kızlar benm adet miktarı çok azaldı.2 gün normal ama 3. 4. gün de damla olarak gelio. varmı aranızda böyle sorunu olanlar?
Kızlar moralim çok bozuk ya işten çıkar ayak iş arkadaşıyla kavga ettim. Çocuk öğrenci işçi aklamları biz çıkınca geliyor akşam öğrencileri geliyor falan 17.30-20.00 arası geliyor sadece. Aylardır hep yanlışları oluyordu gündüz geliyordu akşam dersleri yokken 3 saat mesaisi zaten hiç yardım etmiyordu akşama geçince sözlük verilmedği halde vermişti, anahtarını kaybetmişti, fişleri yanlış yazıyordu falan bir sürü şey hep idare ettik.Memmur beyde bugünden itibaren salıya ladar yok şehir dışında sınav görevinde.17.30 gelmesi laızmdı geldi 18.00 geçe sabahta anahtar kapı altındaydı bende telden de aradım kapalı.dedim heralde çıktı işten başka işte de çalışıyrdu çıktım müdüre dedim müdürde bekle 8 e kadar dedi bekleyecektim zaman geçti geldi. neden geç geldin dedim çkıştım ee otobüs bekledim arasaydın dedi telin kapalı dedim numaram değişti diyor ee dedim nerden bileyim ben. neden anahtarı akşam kapıdan attın dedim başka arkadaşı bırakmış yerine gitmiş düşünün ve bıraktığı kişi işi bilmediğinden fiş doldrmuş öğrenci ama kitabın demirbal noksu yazmıyor listeye de yazılmamış ve verilmeyecek kitaplar bile verilebilirdi yanii yaptığı işe bakın kızdım bağırdım. Sen bana hesap soramazsın felan da deyince. Sen dedim ne yapıyorsun bıraktığın adamın yaptığı iş belli. Telini değiştiriyorsun numarası bizde yok. Bu sefer de sanki siz ne yapıyorsunuz da iş mi yapıyorsunuz tüm gün nettesiniz öğrenciler rahatsız oluyor ama birşey demiyorlar diyor. Öğrenci oturuyor dersini çalışıyor ne alaka dedim nasıl çalıştığımızı biliyoruz biz bir öğrenci şikayet etsin kafamı kırarım dedim. Ayrıca adamsan levenet bey gelince bunu onun da yüzüne söylersin maden çalışmıyoruz aynısını ona da söyle dedim. Ben istifa edicem de git kime şikayet edersen et felan dedi et zaten ya bu saatten sonra dedim. Sinirden titriyordum ağlıyordum eşimde gelmişti zor sabretti artık. Levent beyi aradım şehir dışında ama müsaitte değilmiş arayacak sonra anlatıcam.. İşte böyle gitsin yüksekokul sekreteri de görevde salı günü gelecek istifasını versin yaa.. İşte böyle hala moralim bozuk. Bu zamana kadar hiçbirşey dedim memur beye bıraktım ama bu hakaretler aştı artık...
