puffym canım inşalalh bu ay bebeğin gelirde gerek kalmaz histeroskopiye...aysunay canım kendimi aslında hiç hazırlamadım. 1 ay kadar yakın bir süredede hazırlanamam zaten:26:
oyy maşallah sanaaaa
bol bol uyu
mamalar yeeee
zaten her ay oluyo canım
ama ne yapsam geçmiyo
bide benim annemde hamilelikte 4 ay adet görmüş
teyzemde ööle
yani bizi 4 aylukken öğrenmişler
ben de ööle olurum diye hep korkuyorum
yani hiç anlaşılmıyo ööle olunca
kızlar günaydın pek kimse yok bu havalar benim canımı sıkıyor..
1 haftadır filan sististle başım belada neyseki bi hapım var onu içince 1-2 saatte geciyor ama halvet edemiyoz
dün akşam dedim bari halvet yok yakı yapıştırdım belime bide belki sististe de iyi gelir diye sütle maydanoz kaynatıp buharında bekledim biraz...
Bu akşamda yapıcam bide halvet olur akşama sonra yakıyı cıkartıp abdast aldık mı tamamdır
Tam da yumurtlama günlerim bu ayı böyle bitiririz :)
günayyydınnnn
az önce ddoktordan geldim ilaç vermeyelim dedi 1 hafta içinde olmazsan gel dedi ama çok şükür kist felan yokmuş buda iyiye işret
yeni haberler varmı
sonucumu aldım ve geldiiim.
Değerimiz 987 olmuş önümüzdeki hafta keseyi görürüz dedi doktor.
Ben bir sorun yoktur dimi dedim, keseyi görmeden bişi diyemeyiz dedi, ay öldürür adamı bu doktorlar...
Sistit çok kötü yaa bende yaşamıştım ve ağlamaktan helak olmuştum berbat bişey doktor hemen serum tedavisi uyguladı çok rahatlamıştım.Sen sık sık iç limonata gibi bir kaçgündeen bişey olmaz hemen kg verdirmez merak etme
demek geç olsun güç olmasın ah şu yenilgiden sonra böyle laflar beni öldürecekkkşikesiz maçın sonu budur işte naparsın.
Artık maçları bile izlemekten zevk almıyorum kesin şike vardır diye amaaaannn
ama bak bu yeni stat ya okunmuş üflenmiş değildir henüz
şu hayıt da cok iyi bişey gibi yaa
bende eger 3-4 ay içinde hamiş kalamazsam hayıta başlıcammm
siz agnugastona yazıyorsunuz ya benim aklıma hep şu ithal edilen anguslar geliyo aklıma Allah allahhh:44::44:
bende valla şubatta hemen başlamayı düşünüyorum ilk denemede. Geçen sene ki denemelerde bir türlü tutturaadık belki ilk maçtan tuttururuz belli mi olurr
Kızlar çook moralim bozuk...dayanamadım test yaptım..koskocaman, parlak bir TEK çizgi çıktı..bat 1 aralıktı ve hala regl olmadım.
hemen yarına kadın doğumdan randevu aldım..çok sinirlerim bozuldu....her zaman düzenli regl olurdum oysaki bennnn...ne zaman bebek düşünmeye başladık benim
8-9 gün gecikmelerim başladı....offfff çok moralim bozukkkkk...nolur bişeyler söyleyinnn.
canım öyle oluyor nedense bebek düşünmeye başlayınca regli sapıtıyor benim 2010 da nisanda ilk denemem olacaktı o ay ara kanamam olmuştu yaa.. Kist felan yoksa takma canım geçicidir strestendir. Zaten kist varsa bile regl olunca atılır birşey kalmaz doktorada gidecekmişsin hormon yapsın belki bir sapma felan olmuş değerlerde canım.. Hem muayende olursun ne var ne yok anlaşılır.. merak etme ayağımız taşa takılsa da tökezlesekte düşmeden yolumuza devam edicez sabret..
