kızlar ben yatıyorummm belki uyurum öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrrr
hosbuldukkk
noruyonuz bakalimm
çok iyiyim şebocum şükürrrr sen nasılsın yarın okul var ve uykum yok:44:
ben okul öncesi okuyorum bize farketmiyor hafta sonu malesef az kaldııı bitiyorrr inşallah ama materyal yapmaktan ders çalışmaktan fena halde bıktımmmcanım iyi geceler.senin ne okulun var yarın.pazar.?
valla oturuyom cnm bakınıyorum onun dışında yaptığım bişi yok :)
bende iyim cnm pazar günü ne okulu ?? off insanın uykusu gelmeyince kötü oluyor işin varsa
şebocum okul öncesi okuyorum sorma konuları yetiştiremedik bu ara böyle sınavlar materyaller etkinlikler uzun iş anlayacağın kafayı sıyırdım bu araaaa
ben okul öncesi okuyorum bize farketmiyor hafta sonu malesef az kaldııı bitiyorrr inşallah ama materyal yapmaktan ders çalışmaktan fena halde bıktımmm
şebocum okul öncesi okuyorum sorma konuları yetiştiremedik bu ara böyle sınavlar materyaller etkinlikler uzun iş anlayacağın kafayı sıyırdım bu araaaa
hocalar iyi yoruyor bizi ama olsun bu aralar iyidir kafayı oraya veriyorum hiç olmazsaa ben yatıyorumm şebom iyi gecelerrr sanada öpüldünayy cnm ne güzel bölüm hem yorucu hemde zevklidir. kıyamam yorma fazla kendini
cnm iyi uykular bu arada
ay ne guzel canim yaaa yogun olmak iyidir.. benimde daha luzumsuz seyleri kafaya takmak icin yogun olmam gerekiyor.
bende ocakta okula basliyorum, daha okul baslamadim odevlerim var bile..cok mutlu oluyorum yogun olacagim icin hadi bakalim iyi iyi
hocalar iyi yoruyor bizi ama olsun bu aralar iyidir kafayı oraya veriyorum hiç olmazsaa ben yatıyorumm şebom iyi gecelerrr sanada öpüldün
oyy sendemiii ztarrr hadi kolay gelsinnnn sanada o zamannn, zaman geçiyor hiç olmazsaaa belim ağrııdı net başında öpüyorum canım hayırlı gecelerrrrrr
Ben evleneli 1,5 yıl oldu . 4 ay kadar sonra 2,5 aylık hamileydim ama malesef nasip değilmiş düşük yaptım... sonra bugune kadar çok denedik .temmuzda 1,5 ay gecikdim dr a gittim bebek yerine kist vardı oda tedavi oldu ama 2 miyomum var .bu ayda 7-8 gün geç kaldı regl oda dün geldi .. doktora kalsa marta kadar denemeliyim çünkü düşük sonrası korunmayı martta bırakmıştım .. yaşım 33 çokda geç olsun istemiyorum bu ay gerçekden çok umutlanmıştım eşim bile ben bişey demememe rağmen bak gör hamilesin dedi durdu ama değilim :26: ben artık yoruldum çok istediğim halde olmuyor marta kadar beklesem hiçbişey değişmeyecek eşimde sperm sayımına gitmez daha dün konusu oldu hayatta gitmem mümkün değil diyor napıcam ben bilemiyorum minik meleğime çok ihtiyacım var bari o gelse hayatıma renk gelse diyordum ama umutlarım tükendi .. ben anne olamayacağım herhalde çok üzülüyorum takmayayım diyorum olmuyor.Benle aynı dönem düşük yapan 2 arkadaşım var ve ikiside bebeklerini kucakladılar ama ben .. ben hiiç anne olamayacağım çok üzgünüm paylaşmak istedim kusura bakmayın nolur sabah sabah üzmek istemem ama içim çok dolu yazayım rahatlayayım istedim okuyan herkese teşekkürler :44:
canım benim facebookum yokgamzee mesuuut
umut egeee
ferdaaaa sizide istiyorum bennn
tatlım benimki arnicaevt arnica bora var su hazneli..baktım ona da canım.aklım ona da gidiyo
genelde iyi yorumlar almış makine.
büyük ihtimalle bende su hazneli alcam..
simens bosch.philips falan çok pahalı..
hem su haznelileri yok..
Umudumu kaybetmeye başladım 9 aydır korunmuyoruz tık yok.Bebişim olmayacak sanki içimde öyle bir his var,umutlanmak istemiyorum ama reglim yakım bugün yarın,sol kasığımda batmalar oluyor midem hafif bulanıyor ve yanıyor.Geçen gün misafirliğe gittiğim bir evde hiç ağzıma koymadığım bi yemek vardı kokusunu öyle imrendim ki anlatamam.ufff acaba demekten de kendimi alamıyorum kafam çok karşıkkkk
SELAMLAR
geçmişe daldım da çıkamadım
aysunu görünce hemen yazayım dedim
sonra yine dönücem geçmişe
canım benim facebookum yok
hiç de olmadı(bknz:acıların çocuğu )
tatlım benimki arnica
acayip memnunum
tam bir toz avcısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?