- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
rica ederim canımm
batını yazmış mıydık senin listemize?
dejavumm
çok sevindim annen için,şükürler olsun..
sende şubatta halvetlere başlıyosun oh ne güzel.. hemen ilk aydan geliversin seninki inşallah
başladı muhteşem
3-4 arkadaş sipariş ettik,geldi yada gelmek üzere jellerimiz.
sende al istersen.. spermi yumurtayla buluşturan jel o..
GGsitesinden alabilirsin.. PREESED
oh be çok sevndm dejavucum insann uzernden demi bnm de annmn göğsünde kireç birkntsi vardı emarda onn temz kitle olurşturcak bişey olmdıgı anlşldı şimdi senn oldgn gibi oldmştmm aynı kuşş gibiMegg hışgeldinn nerelerdeydin bugünn.. Ama ben öyle bir baktım gidiyorumm. Malum Hürremimiz başladııı.. Kaçmaz.. Çayımı alıp kurulcam başına. Hem çok yoğundum iki gündür işte az keyif yapayım dimi.. Hayıtın ve preesedin hayırlı olsun gülüm. Ben şubata kadar sizi takip edicem bakem bunları kullanıp kaçınız hamile kalcak hayıtı bende hemen alcam. Bir de megimm annemin sonuçları çıktı ciğerde sorun yok çok şükürr biyopsiye gerek duyulmamış ama enzimler hala yüksek hepatit duruyor yanii ama hasar vermemiş 4 ay sonra yine kontrol var bakılacak o yüzden keyfim yerindee şu ann
miyabaa
duygu mesajını gördüm şimdi de,biolab demişsin galiba sperm analizi için..
nerde onun yeri???
ben irenbeden randevu aldım ama değiştirebilirim de..
irenbe yakın bize..
kızlar diziyi izliyorum bende reklamlarda sıkıntıda kendime türk kahvesi yaptım aslında sütlü nescafe yapıcaktım ama dün gece kek yapınca süt bitti,neyse işte hiç adetim değil ama kahvemi çevirdim,sanki heryerde bi kadın ve bebek var kafayı sıyırdım galiba anlayan varmı faldan?
azracım kızarmıs ovucanın
hadı bol halvetler sonunda mutlaka bebeşi getır
burda kimse vamıııı
ne güzelmen varim
ben varım cnmcm konşmak istıorm ama herkes dalmış diziye sohbet eden yoknaslsn neler yapıosn???
ben varım cnmcm konşmak istıorm ama herkes dalmış diziye sohbet eden yoknaslsn neler yapıosn???
anlat cnmcm ben dinlerm senine güzel
bende çok konuşmak istiyorum
aslında pek ii değilim canım seninde keyfini kaçırmak istemem.
Eşimle tartıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?