bnm kocişim once parayı birkterym ev alayım araba alayım bi saglma alayım kendimi sonra evlnrm demiş beni beklemş garbim hep yurtdışlarında çalşmş bunn içinaslnda beş senedr ilşkmz dvm edıo bizm ama ben de once tanıyayım yok tayinm çıksn şu bu derken iki buçuk sene sonra evlendk biz iki sağlamcı yanyana gelnce boyle oluo işte eşimn arkdaslarınn on yaşnda falan çocukları var onları görnce çok üzüluo bende bişey yok dio daha benm de dogal olarak telaşm o yuzden hem eşimn yaşı geıo hem de kayınvaldm ve eşinn de yaşı var onlar da torun görsn istıorm tk çocuk bi de eşim bnm ...
oo baya fark varmış hiç sorun oluyomu canım yaa çok merak etmişimdir aralarında büyük fark olanlar acaba zorluk çekerlermi diyee
aslında en güvenilir uçak ama
anacım diğer kazalarda ne olduğunu anlamıyosun bile mesela ben 10 yaşında bi kza geçirdik tırla çarpıştı otobüsümüz
ben 9 gün komada kaldım
beyin travması olmuş
neyse
ama uçak ööle mii?
düşene kadar ölürüm ben zaten
bütün vüğcudum titremişti hiç okadar kasım olduğu aklıma gelmemişti
iskele de yatarken hep adele ağrısı çektim 3 gün
kızlar patates koydum haslanıyor börek yapcam guzel bır tarıf verecek olan var mııı?
nasıl yapsam
canınız cekmesın bu arada
eşinden dolayı oturtmuşlardır canım
bizede orayı veriyolar hep
bilet keserken adamın vücut yapısına bakıyolar
güçlü kuvvetli görüneni acil çıkış kapısına veriyolar
ama biz her seferinde yer dğiştiriyoruz
bide aslında uçağın önü en tehlikeli kısım çünkü uçağın en ucundaki siyah nokta yani burnu
tüm sinyalleri alan bişey tüm radyo dalgalarını bütün havadaki radyasyonu
buyüzden acami hostesleri hep öne verirler
eskiler hep arkada kalır fazla radyasyon almasınlar diye
pilotların özel kabin basıncı giysileri var
yani önce 1.sınıfta uçanlar asıl radyasyonu yiyolar
ve şunuda asla unutmayın bi bilgi:
gripken asla uçağa binilmez hele çocuğunuz hastaysa
çünkü bir ömür çekecek olan kulak ağrısı oluşuyor !
bende kabak mücver yapıcam ama daha önce yapmıştım çok kötü olmuştu. Güzel bi tarif bilen varmı
yoooo hıçç olmuuyo cok canımı sıkarsa ıhtıyar dıyom hemen canlanıyo bıde ha kocam ha cocugum ne diyosam yaptırıyom ruhu genc benım kocacığımınn
bencede ucak en saglamı yolda belde kaza olsa sakat kalma ıhtımalın var ama ucak oyle mı ya dırek e...k cennetı
canım ben patateslerı kücük kucuk dogruyorum ıcıne bolca soğan aynı sekılde kücük baharat aklına ne geliyosa tarçına kadar ama kim yediyse begendı dene istersen
bende kabak mücver yapıcam ama daha önce yapmıştım çok kötü olmuştu. Güzel bi tarif bilen varmı
o kız nasıl karıştırımo ferda bu ferda degl ildacım bence sen karştrdn
aa ben hatırlıyorum o kazayıevettt ya benm teysem anadolu üniverstesinde çalışıyor ordan bi prof.doktor vardı 2 sene önce uçak kazası olmuştu hatırlmasınız bilmiyorum denize düşmüştü okadında o uçaktaydı cesetini bulamadılar bu aylarda bulundu yeni daha kanat kısmında oturuyomuş kanatın içinde bulmuşlar 2 sene sonra birsürü ceseti bende uçaktayken hep aklıma o geldii çok kötü yaa
:18: :18: :18: gerek kalmaz canım ben çoktan daha havadayken ölmüş olurumhahah evet bencede tam senlik
balinalarla yüzer köpek baliklariyla köse kapmaca oynarsin
onuda canım cektı:))
ben ınternetten bakıyorum mucver yaparken aklımdan bılmıyorumkı
insallah biran önce verir rabbim duygucum.
