Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi iyi cnm
insallah memislerde gecer
azar azar SIK SIK ye cnm hem doyarsin hem daha iyi olur.

inşallah kuzum öyle oluyo otomatıkman sureklı bişeyler yıyorum ozamanda az az oluyo sürekli tıkındıgımdan
şimdi amerikan salatası cektı cnm koyuverdım ocaga pattıslerıı kocişde geç gelcek bugun oturur yerım hepsini

afiyet olsun cnm bebise yarasin insallah

kızlar bu arada
twitter yıkılıyo yaaa
erol köse delisi yine ypmış yapacağını
acun ılıca hakkında ...

uzun zamandır hiç bir şarkıya tutulmamıştır. Nedense ayşe özyılmazel sabıkalıya acayip tutuldum.3 gündür aralıksız onu dinliyorum. Sizdede oluyomu böyle, ben bu hunicanlığı sadece benim yapamıycağım görüşündeyim.

hayırdır inşallah tatlım..
ısırmaması iyi olmuş canımrüyada bile yemek yiyoruz ondan sonra da kilo aldık diye söyleniyoruz gece gece yemek mi yenir
ben her ay düzenli ölçmüyorum canım bu ay ilk defa ölçtüm düzenli eskidende bata 1 hafta kala falan ölçmeye başlıyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmıyordu 36,4 en yükseği inşallah ilaç şifa olmuştur canım ama genede çok kaptırmıyorum kendimi bakalım bat gününe kadar belkide düşmeye başlar

kızlar bu arada
twitter yıkılıyo yaaa
erol köse delisi yine ypmış yapacağını
acun ılıca hakkında ...

hadi ya twitter da o manyak bende ekli ama ne zamandır girmiyorum ay adam resmen deli ya hadise hakkında falan neler yazıyor Acun'a hadise ile çalışıyor diye takmıştır kesinn..

inş canım benim inş benimde netim gitti geç geldi sonrada eşim yanımda oturdu açmadım sayfayı kuzum o yüzden geç yazdım kususra bakma

inş canım benim inş benimde netim gitti geç geldi sonrada eşim yanımda oturdu açmadım sayfayı kuzum o yüzden geç yazdım kususra bakma

tmm kuzum benım bugun bizimkide geç gelcek yalnuz kaldım gerçi burası var oyuzden rahatım

olmaz mı bende sıla oluruna bırak takmış durumdayım bu ara...
bi ara da funda arara takmıştım...
yalnız değilsin

dejavu cnm adet gecikmesi problemi bu aya mı mahsus yoksa hep oluyormu?sen ovucan almayı düşünüyordun naptın aldınmı
bence bi kadın doğumcuya gitsen hem folik asite falanda başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…