Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben gebelil testimi yaparken idrarı damlattım kafamı eğdim yüzümü yıkayım diye çıkmıcak die bekliyorum ya kafamı bi kaldırdım kopkoyu iki çizgi çıkmıştı inanamadım yüzümü gene yıkadım gene baktım çizgi gene var halen duruyo testim gerçi çok heycanlanmıştımm inş.seninde böle olur canım heycanın boşa çıkmazzz inş.bebeğin seninledirrrr

kızlar bana kızmayın ama bu hatırlarsanız benim adet günü yaptığım ovucandı
ben illede gebelik testinde bakılsın derim
çünkü yanıltıcı olabiliyor
benimki neredeyse 1.den daha koyuydu
ama hiç bir açıklaması da yoktu

ayyy hepiniz iyiki varsınız yaaa çok iyi geliyo burası bana ve çok şey öğrendim sizlerin sayesinde. eğer hamileysemde sizlerin payı o kadar büyükki çünkü bu ay hayıt, adaçayı, tarçın,bal,çörek otu ve ferdat pozisyonunu sizlerden öğrenip uyguladım. inşallah vardır dua edin noluuuuur:18: sizleri seviyorum allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah o güzel duyguyu.

evet canım yaa seninkide bayağı koyuymuş ben sabredip bekliyim bari biraz daha hayırlısı inşallah bakalım.

evet canım yaa seninkide bayağı koyuymuş ben sabredip bekliyim bari biraz daha hayırlısı inşallah bakalım.

inşallah bebiş vardır canım
bence ya erken gebelik tetinden al
ya da yarın sabah ilk idrarla dene
ama ovucana bu konuda pek güvenme derim benimki çünkü bildiğin yumurtlamayı gösteren çzigiydi
seninkinden koyu yanii
ama sonu hüsran oldu

ayyy inşallah vardır cnmmm

inşallah canım yaa çok sağol. 3 4 gündür kasıklarımda ağrıdı kırmızılar gelcek diye bekledim gelmedi bugünde geçti kasık ağrım. inşallah oda hamilelik belirtisidir:44: bide sarı akıntım vardı 3 4 gün öncesine kadar oda bayağı azaldı bitti gibi. bakalım bekleyip görcem :18:

kızlar bu ay ne berektli oldu di mi
ya da bana mı ööle geldi
geçen aylarda da bu kadar aynı ay hamiş kalan oldu mu ?

kaç gün geçti adetin canım ?

ben bide bu ay sonu yapılacak sperm testimizi çok ama çok merak ediyorum
1.ve 2. yapılmıştı
2 de kürler sayesinde ii çıkmıştı ve daha yeni başlamıştık kürlere
şimdi 3 ay olacak kürleri kullanalı
acayip meraktayım

evt yaınltıcı olablıo ama gerçeği de yansıtablıo psk cnm sen bi gebelk testi daha al sabah ilk idrarla bi daha yap bakalm bugunku de çift çıktı dıosn o zaman var sende bşeyler bana oyle gelıo cnm ...

karışık aslında genelde 29 30 31 gün falan oluyo adet döngüm, 13 eylül-11 ekim- 10 kasım son adet günlerim. 27 kasımda yani 18.günümde ovücanda çift koyu çizgiyi gördüm.

analdım canım
benim tavsiyem beklemenden yana
adet günün geçsin canım
ya da şu 20 tl lik testlerden almak istersen al erken gösteriyor
ama almayacaksan kesinlikle adet gününü bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…