test sonucumu aldim down sendromu riski 1/13000 cok cok iyi sukur serbest bhcg 33,18 sehzade geliyo sanirim banaaaaa ben hurremimmmm hepinizi optuk teyzoslarimizzzz
çok sevindim Maşallah..artık rahatlayabilirsin. Ense ölçümleri de yapmış mıydı canımm.. şu 4 boyutlu ultrasonlara ne zaman giriliyor ya benim bildiğim 20. haftada felan galibaa.. Demek şehzaden geliyor o zaman sende valide sultan olacaksın eşinde el üstünde tutsun seni..
dejavu annenin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olacak canım..
teşekkürler canımm bende sevindim yine de çalışmayacak belki ama olsun sağlığı şimdilik iyi ya buna da şükür.. Başka hastaneye daha gösterecek ama emin olmak için..
ahh kuzum benim sağol.
Gittim hormon tahlilleri, ekg ve akciğer filmi çekildim. Histeroskopi cihazı bozuktu ve bu yüzden çekilmedim
Önümüzdeki aya kaldı
ohh ne çok şey halletmişsin öyle. Sen de korkuyordun zaten bozuk deyince sevinmişsindir sen içten içe. Hayırlısı canım bakarsın gerek kalmadan geliverir bebeğin dimii..
aaay benim dün geceden beri acayip ağrım var sanki doğum yapmışım
bugünü de atlatayım geçer bu ağrı
hep rahim tersliğinden bööle ağrı olur derler ama anne hiç ağrı yaşamazmış :44:
onun da tersmişş
benim de ters canım büyük ihtimal doğuştan ama hiç ağrılı olmam ben. Evlendiktne sonra ara ara bel ağrılarım başladı o da 1 senedir yanii. İlk geleceği zaman bir bel ağrım olur birde yeni gelmeye başladığında başkada hiç sorunum olmaz yani onun terslikle alası yok canım.. Sıcak tut kendini canım çorap hırka felan giy. Üşütünce de ağrı oluyor.
selamlar herkese
geçmişi okudum geldim, ama şimdi gidip uyucam acayip uyku bastı
demin yemek yedim yine acıktım
bünyem sapıttı iyice ya
yeni haber yokmuş anlaşılan
emine kist çıkmamış sevindim canım
gamze sonuçların güzel çıkmış ne güzel, benim de yarın çıkacak heralde, umarım seninki gibi olur
rica ederim tatlım güle güle kullan
ee bebek büyüyor artık canım ve itiyacı artıyor anne daha fazla yemek istiyorum doymuyorum diyor sana. Herhalde ilk yediklerini o yedi şimdi de sen kendin için yiyeceksinnuyu canımm şimdi senin ihtiyacın var dinlen çalışıyorsun da zaten yoruluyorsun bebişte dinlensinn karnında uyusun..
iyiyim aysunum sen nasilsin canim benim?
dün kizlar seni sorup durdular aysun nerde diye
evet cnm dün gülen yüzü gördüm ilk halvet oldu
kaldi iki gün bakalim cnm
ben bu aksam birde yarin cuma sabahi halvetlenmeyi düsünüyorum
cuma günü calismiyorumda sabah olsun dedim sence olur mu cnm
yoksa cuma aksami mi halvetleneyim yine:26:
fikirine ihtiyacim var
slm kızlarhamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah
slm kızlarhamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah
tebrik ederim canımmm gözün aydın...allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
batın 6 aralıkmış...kaçıncı ayındı? neler yaptın bu süreçte..analtsana azıcık...
tekrar tebrik ederimmmmmm
tebrikler tatlım inşallah sağ salim kucağına alırsın.
puffym canım inşalalh bu ay bebeğin gelirde gerek kalmaz histeroskopiye...
