Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[

evet bende hep bakarım alışveriş merkezlerinde yürüyüş bantlarına
güzeller heveslenip alayım diyorum..
sonrada kocaman nereye koyarım diyorum.
ama uygun bişey denk gelrse bende almak istiyorum...

Son düzenleme:
zorlayıcı sporlarsa bıraktığın iyi olmuş
ama yürüyüşe devam edebilirsin canım
hamileliğin ilk 3 ayında önermiyorlar pek yorulmayalım diye ama
zorlamadan yapılabilir

canim evde yürüyüs yapiyordum 1.5 kiloluk halterlerle
leslie sansone diye bir programla
bazende parka kosmaya gidiyordum

hemde nasil biri bana dur desinnnn

[

evet bende hep bakarım alışveriş merkezlerinde yürüyüş bantlarına
güzeller heveslenip alayım diyorum..
sonrada kocaman nereye koyarım diyorum.
ama uygun bişey denk gelrse bende almak istiyorum...

bende bakiyorum sürekli bende alicam
birtane gebelikden sonrada cok lazim oluck

ah be kuzummm yaaaa ya hamişsennn bi test yap hele ondan snra dr takibinde ol ama yok oluruna bırakmak istiyom diyosan soğan incir ve maydnoz kürlerini dene derim

hamilelik düşünenlere maydonoz kürünü önermiyorlar düşüğe yol açıyor canım.

Topuk hamileliği kimse bilemez hissedemez onun için test yapman şart yoktur demek için erken ya varsaa...

ah be kuzummm yaaaa ya hamişsennn bi test yap hele ondan snra dr takibinde ol ama yok oluruna bırakmak istiyom diyosan soğan incir ve maydnoz kürlerini dene derim

yarın test alıp yapıcam dediğiniz olsun kafamı kırarım

hamilelik düşünenlere maydonoz kürünü önermiyorlar düşüğe yol açıyor canım.

Topuk hamileliği kimse bilemez hissedemez onun için test yapman şart yoktur demek için erken ya varsaa...

tamam ilk işim sabah test alıp yapmak sonu hüsran ama biliyorum

Son düzenleme:
bende bakiyorum sürekli bende alicam
birtane gebelikden sonrada cok lazim oluck

evet evet bana şimdiden şart nerdeyse 1 yıldır bakıyorum da ben nereye koyarım vs die alamadım bide öyle çok çeşiti var ki
iyi bi araştırma lazım..ama alıcam böyle gitmez...sindirim sorunum da var iyi gelecektir...
kocişi ikna ederim elbet..

benim eşim 160 170 arası dedi ama bilemem benimde almam lazım gerek aslında maşalahım var yani

yürüyüs gibisi varmi cnm ya
fit anneler olucaz biz hem

gündüz takip edenler var mı içinizde bilemiyorum ama benim bat 1 aralıktı bugün test yaptım ama negatif çıktı, yarın sabaha doktor randevusu aldım...hem regl olmuyorum hem de hamiş değilim ne var ne yoksa baksın....
aslında korkuyorum biraz inşallah kötü birşey demez, ilk kez jinekolojik muayeneye gidiyorum...

Kızlar moralim çok bozuk ya işten çıkar ayak iş arkadaşıyla kavga ettim. Çocuk öğrenci işçi aklamları biz çıkınca geliyor akşam öğrencileri geliyor falan 17.30-20.00 arası geliyor sadece. Aylardır hep yanlışları oluyordu gündüz geliyordu akşam dersleri yokken 3 saat mesaisi zaten hiç yardım etmiyordu akşama geçince sözlük verilmedği halde vermişti, anahtarını kaybetmişti, fişleri yanlış yazıyordu falan bir sürü şey hep idare ettik.Memmur beyde bugünden itibaren salıya ladar yok şehir dışında sınav görevinde.17.30 gelmesi laızmdı geldi 18.00 geçe sabahta anahtar kapı altındaydı bende telden de aradım kapalı.dedim heralde çıktı işten başka işte de çalışıyrdu çıktım müdüre dedim müdürde bekle 8 e kadar dedi bekleyecektim zaman geçti geldi. neden geç geldin dedim çkıştım ee otobüs bekledim arasaydın dedi telin kapalı dedim numaram değişti diyor ee dedim nerden bileyim ben. neden anahtarı akşam kapıdan attın dedim başka arkadaşı bırakmış yerine gitmiş düşünün ve bıraktığı kişi işi bilmediğinden fiş doldrmuş öğrenci ama kitabın demirbal noksu yazmıyor listeye de yazılmamış ve verilmeyecek kitaplar bile verilebilirdi yanii yaptığı işe bakın kızdım bağırdım. Sen bana hesap soramazsın felan da deyince. Sen dedim ne yapıyorsun bıraktığın adamın yaptığı iş belli. Telini değiştiriyorsun numarası bizde yok. Bu sefer de sanki siz ne yapıyorsunuz da iş mi yapıyorsunuz tüm gün nettesiniz öğrenciler rahatsız oluyor ama birşey demiyorlar diyor. Öğrenci oturuyor dersini çalışıyor ne alaka dedim nasıl çalıştığımızı biliyoruz biz bir öğrenci şikayet etsin kafamı kırarım dedim. Ayrıca adamsan levenet bey gelince bunu onun da yüzüne söylersin maden çalışmıyoruz aynısını ona da söyle dedim. Ben istifa edicem de git kime şikayet edersen et felan dedi et zaten ya bu saatten sonra dedim. Sinirden titriyordum ağlıyordum eşimde gelmişti zor sabretti artık. Levent beyi aradım şehir dışında ama müsaitte değilmiş arayacak sonra anlatıcam.. İşte böyle gitsin yüksekokul sekreteri de görevde salı günü gelecek istifasını versin yaa.. İşte böyle hala moralim bozuk. Bu zamana kadar hiçbirşey dedim memur beye bıraktım ama bu hakaretler aştı artık...

kızlar benim koca iş arkadaşlarıya hamama gitti
hamam delisi olan benim hamama giden o
napcam ben orda diyo saf saf
hızlandırılmış hamam dersi verdim hızlıca bende

o gidincede çam ağacımı kuriim süsleri takım ışıklandırıyım dedim
ama geçen seneden çam ağacının ayaklarını nereye koyduğumu 1 sattir bilemiyorum

ayyy kocasız ev çok sessizmişş yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…