Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kırmızılar sessiz sakin gelmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

şükür Allahım 30.gün olurum demiştim di mi?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok mutlu oldum

hadi gözün aydın darısı banaa

Canimmmm gozun aydinnnnnn sen simdiden hazirliklara basla korunmayi birak eger sen korunuyosan onunde iki regl uc ay var vucudunda hazirlanmis olurrr

gözün aydın canım
belirsizlikten kurtulmuş oldun böylece
neyse zamanında da oldun hadi
yeni batını ver de ekleyip gideyim

emineee sayfayı yenile hadi
tickerini yapıp gidicem canım seni bekliyorumm

ildacım ekledim canım
hayırlı uğurlu olsun

aaa öyle mii.. Gözün aydın mı demeliyim ne demeliyim bilemedim yaa. Sen şu branca ursuluiden içmişmiydin. Yani megte de koyu çıktı ovu sende de ama regli oldunuz bende regliye yakın hiç öyle çizginin esami bile çıkmadı çalışma yaptığım zamanlarda. Anlamadım valla bundan birşey. Neyse canımm predüktöre boşuna para verdin desene bende hiç gerek yok bir daha alma o testi ucuzları da çıkarıyor zaten regli gününde ya da geçince ancak 1 hafta önceden öğrenmek istersen alırsın onu parana yazık. Aralık ayı uğurlu gelsin İnşallah canım..

canım cok sevındım
cok gecmıs olsun tekrardan
4 ay sonra da tertemız cıkar ınsallah

ohhhhh şükür
rahatladık valla
keske bebek olsaydı ama en azından yoksada bıran once gelsınler dımı
gozun aydın ıldacım

emineee sayfayı yenile hadi
tickerini yapıp gidicem canım seni bekliyorumm

ildacım ekledim canım
hayırlı uğurlu olsun
sAOL BİTANEMMMMM

yok ben bişi içmedim canım
ohh geldiya şükür

valla bebiş kadar sevindim sorma
çünkü bu hormonumun düzene girdiğini gösteriyor 30 günde 1 oluyorum adet ve şaşmadı
çok ama çok mutlu oldum şükür Allahım şükürrrrr

hadi bakalım cnm hayırlısı....
bakalım benimki ne zaman teşrif edecek...bat1 aralık....

ferda bak otomatik hesaplayıcı yanlış gösteriyo yine
siklüsüm 23 gün araylaymışş YALAN
ayın 11 ile 16 sı yumurtlamammışşş YALAN
ben adetten hemen sonra değil adete yakın yumoşluyorum bikerem

Canimmmm gozun aydinnnnnn sen simdiden hazirliklara basla korunmayi birak eger sen korunuyosan onunde iki regl uc ay var vucudunda hazirlanmis olurrr

Bu reglimi zaten olucam canım yarın ya da öbür gün. Ondan sonra bir reglim kalıyor. Şubat 1 de muhtemel yumurtlama günüm yanii 2 aydan az zamanım var. 13 ocakta reglimi olucam bundan sonra ondan sonraki de 1-2 şubat gibi yumurtlama olacak çünkü ben 35-36 günde regl oluyorum ve yumurtlamam da 21-22. günlerde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…