şimdi inceledim acı veren bi şey değilmiş ama evet bizim gibi o çatala çıkmaya zorlananlar için evt zor bi durum canım...
ama sağlık ve bebek için ne gerekirse yapacağız puffym..
herşey güzel olacak puffym
4.ayda mıhemde anne ve teyze öylemi..
miğde bulantısı vs de hiç yaşamamışlar öyleyse..
aslında rahat bi hamilelik geçirmişlerdir
öğrendiklerinde 4 aylık ben öyle olsun isterdim aslında..
geriye 5 ay kalıyo
ayyyy ilda olsunda ben 9.ayda öğrenmeye razıyım
aminnn canım rabbim sanada nasıp eder inşallahhh
aynen canım çok ilgin di mi
beni meseela 3.5 aylıkken öğrenmiş
valla ona çekerim diye tırsıyorum hep :18:
ama biz sürekli test yaptıüımızdan hemen öğreniriz zaten
tebrikler canımmmmm
dediğn gibi galiba 30 unda yumurtladım bekleyip görücem bakalımcanım sabah halveti evt iyi olur ama..
bugün gece ve yarın sabah oluncada arası çok yakın oluyor.
ozaman bugün çok geceye kalma imkan varsa..
bugün akşam üzeri ve yarın sabah olsun..
yok eğer bugün geceye kalıcaksa yarın akşama olsun yine..sabah çok erken oluyo.
hadi bakalım gelsin bebiş İNŞALLAH...
bende iyiyim canım bnm sağolasın..
hergün hayıtımı iiçiyorum ve ovulasyonumu bekliyorum kuzu kuzu
30 unda yumurtlamış olsan...+14 14 üne kadar bekle bakalım eminem..bu ay geç yumurtladın belki
insallah biranönce kirmizilarin gelir cnm
hayiti ic cnm doktorlar bile öneriyor ki vardir bir hikmet
insallah sifa olur
canımm geçmiş olsun. Yine de tutar belki canım halvette yap sen megte valla yapmıştı sistit olduğunda. Allah ol dedikten sonra olmayacak mı var..
iyi ne güzel canım kist olmaması. Bazen oluyor öyle canım bekle sen kendiliğinden gelebilir bende Temmuz'da öyle gecikmişti dr gittim hiçbirşey yoktu 10 gün süre vermişti bana ilaç kullanma dedi kendisi gelmişti.
Değerin güzel tatlım ama dr tedbirli davranmak istiyordur hele bir keseyi gör sonra kalp atışlarını da duy sorun yok der zaten doktorun O şimdi kesenin durumuna falan da bakacak o yüzden cnm yoksa bir sorun yok. Dikkat kendine..
bende valla şubatta hemen başlamayı düşünüyorum ilk denemede. Geçen sene ki denemelerde bir türlü tutturaadık belki ilk maçtan tuttururuz belli mi olurr
canım öyle oluyor nedense bebek düşünmeye başlayınca regli sapıtıyor benim 2010 da nisanda ilk denemem olacaktı o ay ara kanamam olmuştu yaa.. Kist felan yoksa takma canım geçicidir strestendir. Zaten kist varsa bile regl olunca atılır birşey kalmaz doktorada gidecekmişsin hormon yapsın belki bir sapma felan olmuş değerlerde canım.. Hem muayende olursun ne var ne yok anlaşılır.. merak etme ayağımız taşa takılsa da tökezlesekte düşmeden yolumuza devam edicez sabret..
çok sevindim Maşallah..artık rahatlayabilirsin. Ense ölçümleri de yapmış mıydı canımm.. şu 4 boyutlu ultrasonlara ne zaman giriliyor ya benim bildiğim 20. haftada felan galibaa.. Demek şehzaden geliyor o zaman sende valide sultan olacaksın eşinde el üstünde tutsun seni..
teşekkürler canımm bende sevindim yine de çalışmayacak belki ama olsun sağlığı şimdilik iyi ya buna da şükür.. Başka hastaneye daha gösterecek ama emin olmak için..
