Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

banada 2 hafta sonra gel dedı 7+2 de yanı
ben dayanamam okadar dedım ıkızmı tekmı suphe varya
ozaman 10 gun sonra gel dedı 6+5 olcak gıtcem ozaman ınsallah duyarız

Anladım aynı zaman işte 6. haftadan sonra duyulurmus bakalım bebıslerımız var mı yok mu allahım bızı uzmesın yarabbım... ya heyecanlı ben 7nın bıtmesını bekleyecegım hem 1cm olan cenınım bırazcık daha buyur:)

kızlar içinde et olanında mı yiyosunuz ??

dhc'im sırf bulgurlu olanından yiyebilirsin
bulantılarım başlayana dek yemiştim
hatta bu haftadan sonra yineden başlıcam
benimde canım çekiyo

afıyet olsunnn
yooo etsız yazıyor aldıgım yerın camında ama ıste adı öleye ınsanın ıcıne sınmıyor yınede
cok dayanamazsam etsız olanından alırım cok sevıyorum cunku

brownim, datlu kekim. Browni tarifi istiyorum senden

Vereyim canımcım;

Malzemeler

•1 su bardağı eritilmiş tereyağı/margarin
•1,5 su bardağı toz şeker
•2 tatlı kaşığı vanilya
•4 yumurta
•1 su bardağı un
•2/3 su bardağı kakao
•yarım tatlı kaşığı kabartma tozu
•yarım tatlı kaşığı tuz
•1 su bardağı dövülmüş ceviz/fındık/antep fıstığı
Hazırlanması:

1.Fırını 175C'ye getir kek kalıbını yağla
2.Yağ, şeker ve vanilyayı çırp. Yumurtaları teker teker ekleyip iyice karıştır. Un, kakao, kabartma tozu ve tuzu ayrı bir yerde karıştır. Yavaş yavaş yumurtalı karışıma ilave edip karışımın özleşmesini sağla. Fındıkları ilave edip karışımı kalıba dök.

Fırında 20-25 dakika pişir.Kalıptan çıkarmadan tamamen soğut. Soğuyunca servis tabağına al. Kekin üstüne ben çıkolata sosta döküyorum (hazır)

ama istemezsen sos yapmaya bilirsin sütle ıslata bilirsin.

ilda
canım gözün aydın diyorum çünkü kurtuldun belirsizlikten ve bunun rahatlığıyla da kırmızılar geldi aynısı banada oldu 20 gün geçti idrarda çıkmadı hiç 20.gün kana gittim negatifi gördüm 2 saat sonrada geldi kırmızılar.

zammak
canım hiç canını sıkma oflu'ya da dr aynısını dedi bak en son dr herşey normal demiş hiç canını sıkma canım bol bol dua et cbizde ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…