Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bursalı arkadaslarımmm hangı doktora gıdıyorsunuz yaa ben sanırım yıne doktor deısıcemm offfffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok yoğumdum girip haber veremedim şimdi yazabiliyorum. Annemden haber geldi. Ciğerinde bir sorun çıkmamış çok şükür. Biyopsiye gerek duymamış doktor.Hiçbir ilaçta vermemiş. Tabi değerler yine yüksek ama ciğere zararı olmamış. 4 ay sonra yine kontrole gidecek. Yeni birşey mi yoksa eski mi, yükseliyor mu düşmüş mü bakacaklar.O zaman tedavi gerekirse olacak. Çalışabilir mi belli değil doktor çalışabilirsin demiş ama işyerinin insiyatifine kalmış bakalım. Bende çok sevindimm yük kalktı üzerimden kızlar. Çok mutluyum inşallah kesin olarak sağlığına da kavuşur. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınızz..

gözünüz aydın canım
çooooookkk sevindim inan
inşallah değerleri de düşecek herşey yoluna girecek

canim cok sevindim
rabbim yüzüne güle bakdi
allahim darda koymadi seni
insallah 4 ay sonrada iyi haberlerle gelir.
insallah kavusur cnm
sende iyiki varsin.

uyudum uyandım kızlar

ama sanırım biraz moralim göçük
geçecek biliyorum

canım daha reglin gelmedi ki nedem hemen moraller çöküyor bakıyım hem reglin gelse de Allah'ın günleri bitmedi ya olacak elbet bak ne kürler neler yapıyorsunuz canımm Allah hayırlısını versin İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…