Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

INSALLAH TESEkkUR EDERIM SENIN BAT NEZAMAN SANA VE BUTUN ARkADASLARIM ICIN DILIYORUM GUZEL BEBISLERIMIZ GELSIN ARTIk

benim batım 31 aralık canım..ovulasyonum bile gelmedi henüz...amin canım inşallah önce sizin sonra da benim güzel hberlerimi alırız..

benim batım 31 aralık canım..ovulasyonum bile gelmedi henüz...amin canım inşallah önce sizin sonra da benim güzel hberlerimi alırız..

BEN BU AY HAYIT HAPI VE PRESEED kULLANDIM HERkESTEN DUYUNCA ILk AYDA HEMEN HAMILE kALANLARI BUNLARI kULLANDIkTAN SONRA. INSAN UMUTLANIYOR BAkALIM BELkI BU AY GELIR SADECE GOGUSLERIMDE SANCI VAR AZAR AZAR ,BAZEN kASIkLARIM BATIYOR BELIM kOPUYOR

BEN BU AY HAYIT HAPI VE PRESEED kULLANDIM HERkESTEN DUYUNCA ILk AYDA HEMEN HAMILE kALANLARI BUNLARI kULLANDIkTAN SONRA. INSAN UMUTLANIYOR BAkALIM BELkI BU AY GELIR SADECE GOGUSLERIMDE SANCI VAR AZAR AZAR ,BAZEN kASIkLARIM BATIYOR BELIM kOPUYOR

hadi inş cnmcm bebişin sennledr

aynen canım bende hayıt kullandım bu ay benimde göğüslerimde sancı ve kasıklarımda batma var bu batma acaba adetime 3 gün kaldığı içinmi özellikle sol yumurtalk tarafımda

aynen canım bende hayıt kullandım bu ay benimde göğüslerimde sancı ve kasıklarımda batma var bu batma acaba adetime 3 gün kaldığı içinmi özellikle sol yumurtalk tarafımda

OLABILIR AMA ADETLE HAMILELIk BELIRTILERI AYNI BILIYOSUN NEDESEM BOS SADECE UMUTLANIYORUZ kIRMIZILAR GELMESIN DIYE DUA EDELIM BENIM SAG kASIGIMDA SISME VAR BU NEDENDIR SENCE

OLABILIR AMA ADETLE HAMILELIk BELIRTILERI AYNI BILIYOSUN NEDESEM BOS SADECE UMUTLANIYORUZ kIRMIZILAR GELMESIN DIYE DUA EDELIM BENIM SAG kASIGIMDA SISME VAR BU NEDENDIR SENCE

evet öyle düşündüğüm için kendi kendime bile yorum yapamıyorum bütün belirtiler aynı
valla canım bilemicem neden şişki sağ kasığın ağrı falan varmı ? gaz olabilirmi

kızlar yüz temizlemek için ve bakım için gül suyu kullanıyormusunuz tavsiye ederim..

selmmmmm canlar kaynatıyosunuz bakıyorum
ben iten geldim yemeği yedikten sonra evi şöyle bir güzel sildim süpürdüm yoruldum ama belim koptu
aslında belim ve kasıklarım bugün ağrıyo sürekli yarın yada gece geir belki benim rötarlı misafirim

10 gun olmus bat gecelı test yaptınmı

kızlar yüz temizlemek için ve bakım için gül suyu kullanıyormusunuz tavsiye ederim..

kendime hiç bakım yapamıyorum canım işe giderken bir ruj bir kalem yapıyodum şimdi onuda yapamıyorum sabah kalkıyorum önce kendim hazırlanyorum sonra kızımı koştur koştur okulun yolunu tutuyoruz sonrada işe vakit bile bulamıyorum

aslm cnm hosgeldin.
bayagi yorulmussun belli cnm.
insallah gelmesin cnm ya bebis gelsin insallah

ben bi ara yüz de yüz olan rosense yi kullanmıştım çok memnun kaldım. ama heryerde bulamıyorum işte
cumartesileride mi çalışıosun canım sorması ayıp belki ama ne iş yaptığını merak ettim
napıyonussss hamiş kalasicalarrrr:)

aminnnnnnnnnn

[video=youtube_share;iZalJXOYrVY]http://youtu.be/iZalJXOYrVY[/video]
kizlar sarki cok güzel bizlere gelsin iffetde dinledim simdi cok hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…