Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilk ay hamilelik vallahi şanslısın bekleetmeden geldi bebeğin...

ilk aydan hamilelik bana bi 6 ay kadar uzak

6 ayım bitti benimde..

inşallah dahada bekletmez bebeklerimiz bizleri...

inşallah :18: :18: :18:
biz temmuz ayında başlamıştık ilk
ama aylar geçtikçe tırsmaya başladım iyice :18: :18: :18:

slm arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş.. bayadır doğru düzgün gelemiyorumm bi bakıp kaçıyorum dün regl oldumm 7 aralık çok sancım vardı dr ma gittim hayıt hapını söyledim sağolsun yazdıı 1 ay içecem ilacı aralık ayını boş geceçez ocak ayında yumurtlama takibi yapacak heralde gebe olurum die düşünüyorumm takibten sonra kısmett yalnız ben bişeyi netleştiremedim dr bana hayıt hapı hamile kalmayı düşündüğün anda bırak dedi o gebelikte sanırım sakıncalıki öyle söyledi sizlerde yumurtlamadan sonra veye ilişkide bulunmaya başladığınız anda n sonra içmiyosunuz değilmi yumurtlama zamanında bırakılması lazımmış ilacın sizler nasıl yaptınızzz???

bencede bizimkiler çookk nazlı olduklarından gelmiyolar
az önce bir müşterim vardı kadın 50 55 yaşlarında yanında çok tatlı 4 yaşında bir kız çocuğu torunu zannettim meğer kızıymış
20 yıl sonra olmuş ünüversteya giden oğlu varmış YANİ ALLAH OLDİYİNCE OLUYO

ahh canım üzme sıkma canını..
biliyorum ki zor çok zor ama sabırla beklemekten başka da çaremiz yok...
benimde ilk aydan hamile olan..dk hapyla hamile kalan tanıdıklarım oldu..
ama üzülünce sıkılınca geliyormu bebiş..inşallah gelecek bebeklerimiz az kalmıştı inşallah...

Bazen böyle gecikmelere vücut gebeliğe hazırlanıyor diyorlar ve diğer ay hamiş kaliyormussun. Hemen korkma herkes bebek istedikten sonra bunları yaşıyor.

cnm...çok teşekkürler..hayırlısı bakalım...inşallah dediğin gibi vücut gebeliğe hazırlanıyordur..

canım inşallah bi şey çıkmz strestendir..yada geç yumurtluyosundur...ovulasyon takibi yapıyormusun??

inşallah çıkmaz bişey...yarın sabah gidicem bakalım doktora...ovulasyon takibi hiç yapmadım zaten bu ay ilk denememizdi...

evet nedense benim sapıttı kırmızılar iyice...ben de geçen ay denemeye karar vermiştim ama tam yumurtlama zamanında ara kanamam oldu..bakalım yarın görücez ne var ne yok..aslında doktara gitmekten çok korkan bir insanım ama tek çizgiyi görünce nevrim döndü hemen anında randevu aldım...bebişlerimiz için herşeye değer...yılmak yok...

slm kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çok tebrik ederim....allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin....darısı tüm isteyenlerin başınaaaa...

aminnnnnnnnnnnnnnn canımm inşallah isteyen herkese

inşallah :18: :18: :18:
biz temmuz ayında başlamıştık ilk
ama aylar geçtikçe tırsmaya başladım iyice :18: :18: :18:

haklısın ilda her ay umut ve hüsran yaşamak zor canım.
bizde haziranda başladık..
5-6 ay aslında korkmak için erken ama ilk aydan hamile kalnları gördükçe insan korkuya kapılıyo haklısın..

ama az kaldıııııı sıra bize de gelecek...
keçi kürüne başlayalı bizim 4 ay bitti.
incir 1 ayı geçti..herhalde işe yarıyordur ildacım..
hissediyorum az kaldı gelicek bebişler Allahın izniyle
bu arada sen bu ay hayırta başlıyomusun??

