Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba bacılar ben geldim. Nasılsınız bakalım?

Valla yemek yaptım oğlanı uyuttum anca fırsat buldum ya. Müsafirimde gitti çok şükür. 1 ay kimseyi almak istemiyorum ya yetti 2 gün valla.

Sizde ne var ne yok? Benim herüf geldi yemeği yedi gitti dükkana gene.

Bu akşam bolca sizlerleyim inşallah :)))))

selam kızlar

fatmagül başladıııı

ay benim içimde bi sıkıntı var yaaa puffff

Merhaba tatlım. Ne oldu hayırdır Fatmagüle mi canın sıkıldı yoksa

selam kızlar nasılsınız bakemm??bezelye ayıklıyordum işimi yaparken bi göz atayım dedim...

Oyy yavrum kolay gelsin sana muckk

ben gitmiştim geldimve yumurtluyorum galiba bugün ben bi tuhaflık var mınıda:))
Aman bu zamanları iyi değerlendir canım boş gezmek yok halvete devam :))

bende diyecektimki ay ne çok misafirin geliyo sen yazmışsın :))) allh kolaylık versin tatlım :)))

Merhaba tatlım. Ne oldu hayırdır Fatmagüle mi canın sıkıldı yoksa

24:

ay yok kızz bi türlü tatil tarihini ayarlayamıyoruz ona canım sıkıldı. bizim sadece bir haftamız müsait eşimin müd. o hafta olmaz belki ben çıkarım ama yinede belli olmaz çıkmayabilirimde demiş. ya işe bak ya adamın keyfi yüzünden rezervasyon yaptıramıyoruz

Ay canım ya çok gıcık bir durum yaa. Gerçi bizde de aynı sorun var bir türlü tatil tarihini belirleyemiyoruz bizde. Gerçi eşim istese belirler de acaba belirledi beni mi kandırıyor diyorum bazen yaa. İnsan senede bir kere olan şeyin üğstüne düşmez mi canım

ay sorma ya sinir oluyorum adamın keyfini bekliyoruz resmen zaten deseki yok kesin olmaz başımızın çaresine bakıcaz başka tarihler için şimdi rezervasyon yaptıramadığımız içinde bi dünya fazla para ödicez. adamdaki rahatlığa bak
gerçi oldu oldu olmadı ramazan sonrası eylüle kalıcakk valla akşam akşam sinirlerim bozuldu yaaa
siz nereye gitmeyi düşünüyodunuz

Birsum kaç kilo koyuyon bezelye? Ben bu sene 15 kg koydum valla. 1-2 kilosunu yedik . 10 kilo kalsa kışa yeter bana. Oğlanın yemeklerine de koyuyorum o yüzden ffazla oldu bu sene. Şimdi barbunya koymak istiyorum o da çok güzel oluyor kışın taze.:79:

benide ablam aramıştı bak bezelye zamanı diye tabi ben çıkamadım o saolsun yapmış banada
insanın kardeşinin olması ne güzel bişey yaaaa

bebiş şuan 9 kg koydum.ama bi 5 daha alsam yeterli olur heralde.ben makarna salatasınada koyuyorum.2 kişiyiz ama gelen gidenim çok oluyor bnm cnm ..yani yerim olsa 20 kg bile koyabilirim yani.barbunya bende koymak istiyorum.anadolu yakasındayım cnm ataşehirdeyim..ama bekarken gaziosmanpaşada oturuyordum cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…