ilda
canım gözün aydın diyorum çünkü kurtuldun belirsizlikten ve bunun rahatlığıyla da kırmızılar geldi aynısı banada oldu 20 gün geçti idrarda çıkmadı hiç 20.gün kana gittim negatifi gördüm 2 saat sonrada geldi kırmızılar.
zammak
canım hiç canını sıkma oflu'ya da dr aynısını dedi bak en son dr herşey normal demiş hiç canını sıkma canım bol bol dua et cbizde ederiz
Vereyim canımcım;
Malzemeler
•1 su bardağı eritilmiş tereyağı/margarin
•1,5 su bardağı toz şeker
•2 tatlı kaşığı vanilya
•4 yumurta
•1 su bardağı un
•2/3 su bardağı kakao
•yarım tatlı kaşığı kabartma tozu
•yarım tatlı kaşığı tuz
•1 su bardağı dövülmüş ceviz/fındık/antep fıstığı
Hazırlanması:
1.Fırını 175C'ye getir kek kalıbını yağla
2.Yağ, şeker ve vanilyayı çırp. Yumurtaları teker teker ekleyip iyice karıştır. Un, kakao, kabartma tozu ve tuzu ayrı bir yerde karıştır. Yavaş yavaş yumurtalı karışıma ilave edip karışımın özleşmesini sağla. Fındıkları ilave edip karışımı kalıba dök.
Fırında 20-25 dakika pişir.Kalıptan çıkarmadan tamamen soğut. Soğuyunca servis tabağına al. Kekin üstüne ben çıkolata sosta döküyorum (hazır)
ama istemezsen sos yapmaya bilirsin sütle ıslata bilirsin.
Verdiğin tarifteyi browniyide yerim, senide yerim
yaa o testler çokda güvenli degil onlara bakma sen gün aşırı ilişki önermiş birine
seni sefiıom
ay canım kıyamam sana
brownim, datlu kekim. Browni tarifi istiyorum senden
Pende seni Çooook Sefiyom Kucaaaammaaaaan Sefiyorum. Herkesi seviyorum ama Meg ve sen bir başka.
Valla caım çoğumuz memnun,ovulasyon testi zaten gereksiz ilişkileri önlüyor sıkılmıyorsun yani.
Saglık olan bir kadın zaten yumurtlama tarıhı aşağı yukarı bellidir bu testte o günleri netleştiriyor.
Yani kızlar aslında bildiğimiz normal bol kakolu kekin içine ilavaten ceviz fındık ekleyıp pişirirsek,
Piştikten sonrada çikolata sosla veya sütle bolca ıslatırsak işte browni:86:
aynen canım bencede geçen ay yumrutlama olmadan başladık gün aşırı yumurtlamaya gelince bıktık o günleri kaçırdık bencede bölesi çok mantıklı bende bu gün yaptım akıntım vardı çift çizgiyi gördüm önümüzdeki pazara kadar full çalışma :26::26:
evet cnm harika oluyor
bende islak kek yapiyorum
oda ayni browniye benziyor
tarifini isteyen isteyene
bende internetten bulup yapmisdim
Yani zaten bebekle aklımızı bozduğumuzdan,çabaladığımızdan ilişkilerde sıkıcı oluyor.
Mecburi,zoraki halvetler yani ne kayfi kalıyor ne huzuru.
İyisimi ovulasyon günlerini takip etmek
Yani zaten bebekle aklımızı bozduğumuzdan,çabaladığımızdan ilişkilerde sıkıcı oluyor.
Mecburi,zoraki halvetler yani ne kayfi kalıyor ne huzuru.
İyisimi ovulasyon günlerini takip etmek
evet aslında işte işin özü o ıslak kek :)))
Çok güzel oluyor ya,
hamur işlerinde bende iddalıyımdır :))
aynen canım sen ne zamandır deniyosun
bende cok severim degisik seyleri denemeyi
birde ücgen pastada harika oluyor
petibör bisküvi ile
ona da bayiliyorum
Yani kızlar aslında bildiğimiz normal bol kakolu kekin içine ilavaten ceviz fındık ekleyıp pişirirsek,
Piştikten sonrada çikolata sosla veya sütle bolca ıslatırsak işte browni:86:
1 senedir deniyoruz olmuyor canım...
Sıkıldım artık valla ya,sen nekadardır denıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?