slm kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah

Tebriklerr canımm.. İlk aydan kalmışsın hem de ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım..

kısmet canım benım rabbım ne zaman kısmet ederse olur canım inşallah bu ay bebişinde gelirde yuzun guler:
bu ay 2.sperm testimiz olacak
bakalım ratık yükselme var mı diye
yoksa zaten temmuzdan sonra tüp bebek yapıcaz :)

valla ben yarın başlıyorum ilde defa bu hapa
ama burada kullanan arkadaşlar çok var ve hep hamile kalmayı düşündükleri ay başladılar aslında :))
ve adete 5 gün kala sanırım bıraktılar benim bildiğim bukadar canım

vay anasınıııı sayın seyirciler
kadındakide ii cesaretmiş o yaştan sonra

merhaba canım hoşgeldin..
kullanan arkadaşlarımız ovulasyon geçene kadar kullanıyorlar..
ferda ovulasyondan sonra bıraktı ve hamile şu anda..
doktor neden öyle dedi acaba:44:

offf kızlar akşama ne yapacaksınız yemek..vallahi yerimden kalkasım yok..

valla canım dün benimde halim yoktu evde de az yemeğim vardı idare ettik bugün sipoiler balık düşünüyorum büyük ihtimelle hamsi alıcam ayıklatcam hemen eve gider yıkar kızartırım dedim bakalım yoğunum bende kaç gündür halim olursa

evevt yarın adetimin 3.günü ferda yarın başla dedi
aslında hormonlarımda hiç bişi yok ama bu bişi yapmaz bitkisel dediler
çünkü klomen beni mahvetti 1 ay içtim sadece o da boşu boşuna dr verdi salak şey :)
istatistiklere göre 6.aydan sonra % 75 -80 hamiş olma olasılığı artıyormuş
ben bi ona güveniyorum valla canım
annemin deyimiylede hayatımda ilk kez adetim şaşmaya başladı bu durum hamişleğe hazırlıkmış
ya da beni teselli ediyo artık bilemiyorum

valla canı normalde o hap prolaktini yüksek olanlara veriliyor dostınex verilir ama o da veriliyor doğal birşey çünkü ve bende hamile kalmaya karar verince bırakılmalı diye biliyordum da sadece dostınex için biliyordum bunu. Herhalde sende prolaktin yüksek değil, bebekte düşündüğünü biliyor doktorun ne arada içicen o zaman bunu içilmemesi gerekiyorsa. Hayıt hapı daha doğal bir ilaç bildiğim ve ferdat arkadaşımız bu ilaçla gebe kaldı prolaktin yüksekti ondan kullandı ve daha kullanırken prolaktin düştüğü gibi hamile kaldı bebeği de maşallah sağlıklı sorun olmadı yanii. Tabi yumurtlamadan sonra bırakılabilir. Ya da yumurtlama başladığında da bırakabilirsin. Zaten gelişen yumurta gelişmiş olur..

sağol cnm, zaten duam hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin allahım derim demekki zamanı var, demekki planlalamak gerekiyor nasibi oldumu kendi geliyor, allah isteyen herkes nasip etsin, eşimde çok istiyor ,bide arkadaşının arayıp söylemesi tuhaf oldu. eşimde demekki bizde herkese çocuk istemiyoruz dememiz lazım diyor, istemeyenlerin oluyor bak diyor:)

50 mi...vallahi o yaşta iyi tutmuş..
aslında ne güzel yapmış...
insan yaşlandıkça yalnız kalmaktan hayattan kopmaktan korkar..
kadının bebeği olduğu için hayata daha sıkı bağlanır..
ben de öyle olsun isterdim..ama ilkini tuturabilirsem bakalım..sonra 35-bide 50 de yaparım belki...
şimdi tutmayan 50 de nasıl tutacaksa gerçi

spoiler

ohhhhhhh misssss ben bayılırımmmmm....
inşallah bu kez yaparda yersin dejavum yaf..vallahi bende şimdi olsa yerm..
ama karadenizde tükenmiş...bulamıyoruz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…