Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ivettt sıcağı sıcağına hatunn sülümanla kalcam diyor yaaa saçını başını yolcam bunun ben yamuk ağızzz. Sülüman resmen dalga geçiyor ya Hürremle yoksa prensesle halvet olacağı yok. Hadi ben kaçtım. İlk aydan gelmez benim velet ama başlamakta birşeydir dimi off hemen gelse bari şu şubat...

3-4 arkadaş sipariş ettik,geldi yada gelmek üzere jellerimiz.

sende al istersen.. spermi yumurtayla buluşturan jel o..

GGsitesinden alabilirsin.. PREESED

bu ay bendemi alsam acaba pressed? batı bekliyorum bakalım. kocam beni vurcak artık yaa her ay bişeyler alıyorum

laptopu kocama veriyorum biraz,bende muhteşemi izliycem..
sora gelirim,görüşürüz

kızlar diziyi izliyorum bende reklamlarda sıkıntıda kendime türk kahvesi yaptım aslında sütlü nescafe yapıcaktım ama dün gece kek yapınca süt bitti,neyse işte hiç adetim değil ama kahvemi çevirdim,sanki heryerde bi kadın ve bebek var kafayı sıyırdım galiba anlayan varmı faldan?

oh be çok sevndm dejavucum insann uzernden demi bnm de annmn göğsünde kireç birkntsi vardı emarda onn temz kitle olurşturcak bişey olmdıgı anlşldı şimdi senn oldgn gibi oldmştmm aynı kuşş gibi gözünaydınnn bin kere cnmcm hepatit de ilaçla geçecek görr bak onmli olan hasar olmaması çook şükürr

miyabaa

duygu mesajını gördüm şimdi de,biolab demişsin galiba sperm analizi için..
nerde onun yeri???
ben irenbeden randevu aldım ama değiştirebilirim de..
irenbe yakın bize..

cnm dur ben yollayayım onn sitesini sana özelden ii bi yer ozel bi oda da verıo temiz bi yer zaten ben topiklerden bulmştm onu giden çok var izmirde olup da 70 tl krugere de bakıo...alsancakta yeri ...

Son düzenleme:
Hahahhaha fenerbahceli kocanin cimbomlu karisi geldi cok mutlu skordan dolayi ama bu suluman mac sevinci birakmadi bendeee

ahh şöyle bi fal bakan olsa eklsek resmini de fincanın baksaa var mı kızlar ya faldan anlayan hakikatenn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…