sen üniv.de kütüphanedeydin di mi canımKızlar moralim çok bozuk ya işten çıkar ayak iş arkadaşıyla kavga ettim. Çocuk öğrenci işçi aklamları biz çıkınca geliyor akşam öğrencileri geliyor falan 17.30-20.00 arası geliyor sadece. Aylardır hep yanlışları oluyordu gündüz geliyordu akşam dersleri yokken 3 saat mesaisi zaten hiç yardım etmiyordu akşama geçince sözlük verilmedği halde vermişti, anahtarını kaybetmişti, fişleri yanlış yazıyordu falan bir sürü şey hep idare ettik.Memmur beyde bugünden itibaren salıya ladar yok şehir dışında sınav görevinde.17.30 gelmesi laızmdı geldi 18.00 geçe sabahta anahtar kapı altındaydı bende telden de aradım kapalı.dedim heralde çıktı işten başka işte de çalışıyrdu çıktım müdüre dedim müdürde bekle 8 e kadar dedi bekleyecektim zaman geçti geldi. neden geç geldin dedim çkıştım ee otobüs bekledim arasaydın dedi telin kapalı dedim numaram değişti diyor ee dedim nerden bileyim ben. neden anahtarı akşam kapıdan attın dedim başka arkadaşı bırakmış yerine gitmiş düşünün ve bıraktığı kişi işi bilmediğinden fiş doldrmuş öğrenci ama kitabın demirbal noksu yazmıyor listeye de yazılmamış ve verilmeyecek kitaplar bile verilebilirdi yanii yaptığı işe bakın kızdım bağırdım. Sen bana hesap soramazsın felan da deyince. Sen dedim ne yapıyorsun bıraktığın adamın yaptığı iş belli. Telini değiştiriyorsun numarası bizde yok. Bu sefer de sanki siz ne yapıyorsunuz da iş mi yapıyorsunuz tüm gün nettesiniz öğrenciler rahatsız oluyor ama birşey demiyorlar diyor. Öğrenci oturuyor dersini çalışıyor ne alaka dedim nasıl çalıştığımızı biliyoruz biz bir öğrenci şikayet etsin kafamı kırarım dedim. Ayrıca adamsan levenet bey gelince bunu onun da yüzüne söylersin maden çalışmıyoruz aynısını ona da söyle dedim. Ben istifa edicem de git kime şikayet edersen et felan dedi et zaten ya bu saatten sonra dedim. Sinirden titriyordum ağlıyordum eşimde gelmişti zor sabretti artık. Levent beyi aradım şehir dışında ama müsaitte değilmiş arayacak sonra anlatıcam.. İşte böyle gitsin yüksekokul sekreteri de görevde salı günü gelecek istifasını versin yaa.. İşte böyle hala moralim bozuk. Bu zamana kadar hiçbirşey dedim memur beye bıraktım ama bu hakaretler aştı artık...
bence hemen gitme dr canım ama için rahatlayacaksa sen bilirdingündüz takip edenler var mı içinizde bilemiyorum ama benim bat 1 aralıktı bugün test yaptım ama negatif çıktı, yarın sabaha doktor randevusu aldım...hem regl olmuyorum hem de hamiş değilim ne var ne yoksa baksın....
aslında korkuyorum biraz inşallah kötü birşey demez, ilk kez jinekolojik muayeneye gidiyorum...
kızlar benim koca iş arkadaşlarıya hamama gitti
hamam delisi olan benim hamama giden o
napcam ben orda diyo saf saf
hızlandırılmış hamam dersi verdim hızlıca bende
o gidincede çam ağacımı kuriim süsleri takım ışıklandırıyım dedim
ama geçen seneden çam ağacının ayaklarını nereye koyduğumu 1 sattir bilemiyorum
ayyy kocasız ev çok sessizmişş yavvv
kızlar benim koca iş arkadaşlarıya hamama gitti
hamam delisi olan benim hamama giden o
napcam ben orda diyo saf saf
hızlandırılmış hamam dersi verdim hızlıca bende
o gidincede çam ağacımı kuriim süsleri takım ışıklandırıyım dedim
ama geçen seneden çam ağacının ayaklarını nereye koyduğumu 1 sattir bilemiyorum
ayyy kocasız ev çok sessizmişş yavvv
gündüz takip edenler var mı içinizde bilemiyorum ama benim bat 1 aralıktı bugün test yaptım ama negatif çıktı, yarın sabaha doktor randevusu aldım...hem regl olmuyorum hem de hamiş değilim ne var ne yoksa baksın....
aslında korkuyorum biraz inşallah kötü birşey demez, ilk kez jinekolojik muayeneye gidiyorum...
