- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
selam kızlar
fatmagül başladıııı
ay benim içimde bi sıkıntı var yaaa puffff
selam kızlar nasılsınız bakemm??bezelye ayıklıyordum işimi yaparken bi göz atayım dedim...
Aman bu zamanları iyi değerlendir canım boş gezmek yok halvete devam :))ben gitmiştim geldimve yumurtluyorum galiba bugün ben bi tuhaflık var mınıda:))
Merhaba bacılar ben geldim. Nasılsınız bakalım?
Valla yemek yaptım oğlanı uyuttum anca fırsat buldum ya. Müsafirimde gitti çok şükür. 1 ay kimseyi almak istemiyorum ya yetti 2 gün valla.
Sizde ne var ne yok? Benim herüf geldi yemeği yedi gitti dükkana gene.
Bu akşam bolca sizlerleyim inşallah :)))))
Merhaba tatlım. Ne oldu hayırdır Fatmagüle mi canın sıkıldı yoksa
24:
bende diyecektimki ay ne çok misafirin geliyo sen yazmışsın :))) allh kolaylık versin tatlım :)))
ay yok kızz bi türlü tatil tarihini ayarlayamıyoruz ona canım sıkıldı. bizim sadece bir haftamız müsait eşimin müd. o hafta olmaz belki ben çıkarım ama yinede belli olmaz çıkmayabilirimde demiş. ya işe bak ya adamın keyfi yüzünden rezervasyon yaptıramıyoruz
Oyy yavrum kolay gelsin sana muckk
sağol anacım..maşallah misafşrlerden vakit bulup geldin :))).bnmde kociş geldi yemeemizi yedik..kışa hazırlık bezelye ayıklıyorum bende..durumlar böle işte.cnm sen istanbulda mısın??
Ay canım ya çok gıcık bir durum yaa. Gerçi bizde de aynı sorun var bir türlü tatil tarihini belirleyemiyoruz bizde. Gerçi eşim istese belirler de acaba belirledi beni mi kandırıyor diyorum bazen yaa. İnsan senede bir kere olan şeyin üğstüne düşmez mi canım
Doğru mu görüyorum bebek sen bebek mi istiyorsun
Hemen daldım kusura bakmayınSelam herkese
kim????
selam hoşgeldinnn
Meg e dedimşaşırdım da konuyu görünce
Oyy yavrum kolay gelsin sana muckk
sağol anacım..maşallah misafşrlerden vakit bulup geldin :))).bnmde kociş geldi yemeemizi yedik..kışa hazırlık bezelye ayıklıyorum bende..durumlar böle işte.cnm sen istanbulda mısın??
Sorma kuşum ya valla yok kimse daha off fenalık geldi bana. Zaten kalabalığı pek seven biri değilim
Evet canım istanbuldayım ben küçükçekmecede...Sen nerdesin göremiyorummm
Bu sene antalya belek istiyoruz. eşimin bir arkadaşı bir otelde müdürlük yapıyor sanırım oraya gideceğiz. bir hafta orda kalıp ordan da bir hafta annemlerin yanına eşim dönecek ben biraz daha kalır öyle dönerim büyük ihtimal.ay sorma ya sinir oluyorum adamın keyfini bekliyoruz resmen zaten deseki yok kesin olmaz başımızın çaresine bakıcaz başka tarihler için şimdi rezervasyon yaptıramadığımız içinde bi dünya fazla para ödicez. adamdaki rahatlığa bak
gerçi oldu oldu olmadı ramazan sonrası eylüle kalıcakkvalla akşam akşam sinirlerim bozuldu yaaa
siz nereye gitmeyi düşünüyodunuz
Sorma kuşum ya valla yok kimse daha off fenalık geldi bana. Zaten kalabalığı pek seven biri değilim
Evet canım istanbuldayım ben küçükçekmecede...Sen nerdesin göremiyorummm
Bu sene antalya belek istiyoruz. eşimin bir arkadaşı bir otelde müdürlük yapıyor sanırım oraya gideceğiz. bir hafta orda kalıp ordan da bir hafta annemlerin yanına eşim dönecek ben biraz daha kalır öyle dönerim büyük ihtimal.
bende ant. civarları istiyorum eşim bodrum fethiye falan diyo tabi tarihi ayarlayabilirsekkk
Birsum kaç kilo koyuyon bezelye? Ben bu sene 15 kg koydum valla. 1-2 kilosunu yedik . 10 kilo kalsa kışa yeter bana. Oğlanın yemeklerine de koyuyorum o yüzden ffazla oldu bu sene. Şimdi barbunya koymak istiyorum o da çok güzel oluyor kışın taze.:79:
bende ant. civarları istiyorum eşim bodrum fethiye falan diyo tabi tarihi ayarlayabilirsekkk
Ayarlanır inşallah canım benim sıkma canını
benide ablam aramıştı bak bezelye zamanı diye tabi ben çıkamadım o saolsun yapmış banada
insanın kardeşinin olması ne güzel bişey yaaaa
ohh valla ne güzel bir ablam olmadı yaa...
Geçen sene kaynanam sana yaptım dedi ama bir poşet bezelye görmedik valla.
Bu sene hiç ona demeden kendim aptım ben yapacaktım sana dedi bende herkesin evi ayrı kendi yapsın dedim.
Allah nasip ederse tarhanamı da babannemle karıcaz bu sene geçen sene de ben yapcam dedi yapmadı allahtan babannem anneannem getirdi de onlarla idare ettim yani.
selam bebişler nasılsınız çlışmalarnasıl gidiyor
Birsum kaç kilo koyuyon bezelye? Ben bu sene 15 kg koydum valla. 1-2 kilosunu yedik . 10 kilo kalsa kışa yeter bana. Oğlanın yemeklerine de koyuyorum o yüzden ffazla oldu bu sene. Şimdi barbunya koymak istiyorum o da çok güzel oluyor kışın taze.:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?