Canım hakkında hayırlısı buymuş böyle düşün. Rabbim sağlıksız bebişleri biz çok alışmadan erken alıyor. Böyle düşün. Dua et bol bol. Hem unutma düşenin bir bacağı içerde kalır peşine hemen gelir derler. Sıkma canını umarım kürtaja gerek kalmaz.Geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın.kızlar malesef bebeğimi kaybediyorum gece çok sancım olunca doktora gittik
kanamam devam ediyo doktor bebeğin düşmeye başladığını söyledi...
moralim çok bozuk ama elden de bişey gelmiyo...
inşallah tamamen düşer kürtaja gerek kalmaz
kızlarrrr mrbalarrr nasılsınızz :))
biz dün gittik doktora kesemizi gördükbebeğimiz 5 haftalıkmış 10milim falan dedi doktor çokta anlamıyorum gerçi doktor test falan vermedi kan testi falan 15 gün sonra randevu verdi kalp atışlarını duyduktan sonra gerekli olan bütün testleri yaparız dedi dış gebelik dalan deil rahim içi gebelik dedi kendini onu yicem bunu yicem die sıkma azar azar herşeyden ye hazır yiceklerden uzak dur dedi çok güzeldii yaa allahım herkesee bu duyguyu yaşamayı nasip etsinnn geçen aşure günü dua okudum hepinize dua ettim ediyorumda bol boll allahım herkesin gönlüne göre versin
bende de yok bulantı sadece sabahları bıraz oluyo okadar iştah cok oldu kız sendede varmı canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
hayırlısıyla kucagınada alırsın canım inşalahbenım de 5 haftalık ama daha doktora gıdıp keseye bakamadık p tesı gıtmeyı dusunuyom inşalah bizde goruruz keseyi:18::18:
sağol cnm benımmm evet denkleşemedik bi türlü ama sonunda denkleştık havai fişeğimide aldım cok tşk ederim
kızlarrrr mrbalarrr nasılsınızz :))
biz dün gittik doktora kesemizi gördükbebeğimiz 5 haftalıkmış 10milim falan dedi doktor çokta anlamıyorum gerçi doktor test falan vermedi kan testi falan 15 gün sonra randevu verdi kalp atışlarını duyduktan sonra gerekli olan bütün testleri yaparız dedi dış gebelik dalan deil rahim içi gebelik dedi kendini onu yicem bunu yicem die sıkma azar azar herşeyden ye hazır yiceklerden uzak dur dedi çok güzeldii yaa allahım herkesee bu duyguyu yaşamayı nasip etsinnn geçen aşure günü dua okudum hepinize dua ettim ediyorumda bol boll allahım herkesin gönlüne göre versin
inşallah şeker
ben 30 eşim 36 yaşında
yani hormonlar tavan yaptı bizde sanırım
ama Allah hepimize sağlıklı salih beişler verecek inşallahhh
bende bu topiği oyüzden çok seviyorummm
Canım hakkında hayırlısı buymuş böyle düşün. Rabbim sağlıksız bebişleri biz çok alışmadan erken alıyor. Böyle düşün. Dua et bol bol. Hem unutma düşenin bir bacağı içerde kalır peşine hemen gelir derler. Sıkma canını umarım kürtaja gerek kalmaz.Geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Canım tebrik ediyorum. Maşallah size.Ben sanki seni erken hamilelik belirtisi topiğinden hatırlıyo gibiyim. Doğrumu
kızlar malesef bebeğimi kaybediyorum gece çok sancım olunca doktora gittik
kanamam devam ediyo doktor bebeğin düşmeye başladığını söyledi...
moralim çok bozuk ama elden de bişey gelmiyo...
inşallah tamamen düşer kürtaja gerek kalmaz
canım nereye kayboldun
amiiiiiiin cnmcım ne guzel görmüşsün keseyı inşallah pıtpıtlarınıda duyarsınız bende gidince dr a görürüm inşallah herbişeyini
ben hepinizi face e eklemek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
gereksiz okadar arkadaşım varken orrda ilk sırada sizler olmalısınız
aminn canım çok saol inş onuda duyarız cinseyitinide öğrenirizzz allahım her anını ağız tadıyla yaşamayı nasip eder inş. :))
çok geçmiş olsun oflum ya çok üzüldüm...
Allahım sabır versin.
tez zamanda bebeğini sana bağışlasın...
semser gözün aydın canım..inşallah herşey yolunda gider önümüzdeki süreçtede ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
tel geldide kaçırdım konularıiştah bende de var kuzum yaa yumurta hiç sevmediğim halde cnm omlet çekti yaptım yedım dun akşam hemde yemek yedıkten 1 saat sonra felen
ildacım,haykolik 2 senedir bebek istiyodu..
insallah cnm allah büyüktür.
allahim iyice aratmadan eger hakkimizda hayirlisiyla biran önce versin insallah.
insan bazen öyle hassas oluyor ki surdan kalk suraya otur desen aglayacak gibi oluyorsun.
ama derdi veren rabbim sabrinida veriyor ki bize kalkipta kisirsin diyen olmadi olucak insallah rabbimin izniyle ama zaman,sabir ve inanc lazim.
inş.canımm görürsünnn insan heycan yapıo yaa :))) senin nekdarlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?