bnm de geçen ay boyle maviydi bu ay kendi çekti kırmızıyı senn vip gunler btti mi vip gunler bi kaç hafta süruo bnm vip gunlerdekyn boyle mavi çekmişti çizgiyi şimdi vip gunlerr btnce kırmızı çekti...
hahah
benim esimde sacina jöle falan sürmez bende derim sürsene falan süslen kendine bak diye
sonra adam süslendimi de niye süslendin hayrola falan diyorum aaa sen demedin mi diyor
evet ben dedim diyorum ama benle gezerken ya da benle biryere giderken yapabilirsin onun disinda yasak diyorum
yüzüne kara calacam diyorum nasil keyifleniyor.
inşşşşşşşşşşşşş cnmcmbebışşşşş atesı olsun ışallah
benm de 37 yaşı ama hiç süsmüs umuru degl paspal kocişim bnmvalla benımki antropoz yasına geldı oldu 38 dikkat etmek lazım bi süsss bi süsss
korkulacak hicbirsey yok cnm
sadece havalanirken birde asagiya inerken icinde böyle kelebekler ucucuyor o kadar
hiç bindin mi peki ben de gene uçaga hiç binmedm binmek için deli oluormkociş bindrck bi gun ama bi nasip olmadı uzakta da kimsemiz yok izmirde yuvarlanp gdıorz işte ..ben ucaga binip Ankaraya gtmek çok istıorm orda bi arkdasım var hem onu ziyaret etmek hem de Ankarayı hiç görmedm görmek çok istiyorumm
korkulacak hicbirsey yok cnm
sadece havalanirken birde asagiya inerken icinde böyle kelebekler ucucuyor o kadar
hiç bindin mi peki ben de gene uçaga hiç binmedm binmek için deli oluormkociş bindrck bi gun ama bi nasip olmadı uzakta da kimsemiz yok izmirde yuvarlanp gdıorz işte ..ben ucaga binip Ankaraya gtmek çok istıorm orda bi arkdasım var hem onu ziyaret etmek hem de Ankarayı hiç görmedm görmek çok istiyorumm
inşşşşşşşşşşşşş cnmcm
benm de 37 yaşı ama hiç süsmüs umeu degl paspal kocişim bnm
işte ben o kelebk ucşma durumunu çok sevıorm arabada bile yok inerken falan boşlukta oluo ya oyle ona ble baylıorm
inşşşşşşşşşşşşş cnmcm
benm de 37 yaşı ama hiç süsmüs umeu degl paspal kocişim bnm
valla benımki antropoz yasına geldı oldu 38 dikkat etmek lazım bi süsss bi süsss
hahah
benim esimde sacina jöle falan sürmez bende derim sürsene falan süslen kendine bak diye
sonra adam süslendimi de niye süslendin hayrola falan diyorum aaa sen demedin mi diyor
evet ben dedim diyorum ama benle gezerken ya da benle biryere giderken yapabilirsin onun disinda yasak diyorum
yüzüne kara calacam diyorum nasil keyifleniyor.
benımki de süper marketteki karılı kızlı yerlere dalınca sürüklüye sürüklüye çıkarıyom bayılıyo o halıme ınadına markete gıdelım mı der 2 güne bir
maşallah kocişleriniz yaşları büyükmüş
benimki de 31 yaşında
ben yaşlandın demeyim o zaman ona
benimde bitti canim vip günler
ben senin dedigin yere girdim yukarda manuel yaziyordu oraya 19.gün yazdim cnm
mavi cizgi cekti kendim cekmis oldum sanirim aradigimda buydu zaten
CANIM görmedin mi hiç ankarayı?
