- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
ben bu jeli sevdim her ne kadar iğrenç bir yapışkanlığı olsa da :)) kullandığım ikinci ayda tuttu..tabi bahanesi de bu.. yani pazarlamacı gibi şiddetle önermiyorum :)))sonuçta bir canlı geliyor dünyaya.. ömrü önceden çizilmiş bir canlı :)) ama psikolojik güvendim o kreme işte :))bende bu jelden bugün sipariş verdim canım.bu ay çalışmalara bununlar devam edicem.ovulasyon testide aldım.artık gerisini Allah bilir.
dene kız valla dene inşallah iyi gelir ...3.günüm hayatım 2 gün daha içicem biticek
alyaaa bende sana msj atmaya çalıştım ama bende 10 dk engeline takıldım
merhaba,canimmerhaba hamişler ve çok yakında hamiş olcaklarkızlar kısa süreliğine girdim akşama gelcem gene çok kaynatmayın hee
ben bu jeli sevdim her ne kadar iğrenç bir yapışkanlığı olsa da :)) kullandığım ikinci ayda tuttu..tabi bahanesi de bu.. yani pazarlamacı gibi şiddetle önermiyorum :)))sonuçta bir canlı geliyor dünyaya.. ömrü önceden çizilmiş bir canlı :)) ama psikolojik güvendim o kreme işte :))
ben bu jeli sevdim her ne kadar iğrenç bir yapışkanlığı olsa da :)) kullandığım ikinci ayda tuttu..tabi bahanesi de bu.. yani pazarlamacı gibi şiddetle önermiyorum :)))sonuçta bir canlı geliyor dünyaya.. ömrü önceden çizilmiş bir canlı :)) ama psikolojik güvendim o kreme işte :))
derıncıncım,merhaba.hayırlı olsun,canım,bebıshın.allahım tamamına erdırsın,ınshallah.sen ne kadarlık evlısın???? Ve bebek ıstegı ne zaman oldu?????
bende güveniyorum canım bu jele ama düşüğe neden oluyor dedi bi arkadaş bende korktum.sen doktora falan sormuşmuyudn canım bu jeli
canım ben düşüğe neden oluyor demedim presedin topiğinde böyle iddialar var oku iyice dedim
bende başlıycam acaba doktor sabah akşam mı verir acaba yanında bal tarçın çörek otu aldım bi de incirde yerim arada
kocişime de bol bol keçi boyunuzu pekmezi içiriyorum zaten benim bi de kansızlık sorunum var onun içinde keçiboynuzu pekmezi içiyorum sabahları aç karna bakalım bu ay neler olacak
ya aslında benimde şiddetle bi jele ihtiyacım var kuruluktan dolayı
ama korkuyorum gebeliğe engel olacak yada başka sorunlar olacak diye
sen şimdi hamilesin demi canımmm kaç aylık
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin. Bizim evleneli 4 yıl bitecek. 6 ay önce karar vermiştik biz bebeğe ama korunmayı bırakalı 1 ay olmuştu.
sen ne kadarlık evlisin peki? ne zamandır deniyorsunuz?
bende güveniyorum canım bu jele ama düşüğe neden oluyor dedi bi arkadaş bende korktum.sen doktora falan sormuşmuyudn canım bu jeli
neden yapsın ki şaşırdım .. sonuçta döllenme olduktan sonra kullanılmıyor..
alya bu jelin topiğinde okumuş oda kesin bişi demedi zaten sadece öyle okudum dedi.ama kullanıp olumlu sonuç alan çok fazla.bendede kuruluk problemi yok çok şükür ama spermlerin hızı için kullanmak istiyorum.
evet canım..öyleyim :)
bende bu problem olmadığı halde aldım jelden valla :)) çünkü spermlerin canlı kalmasını sağlayıp hızlı ilerlemesini sağlıyormuş..
hatta kuruluk probleminde bebek istemeyenler için önermem çünkü iğrenç yapış yapış..
şu gebelikte de benim libidom düştü, kuruluk oluyor.. jel de kullanamıyorum.. e şimdi de tatildeyiz eşim enerjili nereye kaçsam diye yer arıyorum..önceden ben kovalardım şimdi o peşimde :)) çok anaç oldum yahuuu :))) aklıma seks falan gelmiyor,zaten o kadar enerjimde yokk(
neden yapsın ki şaşırdım .. sonuçta döllenme olduktan sonra kullanılmıyor..
ay panik oldum yahu.. bu nasıl bir topic bilimsel bir gerçek var mı başka sitelerde acaba??
ya bendede var kuruluk hemde ağrılı oluyor. hem kistten dolayı hemde kuruluktan dolayı. ben dr.a sordum önerebileceğiniz bi jel varmı diye net bişe demedi. ecz. sordum oda bi marka önerdi ama işte emin olamadığımdan dolayı alamadım. ben bebek işinden ziyade kuruluk için istiyorum ama bi taraftanda acaba döllenmeye engel olurmu diyorum. böyle yanii
kaç aylık oldu bebiş sana şimdiden anaç ruhu gelmiş ay kadınların içinde var yahuuuu
ne ayı teyjesi 6+3 gerçi 1,5 aylık diyebilirz artık :))kaptırdım kendimi valla :)))sanki hep o vardı onun için yaşıyormuş gibiyim..düzensiz beslenirdim şimdi nasıl dikkat ediyorum fasülyeme:)) canım diğer jeller spermleri öldürüyor hatta bir süpermarkette bir jeli alıp üstünde yazılanları oku,direkt yazıyor spermleri yavaşlatıyor diye.. tükürük bile öldürüyormuş.. eğer böyle bir problem varsa sperm öldürmeyen jel al kendine.. preseed harici markalarda var galiba..
canım arkadas bana demiş ama yanlış anlamış ben düşük yapar demedim ki nereden bilebilirim böyle bi kesin yargıyı söylemem mümkün değil. presed topiğinde böyle iddialar var iyice bi oku dedim.
anladım..hayırlısı ne diimmm .. belki de şu açıdan doğrudur sağlıksız spermi yumurtaya yaklaştırıp döllenme oluştugunda sonuçta düşük olması normal bir sonuç olur..allah korusun tek korkum onu kaybeetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?