gelip yatıyorum. Ama 3 ay çok önemliymiş, kusura bakma aşkım 3 ay hiçbir şey yapamam dedim

şimdilik iyi gidiyor şifacım içimde sürekli birşeyler oluyor hissediyorum

şimdilik iyi gidiyor şifacım içimde sürekli birşeyler oluyor hissediyorum
oh oh maşallah 9 ay sıkıntısız geçer bir avazda kurtulursun inşallah artık hamişlerimiz dualarımız çoğaldı inşallah kabul olur

İdolümsün derin bende öyle olucam naz niyazz hatta aş ericem tek taş a falan

Kızlar hoşgeldddiiizzzzz

aysun bizde öle fırlatma yok anacım ya her an tetikte hazır bekleyebilir bendeki herüf ama çalışınca 5 dakika fazla uyku herşeyden değerli oluyo sankim.neyse bizde gözümüzü açmadan uyku arasında yaparız olur büter

iyi dimişsin derincim,çalışsın
ilk 3 ay ve son 3 ay günlük hayatımızı kısıtlamalıyız.. hatta gece hayatımızı da :82:

allaaaa geell geeellll +18 ee geelllll

sabah da güsel oluyu ama :78:

iyi dimişsin derincim,çalışsın
ilk 3 ay ve son 3 ay günlük hayatımızı kısıtlamalıyız.. hatta gece hayatımızı da :82:

dün dürtürklüyordu beni zaten halvet için senden alacağımı aldım 9 ay elveda dedim yüreğine indi garibimin . hayır 6. aya kadar yapabiliyormuşuz diyor birde kime sorduysa artık

hoşbulduk kızlar

benimde batıma son 5 gün test yapsam mı beklesem mi acaba bana fikir verin

6 aydır deniyorum. doktor yara var dedi. yakacağız dedi yaradan dolayımı olmadı bilmiyorum

Yara çok mühim değil canım oluyomuş hatta sanırım bende de var küçük bişey bu engel değil demişti doktorum başka bi yöntem varmış yakmak veya dondurmak gibi değilmiş ağustosta kontrolüm var o zaman kesin bişey diyebilirim demişti.Üzülme yani 1 sene olmayınca araştırıyolar olmama sebebini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…