sağol canım iyim bende birde şu ev işleri ve yemek derdi olmasa daha iyi olucam.
geçmişe bi göz atayım dedim maşallah 100 küsür sayfa okumamam lazım haykodan sonra güzel haber veren olmamış sanırım listeye baktım.
hayko geldimi hiç gelinve şu bardak olayını bi anlatsa iyi olurbu ay bende denicem....
aslm cnm hosgeldin iyidir cnm sen nasilsin?
hafta sonlarini bende hic sevmiyorum ya özellikle pazar günlerini
dhc ya sen adetıne varken mı yaptıydın kan testını ıl kyaptıgında sonucun kac cıktııı benım 289 komsular dusuk deger dıolarr kafam karısııyoo
dhc ya sen adetıne varken mı yaptıydın kan testını ıl kyaptıgında sonucun kac cıktııı benım 289 komsular dusuk deger dıolarr kafam karısııyoo
sağol canım iyim bende birde şu ev işleri ve yemek derdi olmasa daha iyi olucam.
geçmişe bi göz atayım dedim maşallah 100 küsür sayfa okumamam lazım haykodan sonra güzel haber veren olmamış sanırım listeye baktım.
hayko geldimi hiç gelinve şu bardak olayını bi anlatsa iyi olurbu ay bende denicem....
ayy sen cok yasa emii güldürdün beniii evet 2 varken yaptıydım yarın yıne yapıcamm ıns yukselır dımıı
geldım geldımm aman cok gıremıom yatışlardayımm bak sıncıı bu işi bilen birine gitceniz ay bi belim agrıo bi belim agrıooo ki sorma diceniz yada cekinmediğiniz kimse ise direkt soleyın ben soledıydım bebek için vurdutmak ıstıom dıyo oda alıo bardagı elıne bıde kolonyalı bezbardaı vuruyo işte yatarak oldugum ıcın gormedım ama annelerımız falan bılırr
ay ama öyle agzı olan konusuyor tebrık etmek yerıne lafa bak
banada dış gebelık olabılır demıslerdı bazılarıda cok sınır olmustum böylemı tebrık edılır
ben bıdaha dr a gıtmemıstım 2 gunde 2 ye katlar nasılsa dıye hesaplamıstım kafamdan 2000 ı ayarlayınca gıttım keseyı görmeye
hatta dr da öyle yaptı degerıme baktı sonra bakalım kac olmus bugun dedı
aynı benım gıbı 2 gunde 2 ye katlayarak hesapladı ve 2000 olmus göruruz keseyı dedı
bence kan testı yaptırma sonuc cıkana kadar göbegın catlar yukseldımı acaba dıye
sonra deger cıkar senın tahmınınden az cıktıgını dusun moralın bozulur
sen benım yaptıgım gıbı yap
kafandan 2000 olmasını hesapla sonra dogru dr a
dogru dıon da benım troıdım var ve gecen aykı troıdım 5 dı onun ıcın yarın gıdeyım ona da baktıryım dedıgın hesaba gore yarı benım 600 gıbı cıkıcak olsun demekkı yukselıyor der kafaya takmam ama troıde bakarım ılac kullansamı dıye sorarımm saol ya ıcım ferahladıı hee
çok sağol canım benim kayınvalidem biliyo ona yaptırıcam yada teyzeme
ama şunu öğrenmek istiyorum yumutlma günündemi yaptırdın
yaptırdığın akşam halvet mi oldu:26::26:
yumurtlama gunu olarak hesaplamadım zaten bu ay hesaplaragore yumurtlamadım bıleama oldugu gunun aksamı halvet oldumm
Slm arkadaşlar, geçen akşam bir arkadaş gebeliğini çok dillendirme dedmişti, kötü niyeti olduğundan değil, sonuçta anne baba bile evladına nazar verebilir.
Belki bunu sebep olarak görmemeliyim ama, çok rahatsızım.
Gece hastanedeydim, ateşim birden 40'a kadar çıkıyor, hiperateş gibi bişey oldu(
Doktor ateşin bebeğe daha çok zarar vereceğini düşündüğü için ağır antibiyotikler vermek zorunda kaldı.
