Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ii bende heriften anca sıra geldi pc e oturmak.eee varmı yeni hamiş haberleri ben inş.haftayaveririm o haberiiiiiii

genellikle şelale gül suyu kullanılıo cnm saf olanıymış bu..bu marka daha iyi zaten yazıyor üzerinde yüz temizliği tonik niyetine diye..

var yaa bu kadar olur ben de aklma geldi bi guzel yuzumu temzldem gül suyuylma pambık gibi oldu arkdasım ıspartadan getrdi ben onu kullanıorm guzel de yaptı cildimi bi de alsnda biraz da maden suyu ile karştrp gulsuyuyla silmek tam tonik gibi oluomş ama ben sek gülsuyuyla silıorm aklma gledkçe artık duzenli silcem ..
kızlar madem püf noktalarındayız kaşlarınızın seyrek kısımların zeytnyagı sürün gürlştıo resmn bana da kuaförm soylemişti ...

evet canım malesef cumarteside çalışıyorum resmi yer değil çünki özel sektör
aslm cnm hosgeldin.
bayagi yorulmussun belli cnm.
insallah gelmesin cnm ya bebis gelsin insallah

canım benim ya keşkee olsa ama herşeyin hayırlısını versin rabbim zamanını bekliyo belki belkide hiç o zamn gelmicek herşey kısmet

bakalım 3 ay progestan kullacagımı söyledi dr ikinci aydayım ama bişey yok daha 3. ayın sonunda eşim sperm tahlili yaptırmak zorundaymış ama yanaşmıyor benimki depresyondayımmm:18:

ayın 2 sinde kan testi yaptırdım canım malesf negatif evde idrar testim var ama yapmanın anlamı yok :44::44::44::44::44:

ayni seyi bende yasadm gecen ay adet gunumde sadece bi damla geldi bende hamileym sandm ama teste negatif cikti kan testi yaptirdim ondada negatif tabi beklemedeyim hayirlisi hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…