- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
kızlar merhaba 2 gündür giremiodum nete..
dün doktora gittim..
bilenler vardır bu ay gonal f iğne kullandım..
okadar etkili iğneye ragmen 1 tane yumurtam gelişmiş.
o yumurta sağlam ve sağlıklıyımış.
ama doktor beklediğim gibi bi gelişme yok dedi...
eger bu ay hamile kalamazsam doktoa geniş çaplı bi laparoskopi yani ameliyat dedi..
offf öle ağladımki sormayın...
yazzdıkça gözlerim doluo..
ama ben kabullenemiorum durumu..
yarın için bi hocadan,profdan randevu aldım..
profların muayeneleri pahalı oluo ama olsun ameliyat olmaktansa ona gitmeyi tercih ettik..
çnk eşimde ameliyat olmamı istemiyor..
kime sorduysak amliyat olma dedi...
bakalım yarın hoca nedicek..
eğer oda ameliyat derse ağlaya ağlaya ameliyat olucam galiba...
moralim okadar bozukki kızlar..
eğer bu ay hamile kalmazsam işim çok zor galiba
doktor yumurtalarımın dirençli oldugunu söyledi.
etrafını kaplayan bi zar varmış yapacağı ameliyattada o zarı kaldırıp yumurtaları rahatlatıcanı söylüo..
oofffff....
bakalım yarın saat 18:30 prof ercan aygenle randevumuz var..
inşallah güzel şeyler duyarız...
senin yazdığın yazıların altında varya gül resmi var onun gibi...
inşallah cnm ya inşallah 20 aydır istiyorum..demekki beklememgerek sabretmem lazım..ne yapalım tatlım izimde sınavımız bu...buay tutunur yavrum inşallah bana
anladım canım. bu 11 gün adetten sayınca 11 mi yoksa 5 gün klomenden sonramı
yani kısaca şöyle sorayım adetinden saydığın zaman kaçıncı gün??
yan etkileri neler klomeninn
İnşallah canım Rabbim hepinizin kucağını boş bırakmasın. Çok zor bir süreç zor bir sınav.
kızlar merhaba 2 gündür giremiodum nete..
dün doktora gittim..
bilenler vardır bu ay gonal f iğne kullandım..
okadar etkili iğneye ragmen 1 tane yumurtam gelişmiş.
o yumurta sağlam ve sağlıklıyımış.
ama doktor beklediğim gibi bi gelişme yok dedi...
eger bu ay hamile kalamazsam doktoa geniş çaplı bi laparoskopi yani ameliyat dedi..
offf öle ağladımki sormayın...
yazzdıkça gözlerim doluo..
ama ben kabullenemiorum durumu..
yarın için bi hocadan,profdan randevu aldım..
profların muayeneleri pahalı oluo ama olsun ameliyat olmaktansa ona gitmeyi tercih ettik..
çnk eşimde ameliyat olmamı istemiyor..
kime sorduysak amliyat olma dedi...
bakalım yarın hoca nedicek..
eğer oda ameliyat derse ağlaya ağlaya ameliyat olucam galiba...
moralim okadar bozukki kızlar..
eğer bu ay hamile kalmazsam işim çok zor galiba
doktor yumurtalarımın dirençli oldugunu söyledi.
etrafını kaplayan bi zar varmış yapacağı ameliyattada o zarı kaldırıp yumurtaları rahatlatıcanı söylüo..
oofffff....
bakalım yarın saat 18:30 prof ercan aygenle randevumuz var..
inşallah güzel şeyler duyarız...
canım çok geçmiş olsun 3 ay sonra benimde laroskopi ihtimali var
bende tıp fak. profa gideyim diyorum
adetinden başladımmı cnm 11 yada 12.gün oluyor..yumurtaların gelişmesine bağlı cnm doktor krar veriyor ona..1 ay başla bence içinde kalmaz belki 2.ayada kullanırsın baktın olmuyor filmini çekil cnm benden tavsiye sana ben zor ikna ettim doktorumu ya..zor çekti vallahi.250 liraya çekildm eğer istanbuldaysan cnmm
valla ben öle yapıcam canım...
ilk defa profa gidicem ama napalım..
ben özel bürosuna gidicem..
canım öle sıkılıoki..
muayene parasını gözüm görmüo şuan...
off offf sorma tatlım yaa..senin maşallah Allahım sana bağışlasın bir yavrun var cnmmm..Rabbim sana 2.de asib etsin inşallahhhhh
anladım tatlışım valla bi söyleyim bakalım ilk klomenle olmazsa ben isticem hsg ya zaten ondan 2 ay sonra ameliyat diyor. belkide tüplerde var sorun bilemeyizkii bu arada bursadayım canım
Saol tatlım da önce sizi gebiğğ yapacam sonra ben. Benim acelem yok. Olsa iyi olur ama hemen olmazsa da çok da üzülmem bu duruma tabi. Oğlumu 3 ay bekledim ama o 3 ayda öldüm dirildim bende. Rahim tersliği var ve tüplerim % 50 açık bu yüzden Takdir-i ilahi işte Rabbim ol dedi oldu ama bu sefer çok sürüneceğim hissediyorum ki doktorum da aynı şeyi söylüyor. Rabbimden gelene şükrediyoruz ne yapalım.
Allah'ım siz de tez vakitte versin sorunsuz bebeklerinizi inşallah...
Saol tatlım da önce sizi gebiğğ yapacam sonra ben. Benim acelem yok. Olsa iyi olur ama hemen olmazsa da çok da üzülmem bu duruma tabi. Oğlumu 3 ay bekledim ama o 3 ayda öldüm dirildim bende. Rahim tersliği var ve tüplerim % 50 açık bu yüzden Takdir-i ilahi işte Rabbim ol dedi oldu ama bu sefer çok sürüneceğim hissediyorum ki doktorum da aynı şeyi söylüyor. Rabbimden gelene şükrediyoruz ne yapalım.
Allah'ım siz de tez vakitte versin sorunsuz bebeklerinizi inşallah...
cnm peki hemen neden ameliyat önermişki sana ya?kaç aydır tedavi görüyorsun cnm sen??
tatlım daha yeni başlıcz tedaviye geçen hafta öğrendik kisti. çikolata kistinin başka çaresi yok ya gebe kalacaksın yada ameliyat. ilaçlarla küçülme durumu yok. dk. ilacıyla sadece baskılıyosun ne büyüyü ne küçülüyo ee gebelik istiyorum o yüzdende gebe kalmam için uğraşıyoruz böylece kisttende kurtulmuş olucam. ama gebe kalamazsam başka şansımız yok ya tüp bebek yada ameliyat
beklemek ne zor
anlam tatlım.hakkında hayırlıs olsun cnm..ameliyat olman daha mantıklı o zaman engel oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?