Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilda haykolik bu ay hem hayıt hapı,hem romanyalı şurubu içmişti..
şurubu geç,hap şahane bişey ama

selam megimmm bende alıcam bu ay o haptan inşallah benimkiler gelirse yanii
maşşallah kasım ayının zirvesini bırakmaya hiç niyetim yok

cnmcım daha kana gitmedim ben çarşamba test yaptım cıktı bde bugun yapam dedım bugunde çıktı önmüzdeki hafta gitcem dr a
ilkinde düşüğüm olmustu erkenden dr a gitmiştim kan değerlerinden felen dış gebelık felen demıslerdı baya zorlu geçmişti o dönem
oyuzden bu sefer dr a geç gitmeye karar verdim cnmcım

canımmm inş.acı ağrı sızı olmadan atlatırsın bu durumuu nekdarlıktı senin bebeğinn değerin falan düşüktü sanırım ilk test yaptırdığında keseyi falan görmüşmüydün nekdardı :26::26:

bilmiyorum cnm ne zamana düser ama
insallah bu süreci cabuk atlatirsin kuzum

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canımm allahım sevincmizi kursağımızda bırakmasın hayırlısıyla şu dönemleri bi geçelimm

allah korusun kuzum öyle şeyler dusunmeyelım senın değer yuksektı sanırım gidersen keseyı görürsün gibime geliyo
bende sabredıyorum valla dr a hemen gitmemek için erken gıdınce bisürü şey dıyo dr lar
ama senın kan gayet iyi yanı kuzum oyuzden gidebilirsin bence

benımde1108 cıkmıştı dr 5 haftalık dedı şimdi p tesı gıtsem kese gorunurmu acaba ya

heeeyyyy bende buradayım ama beni gören yokmukii :26:

ben gördiiimmmm

ablam hemen gıtme dedı kan degerlerı duşuk cıktımı doktor bekleyecegı yerde hemen dışgebelık yada kese gorunmuyo deyıp dahada cok strese sokuyo 6 yada 7 haftalıkta gıtmek daha saglıklı bu sure sarfında bol bol dınlenın hıc bı işle ugraşmayınkı bebış kan degerlerını yukseltsın ve iyi beslenmemız gerek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…