26.069 :))) herkese yardım etmek içn yazıyorsunuz bence.bana da hemen koştunuz sağolun.
şebnem sen geldin ben gidiyorum,bu ay da kocam benim yerime triplerde.Kaç gündür evde diye rahat rahat gelemiyorum.Neyse kızlar hepinizi çok çok öpüyorum iyi geceler.Hiç gidesim yok ama
her zaman olmuyo ama dimi?
bana da oluyo zaman zaman..
ben işi bitmiş olanları siliyorum yeni alıntı sırasında..
yapıcak bişey yok..
siteyle alakalı teknik bi mesele işte..
miyaba şeboooooo
evet hayko gibe
2 sene sonra hayıtla gelen bebekmaşallah ona..
bende iyiyim canım.görüşemedik ne zamandır.
şebnem sen geldin ben gidiyorum,bu ay da kocam benim yerime triplerde.Kaç gündür evde diye rahat rahat gelemiyorum.Neyse kızlar hepinizi çok çok öpüyorum iyi geceler.Hiç gidesim yok ama
CANIM BENİMMM aLLAH DUANIN karşılığı olarak sanada nasip etsin kuzummm çok teşekkür ederimmmmm sen haberimi almasanda yinede yappHoşbulduk canım. Valla ne hapmış öyle topik şenlendi. Her gün dua ediyorum senin için senin haberini alayım ben de yapıcam
evet GGden aldımdı..
indirim vardı,75e almış oldum
merhaba megimmm benim
maşallah maşallahçok sevindim yaa inşallah hayıt hepinize hayırlı gelicek bebişler gelicek bir sürü
bu arada avatarın pek güzel olmuş megim burnun yoruldu dimi
evet cnm biirkaç gün giremedim kk ya
gittinmi.olsun cnm yine konuşuruz karşılaşırızhadi kocişin fazla trip yapmasın iyi geceler cnm
merhaba megimmm benim
maşallah maşallahçok sevindim yaa inşallah hayıt hepinize hayırlı gelicek bebişler gelicek bir sürü
bu arada avatarın pek güzel olmuş megim burnun yoruldu dimi
anaggmm asemb de mi gibeymis
tebrik ederim tebrik tebrik tebrik
napiosunuz nasilsiniz bi diyin bakalim kizlar
eve yeni geldim ya hic bisey yapasim yok tatli biseler istiom.. bide pazzartesi geleydi:97:
aaşuremi kuzum ben sana yapardım ama uzaktasınnnnşebnem hoşgeldin babyyymmm
neler yaptın canım.doktora falan gittinmi.kontrollerini yaptırdınmı
ya şebom demiş o kadar değiştir avatarını,uğurlu gelicek başka bi avatar koy bak diye..
tabii ki değiştirdim hemen..
benim burun yoruldu ama seninde kollarda güç kalmamıştı be şebom,süpür süpür nereye kadar yani dimi
iyi oldu seninki de bööle deniz kızı oh
yiyememki onu ben ya asure var aklimdaa:26:
evdeydim cnm genelde yok pazartesi günü kısmetse kan vericem doktora tahliller çıkınca gidicem işte sen neler yaptın ?
ahhh kıyamam ben sana
inşallah ikimizede uğurlu gelicek avatarlarımız
sorma megim valla yorulmuştum sen söylemesen süpürüp durcaktımgerçi şimdide pek suyla haşır neşir oluyom ama olsun
kıyamam cnm ben sana eşin alıversin yarın yersinhoşgeldin bu arada
aaşuremi kuzum ben sana yapardım ama uzaktasınnnnşebnem hoşgeldin babyyymmm
bende çalışıyorum.akşamları evde ve kk deyim.:)))
43.günümdeyim. lohosalığım bitti.
sen ne tahlilleri yaptıracasın.benide bilgilendirirmisin.
hoşbuldum gülbebekcimnasılsın ??
evdeydim cnm genelde yok pazartesi günü kısmetse kan vericem doktora tahliller çıkınca gidicem işte sen neler yaptın ?
ahhh kıyamam ben sana
inşallah ikimizede uğurlu gelicek avatarlarımız
sorma megim valla yorulmuştum sen söylemesen süpürüp durcaktımgerçi şimdide pek suyla haşır neşir oluyom ama olsun
kıyamam cnm ben sana eşin alıversin yarın yersinhoşgeldin bu arada
iyi yapıyorsun cnm :) başladınız mı çalışmalara başlayın bence geçmiş artık 40 gün
gen testi yaptırıcaz eşimle ben ayrıyetten kan pıhtılaşması testi yaptırıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?