göbüsünü kucagini doldurur rabbim insallahhh
canım soğanları çiğmi koyuyosun nasıl yapıosun ya bende yapıyım canım çekti valla
kız ferda preseed ttpiğine göz atıyodum sen çıktın karşıma 2010 yılı
yine adet oldum yazmışsın tek tüpten dolayı üzülüyosuun
aayyy canım yaaa
bak şimdi hamişsin
o ferda bu ferda degl ildacım bence sen karştrdn
allah ıyiliğini versin emi kız mücverin kötüsümü olur kkabakları rendele suyunu süzdür içine 1 sogan rendele 2 yumurta kır bi pakette kabartma tozu cıvık olacak hamuru kasıkla al at tavaya kızarsın tamam işte
o kız nasıl karıştırım
altta tikırı bile var
adı resmi her şeyi aynı
karışıklık olmazki bööle
aa ben hatırlıyorum o kazayı
zaten uçak kazalrını asla unutmam
:18: :18: :18: gerek kalmaz canım ben çoktan daha havadayken ölmüş olurum
ksel cnm ben kabak rendeliyorum bir kaba suyunu sıkiyorum
sonra ayri bir kapta patatesde rendeliyorum onunda suyunu sıkiyorum.
Eger evinde bayat ekmegin varsa onlarida suda islatiyorum onunda suyunu sikiyorum elimle
eger bayat ekmegin yoksa un kat sonra hepsini karistiyorum sogan koyuyorum ister rendele ister kücük kücük dogra yumurta da koyuyorum icine baharatlarini koy siviyag ekle sonra
yemek kasigi ile alip alip kizartiyorum teyzemden ögrenmisdim bekarken güzel oluyor cnm dene istersen.
aminnn cnmm ....eskiden kayınvalidem pek bi baskı yapardı yapın bebek die biz de tahlil sonuclarını aldıktan ertesi gun kounştuk onnla durum bu bu diie şimdi tıkk yokk sessizce beklıo ...bi de dedi hiç de ateşli hastalık geçrmedi nasl oldu boyle bizm sülalede ceket atsan çocuk olurdu dedisonra eşim çok sigara içıodu ondandır dedi eşim çok şükür dokz ay oldu sigarayı bırakalı kürleri de elmzden geldgnce uygluorz ee bi de çok ii bi prof buldm urolog olmadı ona gitcz umudumuz var çok şükür Allah dermansız ve umutsuz bırakmasın aminnnnn...........
kızlaaaar merhabaaaaayorumlarınıza ihtiyacım var, bu sabah idrar testi yaptım eczaneden aldım one step 4 tl.ye dedim ucuz bişey olsun öylesine yapıyım kıza sordum gebelik ne kadarken belli olur diye oda battan 10 15 gün sonra dedi bende neyse varsada silik çıkar diye düşündüm aldım. sabah yaptım çoook çook silik bi çizgi çıktı uzaktan görünmüyo ama yakından bakınca görünüyo çokta umutlanmak istemiyorum ama acaba o çizgi hepsinde çıkıyomudur? ovülasyon testinde 27 kasımda çift çizgiyi görmüştüm yani 14 gün önce, bugün yarın bat günüm. bu nedir sizceeee???:44:
canım çıkmaz öyle bi çizgikızlaaaar merhabaaaaayorumlarınıza ihtiyacım var, bu sabah idrar testi yaptım eczaneden aldım one step 4 tl.ye dedim ucuz bişey olsun öylesine yapıyım kıza sordum gebelik ne kadarken belli olur diye oda battan 10 15 gün sonra dedi bende neyse varsada silik çıkar diye düşündüm aldım. sabah yaptım çoook çook silik bi çizgi çıktı uzaktan görünmüyo ama yakından bakınca görünüyo çokta umutlanmak istemiyorum ama acaba o çizgi hepsinde çıkıyomudur? ovülasyon testinde 27 kasımda çift çizgiyi görmüştüm yani 14 gün önce, bugün yarın bat günüm. bu nedir sizceeee???:44:
ii de 2010 degl 2011de başlamş çocuk istemye ferda 7.ayında da olmş tüp müp oyle bi derdi de yok Allah Allah mrk ettm ben de şimdi ferdaa o senmisinn preseed topiğndekii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?