cnm topicte hamileler ve ara ara oruçlular oluyor ya..
Yemekle ilgili yazdıklarımızı gizliyoruz..yemekle ilgili yazıları bayaz ile yazıyoruz ki onlar okumasınlar..belli olsun diye başınada kırmızıyla spoiler yazıyoruz..
Mausta yazının üzerini taradığında ne olduğıu çıkıyor ortaya
ferda değilmişsin kız
kendimden şüphe ettim valla
resim aynı tıkır ama
isim farklı
bi burayı oku bi orayı
kafa gitmiş
bu sabah 7 gibi ilk idrarla yaptım, 5 dk sonra falan farkettim 2.nin yerini ama böyle iyice dibine girince gördüm dedim herhalde hepsinde çıkıyo çokta önemsemedim uyku sersemiydim, kalkınca tekrar aldım camın yanında baktım, eşime gösterdim evet var dedi ama dikkatli bakınca işte:44: neyse kırmızılar gelmezse 2 gün sonra tekrar yapıcam. inşallah vardırcanım ilk idrarla mı yaptın?
ve çizgi hemen mi çıktı yoksa 10 dakikadan falan sonra mı?
ben anladım şimdi saol yaa. Burada yeniyim bilmiyodum şimdi öğrendim saol
bu sabah 7 gibi ilk idrarla yaptım, 5 dk sonra falan farkettim 2.nin yerini ama böyle iyice dibine girince gördüm dedim herhalde hepsinde çıkıyo çokta önemsemedim uyku sersemiydim, kalkınca tekrar aldım camın yanında baktım, eşime gösterdim evet var dedi ama dikkatli bakınca işte:44: neyse kırmızılar gelmezse 2 gün sonra tekrar yapıcam. inşallah vardır
şmmle bişey mi
yeri var ama rengi yok gibi
Eki Görüntüle 305135
benim bu ay bööle çıktı ve adet oldum canım
yok canım beyaz değil yeri çoook açık uçuk pembe gibi, hüsrana uğramıcamı bilsem gidip nöbetçi eczaneden erken gebelik testlerinden alırım ama neyse ben bekliyim bikaç gün daha dimi?:44:
ozaman bence sevinmeye başla şeker
ve koş git al test
yok canım beyaz değil yeri çoook açık uçuk pembe gibi, hüsrana uğramıcamı bilsem gidip nöbetçi eczaneden erken gebelik testlerinden alırım ama neyse ben bekliyim bikaç gün daha dimi?:44:
ucuk pembeyse beklemeeee git al hassas gebelik testi yapıver hemencikkk
çok korkuyorum yaa bugün yapamıcam yarın yaparım artık. bide heyecanımı eşime belli etmemeye çalışıyorum yoktur bişey boşuna heveslenme dedim ona, hemen panik yaptı çizgiyi ona gösterince. bide şimdi eczaneye gidelim dersem iyice heveslencek kursağında kalmasın kocamın bide onun için üzülmiyimsabrediyim yoksa zaten bugün yarın kırmızılar gelir. 27sinde ovucanda gördüm çift çizgiyi 2 gün sonra çatladı dersek salıya kadar gelebilir yani kırmızılar:18:
kızlarr benm patatesler haşilandı ben kaçarrr grşrzzz akşamleyinn
Merhaba benim gibi çocuk hasretiyle yanıp tutuşan hatunlar.Diyanette satılan bi kart küçük bi kitapçık buldum.Esmaül Hüsna Allahın(cc) güzel isimleri.İçinde Allahın o güzel isimlerinden bir kaçında gebe kalmak için bişeyler yazıyor.Sizinle paylaşmak istedim dua neticede:)))
El Mütekebbir(Celle Celaluhu): AnlamıAzamet ve kibriya sahibi olup büyüklüğünü gösterendir), Her kim bu ismi yatağa girdiğinde 10 kere okursa,Allah teala onu salih bir evlat ile rızıklandırır.
El Musavvir(Celle Celaluhu) :AnlamıHerşeye şekil ve hususiyet verendir.) Kimin hanımı kısır ise, 3 gün oruç tutar ve iftarda bu ismi suya 21 kere okur ve içine üfürüp hergün ondan içerse Allahu Teala ona salih bir evlat verir.
El Mubdi(Celle Celaluhu):Anlamıİlk icat eden,yaşatılanları maddesiz ve örneksiz yaratandır):Her kimin hanımı hamile olsa ve çocuğunu düşürmekten korkarsa bu ismi 10 kere okur, işaret parmağını karnı üzerinde dolaştırırsa,muhakkak Allahu Teala o çocuğu düşürmekten ve kadını zarardan korur.
El Evvel(Celle Celaluhu):AnlamıEzeli olup varlığının evveli olmayan, en evveldir):Kimin hanımı kısırsa ve çocuk isterse bu ismi dört cumada bin kere okursa,Allah ihtiyacını giderir ve kudreti ile onu salih evlat ile rızıklandırır.
bende haşlıyım ıkı tane patateste borani yapim barikkkk
bende haşlıyım ıkı tane patateste borani yapim barikkkk
kızlarr benm patatesler haşilandı ben kaçarrr grşrzzz akşamleyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?