Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ütüm bitti güççççç bendeeeeee artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

hadi ya twitter da o manyak bende ekli ama ne zamandır girmiyorum ay adam resmen deli ya hadise hakkında falan neler yazıyor Acun'a hadise ile çalışıyor diye takmıştır kesinn..
canım adam deli sinir oluyorum bende kendisine
ama acun hakkında yazdıkları sanırım doğru aslında herkes hak. yazdıkları doğru
mesela hadise ben tük değilim nedmiş bi röp.jında ve vergi vermiyo türkiyeye belçikaya ödüyo
ama acun konusu uzun yazamam valla burada
ama show tv ve kanal d karışmış çok fena belgelerle konuşuyo deli herif

bende dün gece yaklaşık 20-30 kere'' zaz je veux'' parçasını dinledim şimdi gene açtım bu parça bana mutluluk veriyo dinlemenizi tavsiye derim bende

allah sabrını verir tatlım,sağ salim kucağına aldınmı inşallah herşeyi unutursun

neden geç geliyor ki canım birde benden bu sabah kan lekesi geldi canım yoldan gelince eve baktım çamaşırımda leke var acaba nedir ki:18::18:

dış ticaretçi bizimki kuveytden misafirleri geldi o yuzden gecıkcek yanı iş yuzunden
alla allaa ilginç bişey kuzum rengi felen nasıldı nekadar geldiki
sen pek halvetde yapmadınki yerleşme kanaması desem anlamadım valla kuzum

allah sabrını verir tatlım,sağ salim kucağına aldınmı inşallah herşeyi unutursun

amiiiiin cnm benım inşallah

ama canım yasalar nasıl diyorsa öyle yanii vergi kaçırıyor olsa uygunsuz birşey yapıyor olsa maliye o kadar şeye peşine düşer yanii ama kadın tv de yarışma programında gözönünde kaçmıyor ki. Türk değilim falan da dememiş açıklamıştı bunu yani herkese saldırıyor. Haa Acun'u ben seviyor muyum pek değil adam yurtdışında yapılan programlar yapıyor burada yeni şeyler değil ki hele dans yarışmasına Asena yerine Azra'yı jüri olarak alması çok kötü bir fikirdi ki zatwn Azra çıkacakmış sanırım Hakan Peker onun yorumlarını beğenmiyormuş kızmış danstan anlamıyor bana yorum yapıyor diye..

hatılattığın iyi oldu bak dinlicem bi daha

oluruna bırak her neyse geçerrrr..
gün doğsun hele bi üzülmeye mi değer

sana gelsin puffy...

canım benim çok teşekkür ederim. Ben düzenli olarak her gün megin söylediği şarkıyı dinliyorum.
Bütün topiğimize gelsin [video]http://www.vindir.net/-melihat-gulses-canimin-ta-icisin-sen--278894.html[/video]
Bu arad benide facede ekleyin yahu

cnm acik suanda ekle diye actim:26:
ben ceza aldim cnm ekleyemiyorum suanda kimseyi yarin bitiyor sanirim cezam
seni buldum ben ama ekleyemedim

anladım canım ama sende de istek gönder butonu göremedim belki de cezalı olduğun içindir. Yarın deneriz yine o zaman..

aysunayy aynen tatlım. Bu iki kadınında sesi beni sakinleştiriyo. Heleki sılanın inşallah unutsursun döneminde eşimle ayrılık noktasındaydık, fundamda vardı o ikisini dinlerdim sürekli, odalardan çıkmaz saatlerce ağlardım. Şükür herşey geçti, şimdi çok mutluyuz. Ama bu iki kadının yeri hayatımda hiç değişmiycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…