- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
iyiyim canım beklemedeyim :97::97: ya birde benim göğsümdeki damarlar çok belirgin kabarık meydanda mavi mavi niye acaba ya dokunamıyorum şiş birde
ata35 le batımız aynıydı o test yapıcaktı yaptı vede hamileeeeeee onunla karıştırmış olmayasın ben inat ettim yapmıcam
ata35 le batımız aynıydı o test yapıcaktı yaptı vede hamileeeeeee onunla karıştırmış olmayasın ben inat ettim yapmıcam
İnşallah hamişsindir tatlım. Benimde ilk hamileliğimde çok belirgindi damarlarım. Yarın sbah bir test yapsan ya canım?
hafta sonuna kadar beklicem bakalım ne olcak sonuç hep adet olcam gibi geliyor hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama bilmiyorum hayırlısı
hafta sonuna kadar beklicem bakalım ne olcak sonuç hep adet olcam gibi geliyor hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama bilmiyorum hayırlısı
İnşallah hamişsindir canım benim Rabbim isteyen herkesin elini boş çevirmesin inşallah
ayy hadi bakalım hayırlısı cnm yaa..heyecan yaptım bak şimdi...
ayy hadi bakalım hayırlısı cnm yaa..heyecan yaptım bak şimdi...
bekmesi zor oluyor bende merak ediyorum ama zevkliii
slm kızlar bende geldim ya benim batıma daha çok var ama karnımın alt bölgesinde bi ağrı var bugün böyle ara ara giriyor.anlamadım...
cnm ben 1,5 senedir yaşıyorum o hissi.ama inan artık bana hiç zevkli gelmiyor.ama bende senin gibiyim test yapmamıştım.genellikle bnm kociş getirir zorla yaptırırdı..ne zaman yapsam ya o akşam yada sabahına gelirdi kırmızı canavarrr
slm kızlar bende geldim ya benim batıma daha çok var ama karnımın alt bölgesinde bi ağrı var bugün böyle ara ara giriyor.anlamadım...
geldim eşimin ark. düğün davetiyesi bırakmaya uğramış balkonda birer çay içtik geldimmm
kimin günü geçmiş bakimmmm
geldim eşimin ark. düğün davetiyesi bırakmaya uğramış balkonda birer çay içtik geldimmm
kimin günü geçmiş bakimmmm
cnm ben 1,5 senedir yaşıyorum o hissi.ama inan artık bana hiç zevkli gelmiyor.ama bende senin gibiyim test yapmamıştım.genellikle bnm kociş getirir zorla yaptırırdı..ne zaman yapsam ya o akşam yada sabahına gelirdi kırmızı canavarrr
Hoşgeldin hilalcim. Yumurtlama zamanınsa ondan olabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?