Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şimdi ben hiç uyumadımya ama hala ilk çişimi tutuyorum deli miyim neyim

valla sırf ferda dan fırça yememek için birazdan eczaneye gidicem
nova test alıcam bulamazsam fortel miyidi neydi onu alıcam

bugün yapmazsam bana çok kızar valla

korkumdan gidicem birazdan alamaya

Hımm anladım canım bende sandım annenler geldi falan ev kalabalık.

Ya evet okudum onu,heyecan yapmısın ki kim olsa aynı durumu yasardı.

keske gebelık testı olsaydıda 2. çizgiyi görseydın ama hayırlısı canım

belkıde hala bısıler vardır bilemiyoruz.

Hahaha:86: demek horlama sesıne uyuyamadın

gıcık oluyorum ya benim eşimde arada horlar benımde uyku hassas tık dese uyanırım

krız gecırır öyle uyurum dürterım falan ama nafıleee

:86::86: delü idrarını bi kaba al,sonra eczaneye kos alda gel bakalım.

ne tutuyosun kaç saattır :86:

ayyy geçmiş olsun şeker
valla ben senede 1 defa grip olurum ama ööle bööle değil
1 hafta yatarım resmen :2: :2: :94: :120:

teşekkür ederim bıtanem dünden beri kötüyüm ya.

Normalde benıde senede 1 tutar yataklık acıllık olurumda bu sene erken yakalandım.

halvette yalan oldu yapamıyoruz bu ay boş gecıyor ona üzülüyorum ama vardır bir hayır.

aman boşver önce sağlık valla
vardır bi hayır
mesela önemli günlerde bazen yorgun oluyo kociş uyuya kalıyoo koltukta ,ya da bi aksilik oluyo vardır bişey diyorum bunda da hiç üzülmüyorum

napım öglene yemek falan hareket etmemem lazım ama yemek yok mecburen onu dınlene dınlene artık :) ogle klasık bır idil günü iste şırnak da

Canım sen aramıza yenı mi katıldın?Daha önce görmemiştim de yanlış anlama sakın.

Hamilemisin neden hareket etmemen lazım?Yoksa hasta mısın?

Öğle yemeğide mi yapıyorsunuz?

Bu arada bebek odaları cok güzelmiş ya ama ağlamıycam ağlamıycam

Tamam tamam koymuyorum, Allah'ın dediğı olur otesine gecemeyız

ama bende dünden beri arkaadaşın çocuğu olmuş deli gibi sürekli onun fotolarına bakıyorum
benden sonra evlendi hemen hamiş kaldı
ahh benimki bi gelsin totosunu ısırcam onun

Evet yeni katıldım ... ya saçmalamayın aglamayın tamam koymuyorum daha ben de sızler gıbı hamıle mıyım degıl mıyım derken bu sayfayı bulmustum hergun okuyordum uye oldum ıste hem 6hafta 5gunluk hamıleyım yenı yanıı gecen gun kanamam olmustu cok az ondan dınlenıyorum bu hafta

aman boşver önce sağlık valla
vardır bi hayır
mesela önemli günlerde bazen yorgun oluyo kociş uyuya kalıyoo koltukta ,ya da bi aksilik oluyo vardır bişey diyorum bunda da hiç üzülmüyorum

İlk gün pazara denk geldi adama bişey oldu yapamadık üstüne gitmek istemedim neyse dedim yarın yaparız içimden.

Ertesi gün sular kesildi giğer güne kadar gelmedi ana depo patlamıs vs.dedim diğer güne yaparız.

Dün sabah bi uyandım hastayım grıp olmuşum,bugünde hala öyle...

Aksılıkler üst üste geldi anlayacağın,vardır rabbimin bildiği ne diyim artık.

Bu arada evet öğle yemegi yapıyorum:)

Hımmmm ozaman dıkkat etmelisin canım yemek memek boşver eşin eve mi geliyor öğlen yanı yapmasan olmaz mı otur dinlen.

Bu arada hayırlı uğurlu olsun allah kucagına almayıda nasip etsin

Evet eve geliyor idil cok kucuk bır yer zaten evle iş arası o kdr yakın kı baktıgımda esımı gorebılıyorum :) gelıyor ya saglıksız yıyecegıne boyle ıyı :) dınlene dınlene yapıyorum zaten...

ama bende dünden beri arkaadaşın çocuğu olmuş deli gibi sürekli onun fotolarına bakıyorum
benden sonra evlendi hemen hamiş kaldı
ahh benimki bi gelsin totosunu ısırcam onun

ooffff offf yatıyoruz kalkıyoruz bebekte bebek.

Başka bişey düşünemez olduk,gözyaşımız kurudu resmen.

Hımmmm ozaman dıkkat etmelisin canım yemek memek boşver eşin eve mi geliyor öğlen yanı yapmasan olmaz mı otur dinlen.

Bu arada hayırlı uğurlu olsun allah kucagına almayıda nasip etsin

gülme ama bır sey soracagım bu sayfayı en kolay nerden takıp edıp mesaj atabılıyoruz forum takıpden cok zor oluyor anlamadım gıttı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…