Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım ne desem seni teselli etmez ama inşallah bu ay hamile kalırsın ve hiçbirine gerek kalmaz tatlım. Canını da üzme bak bebiş gelmeye de korkmasın sonra.

inşallah cnm ya inşallah 20 aydır istiyorum..demekki beklememgerek sabretmem lazım..ne yapalım tatlım izimde sınavımız bu...buay tutunur yavrum inşallah bana

İnşallah canım Rabbim hepinizin kucağını boş bırakmasın. Çok zor bir süreç zor bir sınav.

anladım canım. bu 11 gün adetten sayınca 11 mi yoksa 5 gün klomenden sonramı
yani kısaca şöyle sorayım adetinden saydığın zaman kaçıncı gün??
yan etkileri neler klomeninn

adetinden başladımmı cnm 11 yada 12.gün oluyor..yumurtaların gelişmesine bağlı cnm doktor krar veriyor ona..1 ay başla bence içinde kalmaz belki 2.ayada kullanırsın baktın olmuyor filmini çekil cnm benden tavsiye sana ben zor ikna ettim doktorumu ya..zor çekti vallahi.250 liraya çekildm eğer istanbuldaysan cnmm

canım çok geçmiş olsun 3 ay sonra benimde laroskopi ihtimali var
bende tıp fak. profa gideyim diyorum

canım çok geçmiş olsun 3 ay sonra benimde laroskopi ihtimali var
bende tıp fak. profa gideyim diyorum

valla ben öle yapıcam canım...
ilk defa profa gidicem ama napalım..
ben özel bürosuna gidicem..
canım öle sıkılıoki..
muayene parasını gözüm görmüo şuan...

anladım tatlışım valla bi söyleyim bakalım ilk klomenle olmazsa ben isticem hsg ya zaten ondan 2 ay sonra ameliyat diyor. belkide tüplerde var sorun bilemeyizkii bu arada bursadayım canım

valla ben öle yapıcam canım...
ilk defa profa gidicem ama napalım..
ben özel bürosuna gidicem..
canım öle sıkılıoki..
muayene parasını gözüm görmüo şuan...

ay parasında değilim benim yumurtalıklarıma zarar gelmesinde ne istiyosa razıyım yanii
burda muayane ücr. 200 liraymış senin ne kadarmış

off offf sorma tatlım yaa..senin maşallah Allahım sana bağışlasın bir yavrun var cnmmm..Rabbim sana 2.de asib etsin inşallahhhhh

Saol tatlım da önce sizi gebiğğ yapacam sonra ben. Benim acelem yok. Olsa iyi olur ama hemen olmazsa da çok da üzülmem bu duruma tabi. Oğlumu 3 ay bekledim ama o 3 ayda öldüm dirildim bende. Rahim tersliği var ve tüplerim % 50 açık bu yüzden Takdir-i ilahi işte Rabbim ol dedi oldu ama bu sefer çok sürüneceğim hissediyorum ki doktorum da aynı şeyi söylüyor. Rabbimden gelene şükrediyoruz ne yapalım.

Allah'ım siz de tez vakitte versin sorunsuz bebeklerinizi inşallah...

anladım tatlışım valla bi söyleyim bakalım ilk klomenle olmazsa ben isticem hsg ya zaten ondan 2 ay sonra ameliyat diyor. belkide tüplerde var sorun bilemeyizkii bu arada bursadayım canım

cnm peki hemen neden ameliyat önermişki sana ya?kaç aydır tedavi görüyorsun cnm sen??

amin tatlım..hemen ardından 2. yapman çok mantıklı..inan ne kadar neklersen prob. o kadar büyüyor..bırakma arkasını cnm

niye sürsün ilk bebeğinde aynı şartlarda gelmedimi şimdi niye gelmesin canım yaaa gelicek gelicekk gör bakk

cnm peki hemen neden ameliyat önermişki sana ya?kaç aydır tedavi görüyorsun cnm sen??

tatlım daha yeni başlıcz tedaviye geçen hafta öğrendik kisti. çikolata kistinin başka çaresi yok ya gebe kalacaksın yada ameliyat. ilaçlarla küçülme durumu yok. dk. ilacıyla sadece baskılıyosun ne büyüyü ne küçülüyo ee gebelik istiyorum o yüzdende gebe kalmam için uğraşıyoruz böylece kisttende kurtulmuş olucam. ama gebe kalamazsam başka şansımız yok ya tüp bebek yada ameliyat

anladım tatlım.hakkında hayırlıs olsun cnm..ameliyat olman daha mantıklı o zaman engel oysa

Son düzenleme:
demetçim sana bişi sorucam ben ya..rahim tersliği dedin onu doktorun mu anladı cnm nasıl oldu o?o şekilde mi gibeğğğ kaldın kuşum sen?

anlam tatlım.hakkında hayırlıs olsun cnm..ameliyat olman daha mantıklı o zaman engel oysa

aslında çikolata kisti ile gebeliğin net bi ilşkisi saptanamamış. kisti olup kalamayan akabinde ameliyattan sonra 6 ay içinde kalanda var , kisti olup doğal yoldan gebe kalanda var. sebebi hala bilinmiyor kesin bi tedaviside yok. tekrarlama ihtimali % 95
dr. söylediğine göre bu 3 ay içinde inanıyorum kalırsın olmazsada laroskopiden sonra kalırsın diyo
bilmiyorumki hiçbişey herşey kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…