duyyguuuuu
bu ay ateş tablon yok mu koy bakalımmmm...az kaldı batınaaa..
anladım canım.
onun kokusu ayrı mı canım ne koyuyosun merak ettim..
oh ev mis gibi de kokar desene..hem toz da yok.
demi bizde oynarızzz
inş canım
valla bu saatte hayatta iş yapmam ilda
inşallah tez zamanda gelir bebeğin canım.
peki ne yaptınız bu süreçte kür,ilaç tedavisi eşinde yada sende herhangi bir problem var mı??
madem beni kovan yok
gittim ben kopamıyorum yaaa
ama duş almam lazım
öptüm hepinizi
kesin gelirim sonra ama
Geç döllenme olmadığından eminim canım, çünkü idrar testi 6 gün kala silik çıktı :))
Hemde emin olmak için 4 ayrı marka yapmıştım...
Saol canımcım, o zaman 5 haftalık hamileyim :))
pratik bir bilgi daha öğrendim tamam birsumum sağol.cnm süpürgeyi aldığımda yanında küçük bir koku vriyorlar ama ancak 5 kullanımlık oluyor o..ben oda parfümü sıkıyorum içine ama az.çünkü köpürmemesi lazım.o da yoksa yüzey temizleyicileri varya onlardan damlatıyorum az birşey cnm.
bende oynarım yaa..valal bebekler şanslı yaa bizim gibi anneleri olcak ben de butun gun oyun oynarım çocgmla heralde bi de biraz pahalı ama o playskoollardan almak istıorm çockla beraber ben de oynarım gider parkta onnla birlkte salıncak sallanarım gerçi bunu çok yapamıorm artık ogrencler görr dieama kmse yoksa parkta salıncakta sallnmaya bayılrm içimdeki çocuk bana fazla hakim anlayacagınız
inş canım
son bi senedir bişeler yaptık ancak yarım yamalak, bende prolaktin yükseklği var onu düşürmek için ilaç kullanıyorum eşimde de sayıyı yükseltmek için havuç kürü yapıyoruz. zeytinyağlı incir, keçiboynuzu pekmezi içiyor bu arada işte öyle bişeler erkeklere içirmek zor bilirsin
ben çıkmk zorundayım misafirim gelecek inş yarın gelirim kusura bakma aysunayycım
cnm bnm üzülme..türkiye gibi olmadığnı biliyorum o süreçlerin..yakınımda orada o gelip burada yaptırıyordu tedavisini..
Allahım tez vakitte kavuştursun bebeğini sana..yaşın küçük ama ben 28im buradaki doktorlar bana daha erken tedavi için..senin yaşınküçük diyorlar..ne alakaysa..
aslinda su kesin bisey ki hepimizin bebislerinin gelececegi gun belli sadece gununu bekliyorz Allahim cok bekletmesin hersey bi vesile bakiyosn kadinin spirali var hamile kalmis yada senelerce korunmuyo ama olmuyo hersey bi sebeb.....
merhaba arkadaslar yenı bebek haberı alan arkadaslarımın hepsını tebrık edıyorum allahtan kolay dogumlarla bebeklerını kucaklarına almalarını dılıyorum. bır arkadasımın bebegı oldu hastaneden geldı bende onları karsıladım bebıs nasıll tatlı nasıl tatlı anlatamam cok kucuk kucagıma aldım ınanın tuylerım dıken dıken oldu bebegım olursa herhalde nasıl hıssederım dıye dusundum allahım herkese versın YARABBIMMMMMMMMM DUY SESIMIZI
DUYGUCA BENDE ATESIME BAkIYORUM YAZSAM YORUM YAPARMISINIZ
ben de çooooooooook severm cnm o dedgini ...kızlar eşim 5-6 gündür geç geliyor işten..
spoiler kaç gündür cnm boza istiyor..artık çatlıycam yani..geldiği saatte hiçbiryer açık değil..bugün erkenden al yanına dedim akşam eve gelirken olsun dedim offf yine aklıma geldi bozaaaa
ADETTEN SONRA
28 ARALIk 35.9
29 ARALIk 36
30 ARALIk 35.5
01 ARALIk 35.7
02 ARALIk 35.8
03 ARALIk 35.5
04 ARALIk 35.5
05 ARALIk 35.6
06 ARALIk 35.8
07 ARALIk 35.9
08 ARALIk 36.1
09 ARALIk 36.1
10 ARALIk 36.2
11 ARALIk 36.1
2-6 ARASI OVULASYON DONEMI BOL CALISMA OLDU AkINTIMDA VARDI BAkIN BIR YORUM BEkLIYORUM
ADETTEN SONRA
28 ARALIk 35.9
29 ARALIk 36
30 ARALIk 35.5
01 ARALIk 35.7
02 ARALIk 35.8
03 ARALIk 35.5
04 ARALIk 35.5
05 ARALIk 35.6
06 ARALIk 35.8
07 ARALIk 35.9
08 ARALIk 36.1
09 ARALIk 36.1
10 ARALIk 36.2
11 ARALIk 36.1
2-6 ARASI OVULASYON DONEMI BOL CALISMA OLDU AkINTIMDA VARDI BAkIN BIR YORUM BEkLIYORUM
yumurtan 4-5 inde çatlmış canım...
ve batına bir haftan kalmış..
ateşin sabitlenmiş ama budan soraki günler önemli..
artarak devm etmesini diliyorum..
şimdi bişey söylemek için erken.
gelir bebeğin bu ay inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?