Sizlerden bu husuta dua bekliyorum arkadaşlar, herkes çok riskli diyor ama yapabileceğim hiçbişey yok.
Doğal yolların hepsini denedik ama ateş için bişey bulamadık malesef, dolayısıya ilaçları kullanmak zorundayım(
Slm arkadaşlar, geçen akşam bir arkadaş gebeliğini çok dillendirme dedmişti, kötü niyeti olduğundan değil, sonuçta anne baba bile evladına nazar verebilir.
Belki bunu sebep olarak görmemeliyim ama, çok rahatsızım.
Gece hastanedeydim, ateşim birden 40'a kadar çıkıyor, hiperateş gibi bişey oldu(
Doktor ateşin bebeğe daha çok zarar vereceğini düşündüğü için ağır antibiyotikler vermek zorunda kaldı.
Sizlerden bu husuta dua bekliyorum arkadaşlar, herkes çok riskli diyor ama yapabileceğim hiçbişey yok.
Doğal yolların hepsini denedik ama ateş için bişey bulamadık malesef, dolayısıya ilaçları kullanmak zorundayım(
aslm cnm
cok gecmis olsun cnm
acil sifalar dilerim.
cnm eger gecmiyorsa mecbur kullancan cunku gecmeyince de bebege zarari var
allah yardimcin olsun cnmmm
dualarim seninle insallah biran önce iyilesirsinn
Kızlar merhabalar off canım çok skılıyor ya bugün hiçbir iş yapmadım dün süpürüp silmiştim toz almıştım bugün bir çamaşır attım astım bir de yemek koydum şimdi. Eşimle de az dışarı çıktık yürüdük bir cafe de çay içtik geldik öyle işte ama iç sıkıntım bitmiyor bir de daha regli de olamadım gelir bugün dedim ama yok yok gelecek biliyorum belirtilerim var ama gelmiyor işte sapıttı hormonlar yine benim regli olunca normale döner sanırım temmuzda gecikmiştim fsh yüksek çıkmıştı ama regli olunca yine gittim düzelmişti prolaktin yükseldi desem yumurtlama olmaz ancak akıntımı da gördüm. Ben bu ay reglimden sonra mıuhtemel yumurtlama günlerime yakın ovulasyon yapıcan şubatta başlıcaz ama yumurtlama oluyor mu görürüm hiç olmazsa hem hayıtta alıcam bir regli olsam. Ovanlarım az var geçen seneden bir daha sipariş vericem.. Öyle işte canım ona da sıkıldı. Yarın yine iş var..
canımm Allah yardımcıun olsun ama antibiyotik belli ölçüde bebeğe zarar vermiyor canım. Bir arkadaşım da gebeyken grip olmuştu vermişti doktoru sorun olmadı. İnşallah iyileşirsin bir an önce canım. Evet çok dillendirmek iyi değil drler ama olacağı varsa oluyor canım kısmet ama sana birşey olmaycak merak etme öyle çevreden aman zararlı falan sözlerine kulak asma. Anne babanın nazarı değermiş evet doğduğunda o yüzden evdeyken bile nazarlığı olmalı üzerinde derler. Diğer topikte tüm arkadaşlarla biz her gün konuşurduk hrşeylerini anlatırlardı hepsi hamile kaldı doğurdu yaşlarına bile girdiler onlarla ben herşeyi öğrendim nerdeyse gebeliğe dair ama bebişleri gayet sağlıklı canımm..
merhaba canim hosgeldin
canim regli olmadigin icin sIkinti yapiyordur sana
icinin sIkkinligi falan hep ondan insallah biran önce olursun adette gecer.
evet cnm simdiden bakarsin hem ne zaman yumurtluyorsun diye bilgi sahibi olursun
hayita da hemen baslaman cok iyi olcak gelsinde adetin hayirlisiyla insallah
birde pazar günü oldugu icinde can sikintisi yapabilir cnm
cunku yarin is basi falan olcak ya
İnsan bu durumlara düşünce sebep arıyor işte, sebep şumu bumu diye, çok haklısın canım...
Bizim gebelik daha 5 haftalık o nedenle sıkıntımız var, doktor ilaçları yazarken çok düşünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?