evet canım doğru ohamam veya sauna gibi sıcak yerler spermlere zarar veriomuş tatlım yaa bir sitede okumuştum. ayyy herşeyi inceler olduk. kafayı yicem galiba bu gidişle
bende öyleyim balik hafizaliyim
birseyi biryere koyar aninda unuturum
cnm sorumsuz bir insanmis demekki
hem suclu güclü birde üste cikmaya calisiyor
simdi bahane edecek ya isden cikmak icin
yalan yanlis konusuyor isde camur atiyor
heryerde cikar böyle dengesizler zaten
oda gelmis seni bulmus
moralini bozma cnmcim ya
sen patronunla konus anlat herseyi
gerisi onun bilecegi is
sen üniv.de kütüphanedeydin di mi canım
eşinde hocaydı galiba
çok bozma moraliniii
sinirler gerilmeiş belli işte
olurr ölee ama arada iş yerinde
evet canım doğru o
ama benimki ilk defa gidiyo
zaten adet günlerim halvet yok yani
ölebilirler izin veriyorum bikaçgünlük
zaten ne yapacak orada çok merak ediyorummm
sıcak yıkanamazki o hiç
yaaa sorma azra yaaaaaaaa
deli olucam
ara ara manyak oldum
yarın görüşürük kızlarrrr
dizimi izliiyim
zaten sonunu görmeden kesin uyurum
bence hemen gitme dr canım ama için rahatlayacaksa sen bilirdin
arada oluyo çünkü hepimizde bu drurm bak
benim geçen ay ilk defa 1 ayda 2 kanamam oldu
meg in 10 gün gecikti
oluyo yanii
normal
evet canım doğru o
ama benimki ilk defa gidiyo
zaten adet günlerim halvet yok yani
ölebilirler izin veriyorum bikaçgünlük
zaten ne yapacak orada çok merak ediyorummm
sıcak yıkanamazki o hiç
yaaa sorma azra yaaaaaaaa
deli olucam
ara ara manyak oldum
yaa hem de nasıl. Yani işi bilmeyen birini oraya koyması, o kişinin yanlı iş yapması, telinin nosunu bize bildirmemesi ve üstüne sen bana hesap soramazsın diye bağırması bir de bize çalışmıyor muamelesi yapması ki her öğrenciyle nasıl ilgileniyoruz son günlerde öyle yoğunum ki evde yemek yapamyorum bizim işimiz zaten ders aralarında oluyor ee tabii ki onlar dersteyken memur bey de bende nete giriyoruz o da giriyor laf söyleyene bak yanii. Ben memur beyin gelmesini beklicem yüksekokul sekreteri de görevde zaten. O gelsin önce bizim beyle konuşayım kendim iş yapmak istemem zaten öecbur o kadar lafı hem bana hem adama dedi çıkacak artık.. Yüzümüze bakacak durumu mu var çıkmasa bile banane yaa o geliyor ben gidiyorum..
evet cnm ben yabancı dillerdeyim o mühendislikte. Eşim de yanımdaydı zaten onun nevri döndü öğrenci de vardı odada uzatmayalım diye birşey demedi. Çıkarı odadan beni eşim ama çok sinirlendi yanii o da.. Yanii artık olur yolu kalmadı yaaa çalışmamakla bile suçladı bizi yaa hani görmese tamam gündüz gelirken görüyordu çalışmayana kendisiydi. Kaç gündür geldiğinde yoğun olduğumuuz söylüyorum o akşamcı ya hiç işi yok yanii aklamcılar zaten derse girmiş oluyor birkaç öğrenci oluyor ders çalışan ve belki 1-2 öğrenci kitap alıyordur bu yanii o kadar saat net başında olan kendisi. Kütüphanenin bütün kayıtları listeleri herşeyi bemde tüm kayıtları ben tutuyorum öğrencilerle en çok ben ilgilenitoeum ona bilgisayara bile girdirmiyoruz fiş doldurt listeye yazdırt diyoruz o da iki kelime birşey zaten bana bunu diyor ya pes tek bana değil beraber çalıştığımız adama da diyor yaa.. Saygısızz..
cnm ya haklısın ama doktora gitmek istiyorum çünkü geçen ay da 9 gün gecikmişti, daha önce hiç doktora da gitmedim
merak ediyorum hamiş olmama bir engel vs.var mı? varsa en azından hemen tedaviye başlarım, ona göre bilinçli olarak yaparız çalışmaları,
aylar sonra sorun olduğunu öğrenmek zaman kaybı gibi geldi bana...
Teyzeleriii minisimle ben geldik nasılsiniz??keyfiniz nasıl ?
gamzemizin prensi olacak
ferdamızın sanki iki tane prensesi olacak
ferda ya ikiz olma ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?