belki adamın içine doğdu meg belli olmaz.atış mesele değil yeğğeennn mesele tutturabilmekte.atmaya atıyolar tabe yol belliiiii iz belliiiiii gidiyolar yerlerine ama yolun sonu nasıl acep:44::44::44::44::44:
Sabahın körüüüü en güzel verimlisi zaten ama biz yapmıyoz hiççç bebik istemeden önce yapaydık ama ne hikmetse çalışıyoz diyemidir bilmem yapmaz olduk
adamın tepesine binmem lazım sabahları acilen demekkiii...
Birde varya acaba atıştan sona içerde neler oluyo okadar merak ediyom ki anlatamam:79::79::78::78: :76::76:
hoş geldin canımkızlar nasılsınız ben geldim :)
evet canım aynı tas aynı hamam :86::87:iyi bendeee ne olsunnn evde oturmaca işdeee
hımm iyi fikirHatta ben bebek doğduktan sonrada kullanayım onuyalnız başıma bakıcam çünkü enerjiye ihtiyacım olucak
merhaba canım nasıl gidiyor hamişlikmerhaba kızlar
valla çok duydum ne bileyim folik asit kullananlaradn kilo yaptığını :44: neyse işin ucunda bebiş var varsın 100 kilo olayımsırf onu içtiğimiz için almayız kilo..
eğer kilo alıyosak da,B vitamininin iştah açma özelliği olduğu içindir..
günaydın kızlar nasılsınız
sabah test yaptım veeee çift çizgiyi gördüm çok mutluyum :84:
belki adamın içine doğdu meg belli olmaz.atış mesele değil yeğğeennn mesele tutturabilmekte.atmaya atıyolar tabe yol belliiiii iz belliiiiii gidiyolar yerlerine ama yolun sonu nasıl acep:44::44::44::44::44:
Sabahın körüüüü en güzel verimlisi zaten ama biz yapmıyoz hiççç bebik istemeden önce yapaydık ama ne hikmetse çalışıyoz diyemidir bilmem yapmaz olduk
adamın tepesine binmem lazım sabahları acilen demekkiii...
Birde varya acaba atıştan sona içerde neler oluyo okadar merak ediyom ki anlatamam:79::79::78::78: :76::76:
Gündüzleri yoksun ya sende akşamları bende giremiyorum, ne yapsın heyecanlandıpazartesi döncez eve :92:
bende özledim ve seninkine de kızıyum bilesin
6 aydır deniyorum. doktor yara var dedi. yakacağız dediÜzülme bizimde olmadı ama yılmak yok dimi ya.Kaçıncı denemeydi Denizcim?
işte onu diyo,tazyik uygulamış çok iyi :86:
giden gitti,çıkmas daha diyu
ama tutsa bari beeee :18:
ceviz finduk pekmez yidircem ben onanolur nolmaz ay
oh oh maşallah 9 ay sıkıntısız geçer bir avazda kurtulursun inşallahmerhaba canım nasıl gidiyor hamişlik
şimdilik iyi gidiyor şifacımiçimde sürekli birşeyler oluyor hissediyorum
Gündüzleri yoksun ya sende akşamları bende giremiyorum, ne yapsın heyecanlandıbirkaç ay sonra normale döner inşallah.
Ama evde kraliyetimi ilan ettim kızlar, adam işten geliyor yemek bulaşık mutfağı toparlama herşey ona ait ohh ben yan gelip yatıyorum. Ama 3 ay çok önemliymiş, kusura bakma aşkım 3 ay hiçbir şey yapamam dedim
Gündüzleri yoksun ya sende akşamları bende giremiyorum, ne yapsın heyecanlandıbirkaç ay sonra normale döner inşallah.
Ama evde kraliyetimi ilan ettim kızlar, adam işten geliyor yemek bulaşık mutfağı toparlama herşey ona ait ohh ben yan gelip yatıyorum. Ama 3 ay çok önemliymiş, kusura bakma aşkım 3 ay hiçbir şey yapamam dedim
yaa öylemi bende ilgileneyim o zamanyedirin kızlar, ben kocama sürekli bunları yedirdim sonra
İdolümsün derinbende öyle olucam naz niyazz hatta aş ericem tek taş a falan
Kızlar hoşgeldddiiizzzzz
aysun bizde öle fırlatma yok anacım ya her an tetikte hazır bekleyebilir bendeki herüf ama çalışınca 5 dakika fazla uyku herşeyden değerli oluyo sankim.neyse bizde gözümüzü açmadan uyku arasında yaparız olur büter
ayy canım süpermiş aşerme metodunİdolümsün derinbende öyle olucam naz niyazz hatta aş ericem tek taş a falan
iyi dimişsin derincim,çalışsın
ilk 3 ay ve son 3 ay günlük hayatımızı kısıtlamalıyız.. hatta gece hayatımızı da :82:
yaa öylemi bende ilgileneyim o zamanama benim kociş zaten 100 e merdiven dayamış durumda :86::97:
6 aydır deniyorum. doktor yara var dedi. yakacağız dediyaradan dolayımı olmadı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?