Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

faaliyet derken?valla tam olarak neyi kastettiğini anlamadığım için soruyorum bacım.iyi bir faaliyet mi?

evet evet iyi bir faaliyet..
yani ağrıların,ufak sancıların devam ediyo olması bebeğin kazı çalışması içinde olduğunu gösterebilir..
inşallahhh...

Hoşbulduk canım.Allah razı olsun,ilgin için teşekkür ederim.İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz.

kızlar nasılsınız ????

haykolik hamilemiiiiii ayyyyy çook sevindimmmm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin

yok canım sorun değil.burada karıştırıyor insan kimle ne konuştuğunu. tanıyorum ama hangi konudan diyorum bende bazen.kişinin yanına notlar alabilsek daha rahat olacak

Evet gerçekten keşke öyle notlar alabilseydik.Ama sadece biz görebilelim,resmin altına özel notlar falan ne güzel olurdu.

ben bütün topikleri dolaşıyorum ya elisim :82:
ama bunu ben bulmadım,ferda benim için bulmuş.. canımm ferdam bebişim meleğim

Evet gerçekten keşke öyle notlar alabilseydik.Ama sadece biz görebilelim,resmin altına özel notlar falan ne güzel olurdu.

evet kesinlikle.onu bize hatırlatacak notlar olsa.çok iyi olur.yada yazdığımız msjlara cevap geldiğinde özel msj kısmında görebilsek.şimdi tüm topiği dolaşmak zorunda kalıyorum.bazende nereye ne yazdığımı unutuyorum.yazdığım tüm msjları dolaşıyorum nerde kaldıydım diye.

Ya yukarda gördüğün üzere bazen önceki mesajlarımın alıntıları sonra yazdığım mesajlarda da hortluyo.Halbuki önce alıntıladım bitti.Yazı alanında da çıkmıyo çıksa müdahale edecem.Cevapladıktan sonra ekranda çıkıyo işte.Niye acaba?

kızlar nasılsınız ????

haykolik hamilemiiiiii ayyyyy çook sevindimmmm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin

miyaba şeboooooo
evet hayko gibe
2 sene sonra hayıtla gelen bebek maşallah ona..

A aaaaaaaaaaaa
mesaj sayıma bakınnn
e yuhhh bana :26:

her zaman olmuyo ama dimi?
bana da oluyo zaman zaman..
ben işi bitmiş olanları siliyorum yeni alıntı sırasında..
yapıcak bişey yok..
siteyle alakalı teknik bi mesele işte..

şebnem sen geldin ben gidiyorum,bu ay da kocam benim yerime triplerde.Kaç gündür evde diye rahat rahat gelemiyorum.Neyse kızlar hepinizi çok çok öpüyorum iyi geceler.Hiç gidesim yok ama

Ne kadar dolaşsan da öyle denk geliyor mu ki?

e gebelik topiklerindeysen,başlıklara bakarak belli içeriklere ulaşabiliyosun ya elisim bebem
arama kutusuna,konuyu gir,bi de ööle dene..
ordan da bulabiliyosun alakalı konuyu..

Arkadaşlar topiğiniz çok neşeli maşşallah:))Allah neşenizi bozmasın bir bebekle de artırsın,şenlendirsin inşallah.size bişey danışmak istiyorum nolur bi fikriniz varsa bana yardım edin.
ben 3 aralıkta yani tam bir hafta önce çatlatma iğnemi yapıldım.doktorun ilişki önerdiği günlerden sadece birini değerlendirebildik o da36 saat sonra olanı(benim eşim biraz tembeldir bu konuda,sık sık yapmaz da ondan)çatlatma iğnesini yaptırdıktan 24 saat sonra kasıklarımda ve belimde bir ağrıdır başladı.tamam bu çatlama ağrısıydı.36. satte birlikte oldu pazartesi doktora gittim "çok güzel,çatlamış yumurtaların"dedi.
ama benim hala ağrım sancım bitmedi.aynen adet olacakmşım gibi belim ve kasıklarım sancılnıyor.bir hafta oldu artık bu ağrıların gçmesi gerekmezmiydi.tecrübesi olanlar ya da bir fikri olanlar nolur bana bişey söylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…