Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında en güvenilir uçak ama
anacım diğer kazalarda ne olduğunu anlamıyosun bile mesela ben 10 yaşında bi kza geçirdik tırla çarpıştı otobüsümüz
ben 9 gün komada kaldım
beyin travması olmuş
neyse
ama uçak ööle mii?
düşene kadar ölürüm ben zaten
bütün vüğcudum titremişti hiç okadar kasım olduğu aklıma gelmemişti
iskele de yatarken hep adele ağrısı çektim 3 gün

bencede kötü oluyo insan bide 3,5 saat havada kalınca korkmuyorum ama boğazlarımda çok ağrı olduu o hostesler ii dayanıyolar yaa maşallahh valla

kız ferda preseed ttpiğine göz atıyodum sen çıktın karşıma 2010 yılı
yine adet oldum yazmışsın tek tüpten dolayı üzülüyosuun
aayyy canım yaaa
bak şimdi hamişsin

gecmis olsun cnm ya
allah korumus valla
aman yok be cnm öyle deme ya tirstim simdi valla

bnm kocişim once parayı birkterym ev alayım araba alayım bi saglma alayım kendimi sonra evlnrm demiş beni beklemş garbim hep yurtdışlarında çalşmş bunn için aslnda beş senedr ilşkmz dvm edıo bizm ama ben de once tanıyayım yok tayinm çıksn şu bu derken iki buçuk sene sonra evlendk biz iki sağlamcı yanyana gelnce boyle oluo işte eşimn arkdaslarınn on yaşnda falan çocukları var onları görnce çok üzüluo bende bişey yok dio daha benm de dogal olarak telaşm o yuzden hem eşimn yaşı geıo hem de kayınvaldm ve eşinn de yaşı var onlar da torun görsn istıorm tk çocuk bi de eşim bnm ...

bencede kötü oluyo insan bide 3,5 saat havada kalınca korkmuyorum ama boğazlarımda çok ağrı olduu o hostesler ii dayanıyolar yaa maşallahh valla

gecmis olsun cnm ya
allah korumus valla
aman yok be cnm öyle deme ya tirstim simdi valla

valla kızlar tırsılcak bişi bencede
ya benim arkadaş avustralya ya gitti
yaa ora git git bitmez bide akyanus geçiyosun
tam benlik

ben bir kere kapi tarafina oturdum
4 saat boyunca kulaklarim nasil agridi
sandim ki bir daha duyamayacagim böyle ikide birde yokluyordum kulaklarimi sanki kaniyordu böyle
simdi ucak alirken aman diyorum esime mutlaka sor kapi tarafina gelmesin cok kötü oluyor

evettt ya benm teysem anadolu üniverstesinde çalışıyor ordan bi prof.doktor vardı 2 sene önce uçak kazası olmuştu hatırlmasınız bilmiyorum denize düşmüştü okadında o uçaktaydı cesetini bulamadılar bu aylarda bulundu yeni daha kanat kısmında oturuyomuş kanatın içinde bulmuşlar 2 sene sonra birsürü ceseti bende uçaktayken hep aklıma o geldii çok kötü yaa

evet ya çok kötü bi ağrı oluyoo ben kanat üstündeydim anlamadım ama kendime gelmem uzun sürdü baya

kızlar patates koydum haslanıyor börek yapcam guzel bır tarıf verecek olan var mııı?
nasıl yapsam
canınız cekmesın bu arada

eşinden dolayı oturtmuşlardır canım
bizede orayı veriyolar hep
bilet keserken adamın vücut yapısına bakıyolar
güçlü kuvvetli görüneni acil çıkış kapısına veriyolar
ama biz her seferinde yer dğiştiriyoruz

bide aslında uçağın önü en tehlikeli kısım çünkü uçağın en ucundaki siyah nokta yani burnu
tüm sinyalleri alan bişey tüm radyo dalgalarını bütün havadaki radyasyonu
buyüzden acami hostesleri hep öne verirler
eskiler hep arkada kalır fazla radyasyon almasınlar diye
pilotların özel kabin basıncı giysileri var
yani önce 1.sınıfta uçanlar asıl radyasyonu yiyolar

ve şunuda asla unutmayın bi bilgi:
gripken asla uçağa binilmez hele çocuğunuz hastaysa
çünkü bir ömür çekecek olan kulak ağrısı oluşuyor !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…