ay ne salak bır dr öle yaaaa
gıtme bence ona
adette 2 gun varken degerın cok ıyı
benım degerım adetten 3 gun sonra 499 du
daha ne olcak
döllenme gunune göre baksana bılıyorsan ınternette yazıyor hcg degerlerı
ustten 2000olunca cok rahat gözukuyor
2000 olunca gıt bak canım kesene dıs gebelık falan degıldır asla ınanma
Canım bu değer adetten 2 gün önce.
Adetimin üzerinden daha 2 gün geçti, muhtemelen değerim artmıştır ama insan olumlu bişeyde söylemezmi yaa(
İnş. canım, birde değer 1000lere çıkarsa vajinal ultrason olur ancak dedi başkada bişey demedi.
Bilgi vermesi gerekmezmiydi(
test yapmadın mı hiç. 7 gün gecikmiş bu uzun bir süre yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yap çift çizgi görürsen yani ikinci çizgi silik ama görünür oursa bile kana git baktır canım.. hadi hayırlısı..
aynı koyulukta çıktıysa 24-36 saat içinde çatlayacak demektir bu akşam ilişki olabilir yarın akşamda. Ama sabah ilişkisi daha iyi tutuyor yarın sabah olabilirse iyi olur olamaz bu akşam ve yarın akşamı kaçırma derim ama iki gün arka arkaya olmaz dersen zaten sperm 48 saat dayanıyor bu akşam yapar bir gün ara verip öbür gün sabah ya da akşam yine yani bu önündeki üç gün mümkün olduğunca ilişki olsun canımm..
Benim değer 1350 iken ultrasonla bakmıstı doktor kese gozukmustu. Bence de başka bir dr gitmelisin.
bu doktorlar niye böyle ki hepsini isin icine katmayim da yine de cogu böyle
sanki kötülük habercisi gibiler
birsey cikmayacak bence hersey yolunda rabbiminde izniyle
Yuhh bana normal ultrason için ancak 5000 olması lazım dedi.
Ay nasıl bir doktor bu yaa, pişman oldum gittiğime, konuşturmadı bile beni...
Döllenme günümü az çok tahmin ediyorum canım nereden bakıcam?
cok iyi fikirmis cnmm
kimsede duymadim böyle birsey görmedimde
sanki cizgi film dünyasi gibi olmusdur eminim hersey rengarenk falan
insallah seninde bebisin gelirde senin icinde böyle partiler yapilir cnm benim
hayır canım benım 2000 olunca gözukuyor benım dr öle dedı
dun 2000 dı degerım cok rahat görduk ustten
dur sıtenın lınkını kopyalayım bak
Normal hCG deerleri - www.mumcu.com
dhc83 benım degerım 1350 ıdı ıste doktor hemen ultrasona aldı benı aynen ustten kese gorundu kanama olunca tekrar gıttıgımde tekrar baktı alttan degıl gene ustten gene gorundu kese acaba kişiye göre mi değişiyor ki:)
valal ben de kızlar bahsednce duydum internettn baktı onlar da neler yapılabilri falan die liste çıkardılar ama ii ki de yapmşz çok keyfliydi aminn cnmm Allah size de nasip etsin hepimize inşşşşş
Saolun kızlar, rahatlattınız beni, ağlayacaktım neredeyse.
İnsan bi tanede güzel haber verir ama sıraladı bir dolu köt şey, sinir oldum...
yani görelimde bebişlerimizi:) onemlı olan o ama kısıden kısıye degısır mesela benım 3,5 yasında kardesım var ınanmazsınız ama cınsıyetı 2,5 aylıkken bellı olmustu:) garıpcanım ben ınternetten okumustum 2000 olmalı yazıyordu bende ona göre hesaplayıp gıttım
erken gıtseydım 1300 lerde görurmuydum bılmıyorum valladüşünmedım hıc
agbımın esıde adetının ertesı gunu gıttı oda ozaman cok erken görmus
normalı ınternettekı yazıya göre söluyorum 2000 deger olmalıymıs
aman görsunde herkes kesesını 3-5 gun farketmez
beksu kalp atıslarını kac haftalıkken duydunuz?
aslm cnm
hosgeldin
hayır canım benım 2000 olunca gözukuyor benım dr öle dedı
dun 2000 dı degerım cok rahat görduk ustten
dur sıtenın lınkını kopyalayım bak
Normal hCG deerleri - www.mumcu.com
kalp atışları için benım bebısı haftaya cagırdı doktor yanı yedı haftalık olacak bebegım senınkı?
dayanamadım okudum merak ıste
benımde canım okadar cok ıstıyorkı önunden gecerken bakıyorum agzım sulanıyor resmen
hatta bu ay hamıle oldugumu bılmeden yedım bıle 2 kez almıstık
Çok acıktım canımın istedği de birşey var eşime rica etmem lazım bizim oraya pek yakında satılmıyor lütfen başta ferda olmak üzere okumayın yanii yememeniz lazım gelen birşeydir çünkü..
sipoiler kurufasulye var evde ama iki gündür yiyorum cnm istemiyorum deli gibi çiğköfte istiyorum eşimle gidip alabilirsek yorgunum demezse yemezsem uyuyamam
oh hadi gözün aydın çalışmalara devam
sonunda bomba gibi patlatırsın bebişi inşallahhh :)
sipoiler canım şiddetle tatlısesin çig köftesini öneririm acayip güzel normalde yiyemezdim onu yedikten sonra benimde canım cekmeye başladı koca dürümü tek başıma yiyorum artık yaaa agzım sulandı valllaaa
ay bende anneme gitmicek olsaydım bu akşam kesin eve giderken alırdıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?