Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm sorumsuz bir insanmis demekki
hem suclu güclü birde üste cikmaya calisiyor
simdi bahane edecek ya isden cikmak icin
yalan yanlis konusuyor isde camur atiyor
heryerde cikar böyle dengesizler zaten
oda gelmis seni bulmus
moralini bozma cnmcim ya
sen patronunla konus anlat herseyi
gerisi onun bilecegi is

sen üniv.de kütüphanedeydin di mi canım
eşinde hocaydı galiba
çok bozma moraliniii
sinirler gerilmeiş belli işte
olurr ölee ama arada iş yerinde
bence hemen gitme dr canım ama için rahatlayacaksa sen bilirdin
arada oluyo çünkü hepimizde bu drurm bak
benim geçen ay ilk defa 1 ayda 2 kanamam oldu
meg in 10 gün gecikti
oluyo yanii
normal

hamam veya sauna gibi sıcak yerler spermlere zarar veriomuş tatlım yaa bir sitede okumuştum. ayyy herşeyi inceler olduk. kafayı yicem galiba bu gidişle

bende öyleyim balik hafizaliyim
birseyi biryere koyar aninda unuturum

korkma cnm jinekolojik muayene çok kolay bişey.ve aslında sorunsuz bayanların bile yılda en az 1 kez yapması gereken bişey ama yapmıyoruz işte.sorunun neyse ona göre ilaç verir. belki de bu gecikmelerin nedeni sadece aşırı strestir.

hamam veya sauna gibi sıcak yerler spermlere zarar veriomuş tatlım yaa bir sitede okumuştum. ayyy herşeyi inceler olduk. kafayı yicem galiba bu gidişle
evet canım doğru o
ama benimki ilk defa gidiyo
zaten adet günlerim halvet yok yani
ölebilirler izin veriyorum bikaçgünlük
zaten ne yapacak orada çok merak ediyorummm
sıcak yıkanamazki o hiç

bende öyleyim balik hafizaliyim
birseyi biryere koyar aninda unuturum

yaaa sorma azra yaaaaaaaa
deli olucam
ara ara manyak oldum

yaa hem de nasıl. Yani işi bilmeyen birini oraya koyması, o kişinin yanlı iş yapması, telinin nosunu bize bildirmemesi ve üstüne sen bana hesap soramazsın diye bağırması bir de bize çalışmıyor muamelesi yapması ki her öğrenciyle nasıl ilgileniyoruz son günlerde öyle yoğunum ki evde yemek yapamyorum bizim işimiz zaten ders aralarında oluyor ee tabii ki onlar dersteyken memur bey de bende nete giriyoruz o da giriyor laf söyleyene bak yanii. Ben memur beyin gelmesini beklicem yüksekokul sekreteri de görevde zaten. O gelsin önce bizim beyle konuşayım kendim iş yapmak istemem zaten öecbur o kadar lafı hem bana hem adama dedi çıkacak artık.. Yüzümüze bakacak durumu mu var çıkmasa bile banane yaa o geliyor ben gidiyorum..

sen üniv.de kütüphanedeydin di mi canım
eşinde hocaydı galiba
çok bozma moraliniii
sinirler gerilmeiş belli işte
olurr ölee ama arada iş yerinde

evet cnm ben yabancı dillerdeyim o mühendislikte. Eşim de yanımdaydı zaten onun nevri döndü öğrenci de vardı odada uzatmayalım diye birşey demedi. Çıkarı odadan beni eşim ama çok sinirlendi yanii o da.. Yanii artık olur yolu kalmadı yaaa çalışmamakla bile suçladı bizi yaa hani görmese tamam gündüz gelirken görüyordu çalışmayana kendisiydi. Kaç gündür geldiğinde yoğun olduğumuuz söylüyorum o akşamcı ya hiç işi yok yanii aklamcılar zaten derse girmiş oluyor birkaç öğrenci oluyor ders çalışan ve belki 1-2 öğrenci kitap alıyordur bu yanii o kadar saat net başında olan kendisi. Kütüphanenin bütün kayıtları listeleri herşeyi bemde tüm kayıtları ben tutuyorum öğrencilerle en çok ben ilgilenitoeum ona bilgisayara bile girdirmiyoruz fiş doldurt listeye yazdırt diyoruz o da iki kelime birşey zaten bana bunu diyor ya pes tek bana değil beraber çalıştığımız adama da diyor yaa.. Saygısızz..

yarın görüşürük kızlarrrr
dizimi izliiyim
zaten sonunu görmeden kesin uyurum

adam mayismis süzülmüs halde gelir artik
aramaya devam cnm bulacaksin sonunda

bence hemen gitme dr canım ama için rahatlayacaksa sen bilirdin
arada oluyo çünkü hepimizde bu drurm bak
benim geçen ay ilk defa 1 ayda 2 kanamam oldu
meg in 10 gün gecikti
oluyo yanii
normal

cnm ya haklısın ama doktora gitmek istiyorum çünkü geçen ay da 9 gün gecikmişti, daha önce hiç doktora da gitmedim
merak ediyorum hamiş olmama bir engel vs.var mı? varsa en azından hemen tedaviye başlarım, ona göre bilinçli olarak yaparız çalışmaları,
aylar sonra sorun olduğunu öğrenmek zaman kaybı gibi geldi bana...

ay cnm alemsin yaaa

gamzemizin prensi olacak
ferdamızın sanki iki tane prensesi olacak

ferda ya ikiz olma ihtimali var mı?

evet cnm haklisin cikmasada senin icin sorun degil
bencede icin rahat olsun sorunu cikaranda zaten sen degilsin
salla cnm ya ne halt yiycek kendi düsünsün
sinirle saymisdir öyle o da

cnm bencede git bir doktora
bak ben yaklasik 2009un ortasindan beridir dogum kontrol hapi icmiyordum
ondan sonrada kadin doktoruna bir daha gitmedim
3 aydir deniyorduk tik yok
allah allah diyorum neden olmuyor
en sonunda karar verdim doktora gittim
erkek hormonu yüksek cikdi
megersem ondan gebe kalamiyormussum
sende de illa bir sorun cikacak demiyorum ama icin rahatlr en azindan birsey cikmasa da

Son düzenleme:
slm kızlar aranıza yeni katıldım. kısaca kendimden bahsediyim 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim. bebiş henüz yok . başka sorunuz?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…