ilk ay hamilelikvallahi şanslısın bekleetmeden geldi bebeğin...
ilk aydan hamilelik bana bi 6 ay kadar uzak
6 ayım bitti benimde..
inşallah dahada bekletmez bebeklerimiz bizleri...
bu bile velinimetmiş valla canım
ilk denemede hamiş kalmak vayy be
biz bebek denemede 5.ayımızı devirdik
bakalım artık nezaman gelcek bizimkiler çok nazlı çoook
yerleri rahat herhalde gelmeye niyetli değiller
şimdi eşimin arkadaşı aradı 1 yıllık evliler ve eşi hamilemiş. anlamadığım nokta geçen gün buraya uğradıklarında bebek düşünmüyoruz falan dediler bizim istediğimizi biliyorlar allah size versin falan filan dediler. şimdi eşimi baba oluyorum diye aramış enteresan geldi. maşallah bu hiç istemiyoruz diyenlerden korkmak lazım değilmi arkadaşlar:) ama benim cnm sıkıldı ya ben ne zaman anne olcam.
Bazen böyle gecikmelere vücut gebeliğe hazırlanıyor diyorlar ve diğer ay hamiş kaliyormussun. Hemen korkma herkes bebek istedikten sonra bunları yaşıyor.
canım inşallah bi şey çıkmz strestendir..yada geç yumurtluyosundur...ovulasyon takibi yapıyormusun??
canım öyle oluyor nedense bebek düşünmeye başlayınca regli sapıtıyor benim 2010 da nisanda ilk denemem olacaktı o ay ara kanamam olmuştu yaa.. Kist felan yoksa takma canım geçicidir strestendir. Zaten kist varsa bile regl olunca atılır birşey kalmaz doktorada gidecekmişsin hormon yapsın belki bir sapma felan olmuş değerlerde canım.. Hem muayende olursun ne var ne yok anlaşılır.. merak etme ayağımız taşa takılsa da tökezlesekte düşmeden yolumuza devam edicez sabret..
slm kızlarhamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah
cnm...çok teşekkürler..hayırlısı bakalım...inşallah dediğin gibi vücut gebeliğe hazırlanıyordur..
inşallah çıkmaz bişey...yarın sabah gidicem bakalım doktora...ovulasyon takibi hiç yapmadım zaten bu ay ilk denememizdi...
evet nedense benim sapıttı kırmızılar iyice...ben de geçen ay denemeye karar vermiştim ama tam yumurtlama zamanında ara kanamam oldu..bakalım yarın görücez ne var ne yok..aslında doktara gitmekten çok korkan bir insanım ama tek çizgiyi görünce nevrim döndü hemen anında randevu aldım...bebişlerimiz için herşeye değer...yılmak yok...
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çok tebrik ederim....allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin....darısı tüm isteyenlerin başınaaaa...
inşallah :18: :18: :18:
biz temmuz ayında başlamıştık ilk
ama aylar geçtikçe tırsmaya başladım iyice :18: :18: :18:
slm kızlarhamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah
bu ay 2.sperm testimiz olacakkısmet canım benım rabbım ne zaman kısmet ederse olur canım inşallah bu ay bebişinde gelirde yuzun guler:
valla ben yarın başlıyorum ilde defa bu hapaslm arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş.. bayadır doğru düzgün gelemiyorumm bi bakıp kaçıyorum dün regl oldumm 7 aralık çok sancım vardı dr ma gittim hayıt hapını söyledim sağolsun yazdıı 1 ay içecem ilacı aralık ayını boş geceçez ocak ayında yumurtlama takibi yapacak heralde gebe olurum die düşünüyorumm takibten sonra kısmett yalnız ben bişeyi netleştiremedim dr bana hayıt hapı hamile kalmayı düşündüğün anda bırak dedi o gebelikte sanırım sakıncalıki öyle söyledi sizlerde yumurtlamadan sonra veye ilişkide bulunmaya başladığınız anda n sonra içmiyosunuz değilmi yumurtlama zamanında bırakılması lazımmış ilacın sizler nasıl yaptınızzz???