hoş görülecek hiçbiyeri yok buranın
bol bol alışveriş merkezi var işte
tunalı, çayyolu, bahçelievler, kızılay falan var bi de
bol cafeli mağazalı barlı falan
geldin mi anıtkabire gitmek lazım bak orası çok güzell
başka da hiçbişey yok gerçekten
ama ben seviyorum o ayrı
izmir ankara uçak çok ucuz oluyor, erken almak lazım bileti
zaten sadece pegasus var benim bildiğim
buyur gel
bindim kızlar yaklaşık 10 defa
ve ilk binişimde tek başıma cam kenarı kanat kısmıydı hemde
ama sadece ilk binişimde çok korkmadım işin ilginç tarafıve hep dışarıyı izledim
dedim bunda bişi yok yaa ne korkuyosun
ama sonraları hiç ööle olmadı
çünkü ben geçen sene bi stres yaşadım 3 gün sürdü sonra dr gittim panik atak çıktı derinlemesine indiğinde de deprem den olduğu çıktı
çünkü ben depremde dışardaydım ve hep yıkımları gördüm ama bu durum 10 yıl sonra pörtlermiş benimkide bööle oldu yani
neyse ilk defa bu yıl eylülde bodruma gideceğimiz sabah korku beni fena aldı
eşim sakinleştirmeye çalıştı gerçi o da korkak ama ... :)
neyse bi kuvvet bindim ben ama düşünün ööle telaş yapmışımki havaalanında çantamı unuttum sonra onlar otele yolladılar :)
ama işte asıl felaket o gün oldu
hava boşluğuna girdikve ben resmen ölüyodum
tatilde aklım hep dönüş yolundaydı
dönüşte de korkudan ölmedimyaa ama indiğimde inanmazsnınız tam 2 kilo vermiştim
dr normal dedi
benimki de 31 yaşında
hee tmm o zaman problem yok çünkü o yanlş yere çekeblrdi çizgiyi ii olmş bak ...
benimki de 31 yaşında
büyük tabıııı bosunamı bebek yapcam dıye canım cıktı adamın bı ayagı cukurda benım15 yas buyuk kocacığım benden ama süste püste benden genççç
bindim kızlar yaklaşık 10 defa
ve ilk binişimde tek başıma cam kenarı kanat kısmıydı hemde
ama sadece ilk binişimde çok korkmadım işin ilginç tarafıve hep dışarıyı izledim
dedim bunda bişi yok yaa ne korkuyosun
ama sonraları hiç ööle olmadı
çünkü ben geçen sene bi stres yaşadım 3 gün sürdü sonra dr gittim panik atak çıktı derinlemesine indiğinde de deprem den olduğu çıktı
çünkü ben depremde dışardaydım ve hep yıkımları gördüm ama bu durum 10 yıl sonra pörtlermiş benimkide bööle oldu yani
neyse ilk defa bu yıl eylülde bodruma gideceğimiz sabah korku beni fena aldı
eşim sakinleştirmeye çalıştı gerçi o da korkak ama ... :)
neyse bi kuvvet bindim ben ama düşünün ööle telaş yapmışımki havaalanında çantamı unuttum sonra onlar otele yolladılar :)
ama işte asıl felaket o gün oldu
hava boşluğuna girdikve ben resmen ölüyodum
tatilde aklım hep dönüş yolundaydı
dönüşte de korkudan ölmedimyaa ama indiğimde inanmazsnınız tam 2 kilo vermiştim
dr normal dedi
büyük tabıııı bosunamı bebek yapcam dıye canım cıktı adamın bı ayagı cukurda benım15 yas buyuk kocacığım benden ama süste püste benden genççç
ayyy ben hayatta göremem oralarıuçak fena yaa bende samsuna birde parise giderken bindim ilk smsuna giderken hiç birşey anlamadım 1 saat sürdü ama parisse giderken 3,5 saat sürdü korkmadım ama o türbülansa girdi benim kulaklar gitti boğazlar şiştiii bi kötü oldum 2 gün kendime gelemedim ama zevkli yaa kalkerken inerken çok hoşuma gidiyo
inşşşşşşşşşşşşş cnmcm
benm de 37 yaşı ama hiç süsmüs umuru degl paspal kocişim bnm
işte ben o kelebk ucşma durumunu çok sevıorm arabada bile yok inerken falan boşlukta oluo ya oyle ona ble baylıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?