Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende bu jelden bugün sipariş verdim canım.bu ay çalışmalara bununlar devam edicem.ovulasyon testide aldım.artık gerisini Allah bilir.
ben bu jeli sevdim her ne kadar iğrenç bir yapışkanlığı olsa da :)) kullandığım ikinci ayda tuttu..tabi bahanesi de bu.. yani pazarlamacı gibi şiddetle önermiyorum :)))sonuçta bir canlı geliyor dünyaya.. ömrü önceden çizilmiş bir canlı :)) ama psikolojik güvendim o kreme işte :))

dene kız valla dene inşallah iyi gelir ...3.günüm hayatım 2 gün daha içicem biticek

alyaaa bende sana msj atmaya çalıştım ama bende 10 dk engeline takıldım

bende başlıycam acaba doktor sabah akşam mı verir acaba yanında bal tarçın çörek otu aldım bi de incirde yerim arada
kocişime de bol bol keçi boyunuzu pekmezi içiriyorum zaten benim bi de kansızlık sorunum var onun içinde keçiboynuzu pekmezi içiyorum sabahları aç karna bakalım bu ay neler olacak

ya aslında benimde şiddetle bi jele ihtiyacım var kuruluktan dolayı
ama korkuyorum gebeliğe engel olacak yada başka sorunlar olacak diye
sen şimdi hamilesin demi canımmm kaç aylık

bende güveniyorum canım bu jele ama düşüğe neden oluyor dedi bi arkadaş bende korktum.sen doktora falan sormuşmuyudn canım bu jeli

derıncıncım,merhaba.hayırlı olsun,canım,bebıshın.allahım tamamına erdırsın,ınshallah.sen ne kadarlık evlısın???? Ve bebek ıstegı ne zaman oldu?????

Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin. Bizim evleneli 4 yıl bitecek. 6 ay önce karar vermiştik biz bebeğe ama korunmayı bırakalı 1 ay olmuştu.

sen ne kadarlık evlisin peki? ne zamandır deniyorsunuz?

bende güveniyorum canım bu jele ama düşüğe neden oluyor dedi bi arkadaş bende korktum.sen doktora falan sormuşmuyudn canım bu jeli

canım ben düşüğe neden oluyor demedim presedin topiğinde böyle iddialar var oku iyice dedim

maşalllaaahhhhhh azimle s.... taşı delermiş
ballar incirler keçiler oohhhoohhhhh rast gele yaaa
bendede troid ve kansızlık var akdeniz anemisi
ben 1 seneden fazla oldu uğraşıyom tedaviyle ama başka bişey yapmadım yeni deniyom işte adaçayını sizdeki performans süper inşallah meyvelerini toplarız emeklerimizin

ya aslında benimde şiddetle bi jele ihtiyacım var kuruluktan dolayı
ama korkuyorum gebeliğe engel olacak yada başka sorunlar olacak diye
sen şimdi hamilesin demi canımmm kaç aylık

evet canım..öyleyim :)
bende bu problem olmadığı halde aldım jelden valla :)) çünkü spermlerin canlı kalmasını sağlayıp hızlı ilerlemesini sağlıyormuş..
hatta kuruluk probleminde bebek istemeyenler için önermem çünkü iğrenç yapış yapış..
şu gebelikte de benim libidom düştü, kuruluk oluyor.. jel de kullanamıyorum.. e şimdi de tatildeyiz eşim enerjili nereye kaçsam diye yer arıyorum..önceden ben kovalardım şimdi o peşimde :)) çok anaç oldum yahuuu :))) aklıma seks falan gelmiyor,zaten o kadar enerjimde yokk (

Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin. Bizim evleneli 4 yıl bitecek. 6 ay önce karar vermiştik biz bebeğe ama korunmayı bırakalı 1 ay olmuştu.

sen ne kadarlık evlisin peki? ne zamandır deniyorsunuz?

1 yillik evliyim,canim. 9 aydir istiyoruz.amma hormon testlerim normal,doktor ilaca gerek yok diyor.ben de sogan kürü yapiyorum 2 gundur..

neden yapsın ki şaşırdım .. sonuçta döllenme olduktan sonra kullanılmıyor..

alya bu jelin topiğinde okumuş oda kesin bişi demedi zaten sadece öyle okudum dedi.ama kullanıp olumlu sonuç alan çok fazla.bendede kuruluk problemi yok çok şükür ama spermlerin hızı için kullanmak istiyorum.

ay panik oldum yahu.. bu nasıl bir topic bilimsel bir gerçek var mı başka sitelerde acaba??

ya bendede var kuruluk hemde ağrılı oluyor. hem kistten dolayı hemde kuruluktan dolayı. ben dr.a sordum önerebileceğiniz bi jel varmı diye net bişe demedi. ecz. sordum oda bi marka önerdi ama işte emin olamadığımdan dolayı alamadım. ben bebek işinden ziyade kuruluk için istiyorum ama bi taraftanda acaba döllenmeye engel olurmu diyorum. böyle yanii
kaç aylık oldu bebiş sana şimdiden anaç ruhu gelmiş ay kadınların içinde var yahuuuu

neden yapsın ki şaşırdım .. sonuçta döllenme olduktan sonra kullanılmıyor..

canım arkadas bana demiş ama yanlış anlamış ben düşük yapar demedim ki nereden bilebilirim böyle bi kesin yargıyı söylemem mümkün değil. presed topiğinde böyle iddialar var iyice bi oku dedim.

ay panik oldum yahu.. bu nasıl bir topic bilimsel bir gerçek var mı başka sitelerde acaba??

canım bilimsel bir kanıt yok sadece iddialar var. hatta presedin gebeliği kolaylaştırdığı ile ilgili bi bilimsel kanıtta yok.
belkide tesadüftür. bende kullanmak istedim dediğim gibi bebek için değil kuruluk için istedim o zaman araştırmıştım. kaldı öyle sonra almadım. belkide alırım bilemiyorum. çok ağrılı oluyo çünkü. ben hem kayganlaştırıcı olsun hemde döllenmeye engel olmasın istiyorum. hani gebeliği geçtimde bari acı çekmeyeyim

anladım..hayırlısı ne diimmm .. belki de şu açıdan doğrudur sağlıksız spermi yumurtaya yaklaştırıp döllenme oluştugunda sonuçta düşük olması normal bir sonuç olur..allah korusun tek korkum onu kaybeetmek

canım sen kaç aylıksın?
hem bak gebe kalmışsın bitmiş gitmiş düşünme böyle şeyleri sonuçta ordada presedle gebe kalıp doğuranlarda var

mutlu olan herkes el kaldırsın kutla kutlaaa çekemeyen aramızdan ayrılsınn hızlaa hızzlaa hızlaaa hobaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…