bencede bizimkiler çookk nazlı olduklarından gelmiyolar
az önce bir müşterim vardı kadın 50 55 yaşlarında yanında çok tatlı 4 yaşında bir kız çocuğu torunu zannettim meğer kızıymış
20 yıl sonra olmuş ünüversteya giden oğlu varmış YANİ ALLAH OLDİYİNCE OLUYO
slm arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş.. bayadır doğru düzgün gelemiyorumm bi bakıp kaçıyorum dün regl oldumm 7 aralık çok sancım vardı dr ma gittim hayıt hapını söyledim sağolsun yazdıı 1 ay içecem ilacı aralık ayını boş geceçez ocak ayında yumurtlama takibi yapacak heralde gebe olurum die düşünüyorumm takibten sonra kısmett yalnız ben bişeyi netleştiremedim dr bana hayıt hapı hamile kalmayı düşündüğün anda bırak dedi o gebelikte sanırım sakıncalıki öyle söyledi sizlerde yumurtlamadan sonra veye ilişkide bulunmaya başladığınız anda n sonra içmiyosunuz değilmi yumurtlama zamanında bırakılması lazımmış ilacın sizler nasıl yaptınızzz???
offf kızlar akşama ne yapacaksınız yemek..vallahi yerimden kalkasım yok..
Tebriklerr canımm.. İlk aydan kalmışsın hem de ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım..
haklısın ilda her ay umut ve hüsran yaşamak zor canım.
bizde haziranda başladık..
5-6 ay aslında korkmak için erken ama ilk aydan hamile kalnları gördükçe insan korkuya kapılıyo haklısın..
ama az kaldıııııı sıra bize de gelecek...
keçi kürüne başlayalı bizim 4 ay bitti.
incir 1 ayı geçti..herhalde işe yarıyordur ildacım..
hissediyorum az kaldı gelicek bebişler Allahın izniyle
bu arada sen bu ay hayırta başlıyomusun??
bu ay 2.sperm testimiz olacak
bakalım ratık yükselme var mı diye
yoksa zaten temmuzdan sonra tüp bebek yapıcaz :)
valla ben yarın başlıyorum ilde defa bu hapa
ama burada kullanan arkadaşlar çok var ve hep hamile kalmayı düşündükleri ay başladılar aslında :))
ve adete 5 gün kala sanırım bıraktılar benim bildiğim bukadar canım
vay anasınıııı sayın seyirciler
kadındakide ii cesaretmiş o yaştan sonra
slm arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş.. bayadır doğru düzgün gelemiyorumm bi bakıp kaçıyorum dün regl oldumm 7 aralık çok sancım vardı dr ma gittim hayıt hapını söyledim sağolsun yazdıı 1 ay içecem ilacı aralık ayını boş geceçez ocak ayında yumurtlama takibi yapacak heralde gebe olurum die düşünüyorumm takibten sonra kısmett yalnız ben bişeyi netleştiremedim dr bana hayıt hapı hamile kalmayı düşündüğün anda bırak dedi o gebelikte sanırım sakıncalıki öyle söyledi sizlerde yumurtlamadan sonra veye ilişkide bulunmaya başladığınız anda n sonra içmiyosunuz değilmi yumurtlama zamanında bırakılması lazımmış ilacın sizler nasıl yaptınızzz???
ahh canım üzme sıkma canını..
biliyorum ki zor çok zor ama sabırla beklemekten başka da çaremiz yok...
benimde ilk aydan hamile olan..dk hapyla hamile kalan tanıdıklarım oldu..
ama üzülünce sıkılınca geliyormu bebiş..inşallah gelecek bebeklerimiz az kalmıştı inşallah...
50 mi...vallahi o yaşta iyi tutmuş..bencede bizimkiler çookk nazlı olduklarından gelmiyolar
az önce bir müşterim vardı kadın 50 55 yaşlarında yanında çok tatlı 4 yaşında bir kız çocuğu torunu zannettim meğer kızıymış
20 yıl sonra olmuş ünüversteya giden oğlu varmış YANİ ALLAH OLDİYİNCE OLUYO
valla canım dün benimde halim yoktu evde de az yemeğim vardı idare ettik bugün sipoiler balık düşünüyorum büyük ihtimelle hamsi alıcam ayıklatcam hemen eve gider yıkar kızartırım dedim bakalım yoğunum bende kaç gündür halim olursa
benıde lısteye ekleyın neolurrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?