ohh ne çok şey halletmişsin öyle. Sen de korkuyordun zaten bozuk deyince sevinmişsindir sen içten içe. Hayırlısı canım bakarsın gerek kalmadan geliverir bebeğin dimii..
benim de ters canım büyük ihtimal doğuştan ama hiç ağrılı olmam ben. Evlendiktne sonra ara ara bel ağrılarım başladı o da 1 senedir yanii. İlk geleceği zaman bir bel ağrım olur birde yeni gelmeye başladığında başkada hiç sorunum olmaz yani onun terslikle alası yok canım.. Sıcak tut kendini canım çorap hırka felan giy. Üşütünce de ağrı oluyor.
ee bebek büyüyor artık canım ve itiyacı artıyor anne daha fazla yemek istiyorum doymuyorum diyor sana. Herhalde ilk yediklerini o yedi şimdi de sen kendin için yiyeceksinnuyu canımm şimdi senin ihtiyacın var dinlen çalışıyorsun da zaten yoruluyorsun bebişte dinlensinn karnında uyusun.. çok sağol dejavucum çok şükürki yok kist
annenin sonuçları temiz çıkmış canım çok sevindim sende bance şimdiden başla çalışmalara şunun şurasında şubata ne kaldı
inşallah ilk aydan hamile kalırsın canım
hayırlı olsun canım maşalllah bir gibemiz daha oldu ALLAH analı babalı büyütsün canım inşallah sağlılklı sıhatli kucağına alırsın bebişiniii
cok saol canım rabbim herkese nasıp eder inşallahevet canım batım 6 aralıktı 2 gun gectı doktora gıttım hcg tahlılı yaptı 5 haftalık hamıleymışim 7 aydır evliyim bu ay denedık rabbım hemen nasıp etti
cuma günü sabah olabilirse daha iyi olur canım şansın artar çünkü hem yeni yumurtlamış ya da yumurtlamak üzere olursun hem de spermlerin en kaliteli ve hareketin en iyi olduğu zaman dilimi ama olamazsa akşam yaparsın senin için bu iki gün daha önemli.
dediğn gibi galiba 30 unda yumurtladım bekleyip görücem bakalım
canımm geçmiş olsun. Yine de tutar belki canım halvette yap sen megte valla yapmıştı sistit olduğunda. Allah ol dedikten sonra olmayacak mı var..
iyi ne güzel canım kist olmaması. Bazen oluyor öyle canım bekle sen kendiliğinden gelebilir bende Temmuz'da öyle gecikmişti dr gittim hiçbirşey yoktu 10 gün süre vermişti bana ilaç kullanma dedi kendisi gelmişti.
Değerin güzel tatlım ama dr tedbirli davranmak istiyordur hele bir keseyi gör sonra kalp atışlarını da duy sorun yok der zaten doktorun O şimdi kesenin durumuna falan da bakacak o yüzden cnm yoksa bir sorun yok. Dikkat kendine..
çok sağol dejavucum çok şükürki yok kist
annenin sonuçları temiz çıkmış canım çok sevindim sende bance şimdiden başla çalışmalara şunun şurasında şubata ne kaldı
inşallah ilk aydan hamile kalırsın canım
hayırlı olsun canım maşalllah bir gibemiz daha oldu ALLAH analı babalı büyütsün canım inşallah sağlılklı sıhatli kucağına alırsın bebişiniii
aminnn canım benım cok mutluyum ya sevıncten ellerım tırtır tıtrıyo ya:18:
cok saol canım rabbim herkese nasıp eder inşallahevet canım batım 6 aralıktı 2 gun gectı doktora gıttım hcg tahlılı yaptı 5 haftalık hamıleymışim 7 aydır evliyim bu ay denedık rabbım hemen nasıp etti
bu bile velinimetmiş valla canım
ilk denemede hamiş kalmak vayy be
biz bebek denemede 5.ayımızı devirdik
bakalım artık nezaman gelcek bizimkiler çok nazlı çoook
yerleri rahat herhalde gelmeye niyetli değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?