ay parasında değilim benim yumurtalıklarıma zarar gelmesinde ne istiyosa razıyım yanii
burda muayane ücr. 200 liraymış senin ne kadarmış
niye sürsün ilk bebeğinde aynı şartlarda gelmedimi şimdi niye gelmesin canım yaaa gelicek gelicekk gör bakk
amin tatlım..hemen ardından 2. yapman çok mantıklı..inan ne kadar neklersen prob. o kadar büyüyor..bırakma arkasını cnm
demetçim sana bişi sorucam ben ya..rahim tersliği dedin onu doktorun mu anladı cnm nasıl oldu o?o şekilde mi gibeğğğ kaldın kuşum sen?
aslında çikolata kisti ile gebeliğin net bi ilşkisi saptanamamış. kisti olup kalamayan akabinde ameliyattan sonra 6 ay içinde kalanda var , kisti olup doğal yoldan gebe kalanda var. sebebi hala bilinmiyor kesin bi tedaviside yok. tekrarlama ihtimali % 95
dr. söylediğine göre bu 3 ay içinde inanıyorum kalırsın olmazsada laroskopiden sonra kalırsın diyo
bilmiyorumki hiçbişey herşey kısmet
aynen canım bende ameliyatta varolanada zarar gelmesinden çok korkuyorum...
allah korusun ya yanlış bişe olursa..
onun için ameliyat olayı çok tedirgin edio beni..
benimkide 200 lira canım profun ücreti..
cnm rabbim istemiş olmuş senin demirhanın.inş 2 .de alırsın kucağına kardeş kardeş azıtırlar evde
canım evet bende zararsız bi kist oluğunu biliyorum onun ama doktorlar ne derse o.bnmde miyomum var ama engel oluşturmuyormuş.karına yakın bir yerdeymiş rahmin dışında..eğer tekrarlıyorsa cnm sen bol bol halvet edicen o zaman fırsat bu fırsat ya..bidaha tekrarlanmadan
tatlım esasında hiçbişey yapmazsan kist 15 cm lere çıkıp patlayıp organlara bağırsaklara zarar verebiliyormuş. sürekli kontrol altında tutulması lazım.
işte ameliyatta alındıktan sonra ilk 6 ay gebe kaldın kaldın kalamazsan yüksek ihtimalle tekrar oluşuyo zatenn
eğer ameliyat olursam ilk 6 ay artık yemicem içmicem halvet edicemmm :)))
Saolun canlarım inşallah
Evet canm 2 ay adet gördüm doktora gittik tabi bir sorun varsa başından bilelim diye. Ona göre tedav oluruz ne gerekiyorsa yaparız diye. Bz eşimle evlenmeden 10 sene öncesi tanışıyorsuk sevgiliydik yani. Çok beklemek istemiyorduk bu yüzden. Ve ilişki sırasında çok canım acıyordu 2 ay olmasına rağmen Bir sorun olduğunu anlamıştım zaten. Doktora gittik ve rahmin ters dedi %50 tüplerinde kapalı dedi hamile kalma şansın çok çok düşük bir ihtimal ki bunun içinde eşimin spermlerinin çok kaliteli olması gerekiyordu. 6 ay deneyin sonrası operasyonla rahmini döndürmemiz lazım dedi ki döndürdüğü zaman da en fazla 1 ay duruyor yine dönüyor. Genetik halamda aynı durumdan muzdaripmiş gençken. 3.ayda ben hamile kaldım doktor dedi ne yaptım birşey yapmadım dedim. Eşimin spermlerinin kalitesinden sanırım birde yeni evlisin tabi şidmiki gibi değil herşey. Ama bundan sonraki gebeliklerin çok zor dedi. Rahim hamileyken normal halini alıyor ama doğumdan sonra şiddetli ağrılar çektim ve yine döndü dedi doktorumda. Böyle canım...
Saolun canlarım inşallah
Evet canm 2 ay adet gördüm doktora gittik tabi bir sorun varsa başından bilelim diye. Ona göre tedav oluruz ne gerekiyorsa yaparız diye. Bz eşimle evlenmeden 10 sene öncesi tanışıyorsuk sevgiliydik yani. Çok beklemek istemiyorduk bu yüzden. Ve ilişki sırasında çok canım acıyordu 2 ay olmasına rağmen Bir sorun olduğunu anlamıştım zaten. Doktora gittik ve rahmin ters dedi %50 tüplerinde kapalı dedi hamile kalma şansın çok çok düşük bir ihtimal ki bunun içinde eşimin spermlerinin çok kaliteli olması gerekiyordu. 6 ay deneyin sonrası operasyonla rahmini döndürmemiz lazım dedi ki döndürdüğü zaman da en fazla 1 ay duruyor yine dönüyor. Genetik halamda aynı durumdan muzdaripmiş gençken. 3.ayda ben hamile kaldım doktor dedi ne yaptım birşey yapmadım dedim. Eşimin spermlerinin kalitesinden sanırım birde yeni evlisin tabi şidmiki gibi değil herşey. Ama bundan sonraki gebeliklerin çok zor dedi. Rahim hamileyken normal halini alıyor ama doğumdan sonra şiddetli ağrılar çektim ve yine döndü dedi doktorumda. Böyle canım...
İnşallah bütün bunlara gerek kalmadan hamiş olursunuz tatlım inşallah..
inşallah bütün bunlara gerek kalmadan hamiş olursunuz tatlım inşallah..
ay geçmiş olsun canım bak ilki olmuş bidahhada olur inş..
ne garip şeyler var ablamdada çift rahim var
bebeği ultrasonda görmek için gittiğimizde dr. allah allah bebek yok diye şaşırmıştı :))) diğer rahime bakıyomuş
bak onunda 2 çocuğu var :)))
ay geçmiş olsun canım bak ilki olmuş bidahhada olur inş..
ne garip şeyler var ablamdada çift rahim var
bebeği ultrasonda görmek için gittiğimizde dr. allah allah bebek yok diye şaşırmıştı :))) diğer rahime bakıyomuş
bak onunda 2 çocuğu var :)))
canımm sana bişi söylim mi bu kadar olumsuz demişler ve sen 1 evlat sahibi olmuşsun hayatım bence şükret Rabbime..sein alnına yazmış o evladı ve olmuş hemde kanallar tıkalıyken.maşallahh ya..hayırlısı Rabbimden cnm..bence 2.de olacak Allahın izniyle
keşke canım ama zor bi ihtimal. diyorum olsa şimdiye kadar olurdu bu 6. ayım olacak
ama ne süpriz olur bu ay gebelik haberi alsam artık çifte sevinç olur bizim içinn
keşke canım ama zor bi ihtimal. diyorum olsa şimdiye kadar olurdu bu 6. ayım olacak
ama ne süpriz olur bu ay gebelik haberi alsam artık çifte sevinç olur bizim içinn
mrblarr ıçinizde ankarada oturan varmı hanımlarr?? Doktor tavsıyesı alıcaktım.
çift rahim milyonda 1 oluomuş yaa ne güzel.2 hamilelik geçirebilir değil mi aynı anda ben öle duymuştum..
canım öyle deme 6 ay neki?? bnm doktorum 2 yıl diyor oldu oldu olmadı o zaman sorun vardır diyor.bakalım bnm şu iki ayım dolsun artık aşılama istiycem bu ilaçlardan gınna geldi bana çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?