Arkadaşlar çok yoğumdum girip haber veremedim şimdi yazabiliyorum. Annemden haber geldi. Ciğerinde bir sorun çıkmamış çok şükür. Biyopsiye gerek duymamış doktor.Hiçbir ilaçta vermemiş. Tabi değerler yine yüksek ama ciğere zararı olmamış. 4 ay sonra yine kontrole gidecek. Yeni birşey mi yoksa eski mi, yükseliyor mu düşmüş mü bakacaklar.O zaman tedavi gerekirse olacak. Çalışabilir mi belli değil doktor çalışabilirsin demiş ama işyerinin insiyatifine kalmış bakalım. Bende çok sevindimm yük kalktı üzerimden kızlar. Çok mutluyum inşallah kesin olarak sağlığına da kavuşur. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınızz..
ayyy bu çok güzel ama 11 ay diyo biz 2 yldır evliyiz 2 yıl 5 ay olamsı lazım :44:
geçmiş olsun canım
şükür bi şey çıkmadı ohhHHHHH ne gzüel
bu arada ferdaaaaaaaaaaaaaaaa
çok tşk.ederim
bayıldııımmmmmm
tamam canım tarihte yine sorun var
geri gelince tarihi değiştirmeyi unutmuşum
bekle hemen düzeltilmişi geliyor
canım daha reglin gelmedi ki nedem hemen moraller çöküyor bakıyım hem reglin gelse de Allah'ın günleri bitmedi ya olacak elbet bak ne kürler neler yapıyorsunuz canımm Allah hayırlısını versin İnşallah..
anam bu düzelmişi değil mi
bak zaten uykusuzum ben mi hesaplaya mıyorum
evevt canım oda doğru
daha gelen giden yok kısmi menepozdayım ben
gözünüz aydın canım
çooooookkk sevindim inan
inşallah değerleri de düşecek herşey yoluna girecek
canim cok sevindim
rabbim yüzüne güle bakdi
allahim darda koymadi seni
insallah 4 ay sonrada iyi haberlerle gelir.
insallah kavusur cnm
sende iyiki varsin.
rica ederim canım
tarihi yanlış yazmışım baştan
güle güle kullan
bebişin olsun bebek tickeri yaparım
yok şimdi doğru canım eminim
gözün aydın canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına hem annen için hemde senin için bebek planı ertelenmeyecek bu durumdaArkadaşlar çok yoğumdum girip haber veremedim şimdi yazabiliyorum. Annemden haber geldi. Ciğerinde bir sorun çıkmamış çok şükür. Biyopsiye gerek duymamış doktor.Hiçbir ilaçta vermemiş. Tabi değerler yine yüksek ama ciğere zararı olmamış. 4 ay sonra yine kontrole gidecek. Yeni birşey mi yoksa eski mi, yükseliyor mu düşmüş mü bakacaklar.O zaman tedavi gerekirse olacak. Çalışabilir mi belli değil doktor çalışabilirsin demiş ama işyerinin insiyatifine kalmış bakalım. Bende çok sevindimm yük kalktı üzerimden kızlar. Çok mutluyum inşallah kesin olarak sağlığına da kavuşur. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınızz..
evevt canım oda doğru
oo çok iyi canım azkalmış yaaİnşallah canım.. artık sanırım biz de şubatta başlayacağız çalışmalara. Eşimde bugün çok sevindirdi beni. Şimdi reglimi olucam birkaç güne kadar.. gelecek yumurtlamamı sordu, tatlı yararlı kuruyemişler ye ki enerjin olsun dedi kendi de keçiboynuzu kürüne başlayacak alıcam haftasonu çarşıdan. Artık şubata hazırlıklarımızı yapalım dedi şubat yumurtlamamı da sordu düzgün giderse şubat başı dedim tamam o zaman dedi öyle istekli olması ve sorması felan hoşuma gitti. Hayıt hapını söyledim tamam kullanırsın dedi..
Sağol Canım benim.. Çok dua etmiştim gerçekten burada da arkadaşlarım çok destek verdiler sağolsunlar iyi ki böyle bir yer var.
gördüm hatta epey güldümsanırım oldu
ama ilk sazan gibi nasıl atlıyorum umutege ye yaptığına
bi baktım 4 yıllık evli gözüküyorum
günaydın canlarııımtestimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
geçmiş olsun canım
şükür bi şey çıkmadı ohhHHHHH ne gzüel
bu arada ferdaaaaaaaaaaaaaaaa
çok tşk.ederim
bayıldııımmmmmm
gözün aydın canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına hem annen için hemde senin için bebek planı ertelenmeyecek bu durumda
güle güle kullan canım çok gözel olmuş inşallah bebeklerimizi için yapmakta nasip olur
oo çok iyi canım azkalmış yaa
ilgilenmesine sevindim eşinin de
hadi bakalım hayıta da başla
sonra gelsin bebeniz inşallah
gördüm hatta epey güldüm
sağol bitanem benim.. Şubatta bizde bir aksilik çıkmazsa başlayacağız. Tahmini 1 şubat gbi olacak yumurtlamam o ayda. Yani bu reglimden sonra bir regli daha olacağım ondan sonraki yumurtlama günümde çalışmaları başlayacak ama ilk aydan umudum yok o başka..
evevt canım oda doğru
bir umuttur yaşatan insanı ...
aldım elime sazımııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?