Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım hakkında hayırlısı buymuş böyle düşün. Rabbim sağlıksız bebişleri biz çok alışmadan erken alıyor. Böyle düşün. Dua et bol bol. Hem unutma düşenin bir bacağı içerde kalır peşine hemen gelir derler. Sıkma canını umarım kürtaja gerek kalmaz.Geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Canım tebrik ediyorum. Maşallah size. Ben sanki seni erken hamilelik belirtisi topiğinden hatırlıyo gibiyim. Doğrumu

bende de yok bulantı sadece sabahları bıraz oluyo okadar iştah cok oldu kız sendede varmı canım

tel geldide kaçırdım konuları iştah bende de var kuzum yaa yumurta hiç sevmediğim halde cnm omlet çekti yaptım yedım dun akşam hemde yemek yedıkten 1 saat sonra felen

çoookk duygulandım yaaa ne kadar heycanlı anlatmışsın canım benim çooook sevindim gözlerimden yaş gelicek nerdeyse ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN CANIM

hayırlısıyla kucagınada alırsın canım inşalahbenım de 5 haftalık ama daha doktora gıdıp keseye bakamadık p tesı gıtmeyı dusunuyom inşalah bizde goruruz keseyi:18::18:

inş görürsünüz canım biz dış gebelikten falan korkuyoduk doktor herşey normal diyince eşimi görsenn havalara uçtuu :)) senin mide bulantın falan varmı benim mide bulantım falan hiç yok iştahım çok var ama canım şunu istiyo bunu istiyo falan oda yok doktor daha erken dedi riski falan var yada yok demedi düşme ihtimali %20 her hamielikte olduğu gibi dedi allahım hepimizin yardımcısı olsunn :)))

ildacım,haykolik 2 senedir bebek istiyodu..

amiiiiiiin cnmcım ne guzel görmüşsün keseyı inşallah pıtpıtlarınıda duyarsınız bende gidince dr a görürüm inşallah herbişeyini

ben hepinizi face e eklemek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
gereksiz okadar arkadaşım varken orrda ilk sırada sizler olmalısınız

inşallah şeker
ben 30 eşim 36 yaşında
yani hormonlar tavan yaptı bizde sanırım
ama Allah hepimize sağlıklı salih beişler verecek inşallahhh
bende bu topiği oyüzden çok seviyorummm

insallah cnm allah büyüktür.
allahim iyice aratmadan eger hakkimizda hayirlisiyla biran önce versin insallah.
insan bazen öyle hassas oluyor ki surdan kalk suraya otur desen aglayacak gibi oluyorsun.
ama derdi veren rabbim sabrinida veriyor ki bize kalkipta kisirsin diyen olmadi olucak insallah rabbimin izniyle ama zaman,sabir ve inanc lazim.

valla olabilir canım ama ben uzun zamandır girmiyorum yani sadece bu topiğe giriyorumm tşkr ederim canım çok saol

oflucumm

ne denir ki bilemedimm..
çok üzüldüm arkadaşım ya.

allah yardımcın olsun..

ben hepinizi face e eklemek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
gereksiz okadar arkadaşım varken orrda ilk sırada sizler olmalısınız

benim face yok..
biz karar almıştık ve kapattırmıştık hesaplarımızı epey önce..

Son düzenleme:
tel geldide kaçırdım konuları iştah bende de var kuzum yaa yumurta hiç sevmediğim halde cnm omlet çekti yaptım yedım dun akşam hemde yemek yedıkten 1 saat sonra felen

ohhhh afıyet bebişede kılo olsun tatlım bende sevmıyom ya haslanmış hergun nasıl yıcem ya

ildacım,haykolik 2 senedir bebek istiyodu..

bizim üzülmemeiz bile söz konusu olamaz bu durumda ....

amin canım dediğin çok doğru
Allah ın izniyle gelecek bebişlerimiz

kocam işten geliyo yolda,pat diye çıkarsam diye söyliim dedim..
sperm analizi yattı bu ay dedim telefonda,havalara uçtu deli
dışarı çıkıcaz sonra da..
akşam gelirim

inş.canımm görürsünnn insan heycan yapıo yaa :))) senin nekdarlık canım

dimii insan heyecanlanmazmı yaa süper bi duygu rabbım herkese nasip etsin ben daha dr a gitmedim sat a göre 4+6 gözüküyo cnmcım ama dr da ne cıkar bilmiyorum önmüzdeki hafta gidicem kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…