Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysunay canım kendimi aslında hiç hazırlamadım. 1 ay kadar yakın bir süredede hazırlanamam zaten:26:
puffym canım inşalalh bu ay bebeğin gelirde gerek kalmaz histeroskopiye...
şimdi inceledim acı veren bi şey değilmiş ama evet bizim gibi o çatala çıkmaya zorlananlar için evt zor bi durum canım...
ama sağlık ve bebek için ne gerekirse yapacağız puffym..
herşey güzel olacak puffym

4.ayda mı hemde anne ve teyze öylemi..
miğde bulantısı vs de hiç yaşamamışlar öyleyse..
aslında rahat bi hamilelik geçirmişlerdir
öğrendiklerinde 4 aylık ben öyle olsun isterdim aslında..
geriye 5 ay kalıyo
ayyyy ilda olsunda ben 9.ayda öğrenmeye razıyım

canımm geçmiş olsun. Yine de tutar belki canım halvette yap sen megte valla yapmıştı sistit olduğunda. Allah ol dedikten sonra olmayacak mı var..

günayyydınnnn
az önce ddoktordan geldim ilaç vermeyelim dedi 1 hafta içinde olmazsan gel dedi ama çok şükür kist felan yokmuş buda iyiye işret
yeni haberler varmı

iyi ne güzel canım kist olmaması. Bazen oluyor öyle canım bekle sen kendiliğinden gelebilir bende Temmuz'da öyle gecikmişti dr gittim hiçbirşey yoktu 10 gün süre vermişti bana ilaç kullanma dedi kendisi gelmişti.

sonucumu aldım ve geldiiim.
Değerimiz 987 olmuş önümüzdeki hafta keseyi görürüz dedi doktor.
Ben bir sorun yoktur dimi dedim, keseyi görmeden bişi diyemeyiz dedi, ay öldürür adamı bu doktorlar...

Değerin güzel tatlım ama dr tedbirli davranmak istiyordur hele bir keseyi gör sonra kalp atışlarını da duy sorun yok der zaten doktorun O şimdi kesenin durumuna falan da bakacak o yüzden cnm yoksa bir sorun yok. Dikkat kendine..

cuma günü sabah olabilirse daha iyi olur canım şansın artar çünkü hem yeni yumurtlamış ya da yumurtlamak üzere olursun hem de spermlerin en kaliteli ve hareketin en iyi olduğu zaman dilimi ama olamazsa akşam yaparsın senin için bu iki gün daha önemli.

offf kızlar akşama ne yapacaksınız yemek..vallahi yerimden kalkasım yok..

Son düzenleme:
slm kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah

slm kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah

tebrik ederim canımmm gözün aydın...allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
batın 6 aralıkmış...kaçıncı ayındı? neler yaptın bu süreçte..analtsana azıcık...
tekrar tebrik ederimmmmmm

şimdi eşimin arkadaşı aradı 1 yıllık evliler ve eşi hamilemiş. anlamadığım nokta geçen gün buraya uğradıklarında bebek düşünmüyoruz falan dediler bizim istediğimizi biliyorlar allah size versin falan filan dediler. şimdi eşimi baba oluyorum diye aramış enteresan geldi. maşallah bu hiç istemiyoruz diyenlerden korkmak lazım değilmi arkadaşlar:) ama benim cnm sıkıldı ya ben ne zaman anne olcam.

cok saol canım rabbim herkese nasıp eder inşallah evet canım batım 6 aralıktı 2 gun gectı doktora gıttım hcg tahlılı yaptı 5 haftalık hamıleymışim 7 aydır evliyim bu ay denedık rabbım hemen nasıp etti

aynen canım çok ilgin di mi
beni meseela 3.5 aylıkken öğrenmiş
valla ona çekerim diye tırsıyorum hep :18:
ama biz sürekli test yaptıüımızdan hemen öğreniriz zaten

tebrikler canımmmmm

dediğn gibi galiba 30 unda yumurtladım bekleyip görücem bakalım
insallah biranönce kirmizilarin gelir cnm
hayiti ic cnm doktorlar bile öneriyor ki vardir bir hikmet
insallah sifa olur

bu bile velinimetmiş valla canım
ilk denemede hamiş kalmak vayy be
biz bebek denemede 5.ayımızı devirdik
bakalım artık nezaman gelcek bizimkiler çok nazlı çoook
yerleri rahat herhalde gelmeye niyetli değiller

saol cnm benim ins denk getirmeye calisicam bakalim olmazsa nasip kismet cnmcim
yardimin fikrin icin cok tesekkür ederim

ilk ay hamilelik vallahi şanslısın bekleetmeden geldi bebeğin...

ilk aydan hamilelik bana bi 6 ay kadar uzak

6 ayım bitti benimde..

inşallah dahada bekletmez bebeklerimiz bizleri...

Son düzenleme:

kısmet canım benım rabbım ne zaman kısmet ederse olur canım inşallah bu ay bebişinde gelirde yuzun guler:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…