Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o pozisyon nasıl kiii :26:

şimdi normalde bebk için misyoner pozisyonu yapın deniliryaaa
erkek üstte kadın altta
ama ferdanın dediği kedi poz.nu yanı kadın diz dirsek şeklini alıcak adam arkada olacak
rahim tersliğinde deneyin demişti
ayy ferda bunu maket resimle anlatmıştı ben anlatamadım sanırım

çok uykum var kızlarr gece hiç uyuyamadım döndüm durdum uykum kaçtı. Zaten reglimde baya bir gecikti. Yarın 40 gün olacak artık yanii.. Şimdi uykum gelmeye başladı birazdan kahve içerim öğrencilerde dolu burada ders çalışıyorlar.

Son düzenleme:

özel hastane daha çabuk sonucunu verıyo cnmcım daha ıyı olur yanı hadı ınsallah guzel hbrlerle gelırsın buraya

evet dayanamadım ve gittim kan testi verdim.şimdi bekliyorum saat 4,30 ta alacağım sonucu.nasıl geçer zaman bilmiyorum.inşallah güzel haberlerle gelirim:) bu arada tebrik ederim sizde hamilesiniz sanırım.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin ve isteyen herkes bu mucizeyi yaşasın inşaallh

bende önemsemiyorum cnm son günler düsmesin aman

internet gitti gıcık oldum emme geldı şimcik amiiiiiin kuzucummm evet teyze oluyosunn kuzumm allahın ıznıyle bizde teyze olcaz senın bebişinee

evet cnm aynen oku oku bitmiyor sonra da yetisemiyorum sizlere

nasilsin cnm nasil gidiyor?

iyi gidiyo cnmcım cok şükür memişler dışında sorun yok cok sukur bide boğazım açıldı cok

evet bu pozisyonu bende duydum cnm :) böyle hamile kalan çok kişi varmış , özellikle bu şekilde yapıyorlarmış

heee anladımm.. Olabilir mantıklı aslında ama hep dışarı gitmez mi öyle yaa.. Ama ferdat kaldıysa olmuş demekki yararı. Deneyelim bakalım.. :26:

mrhaba cnm hosgeldin

hayırdır inşallah canım..bebek görmemiz gerekirken çoğu kişi gibi biz neler görüyoruz değil mi..
bugünde beni rüyamda köpek kovalıyordu ama ısıramadı sonra da hop güzel bi yerde yemek yiyordum bu ne yaaa dedim
benim bebek görmem lazım
hayırdır inşallah tatlım..

ateşinde hiç böyle yüksliyormuydu son günlerde..
benim 4 kala hep düşer mesela senin ne güzel yükselmiş..
inşallah bi hayıt bebişimiz daha yoldadır cnm bnm

İyiyim tatlım,nasıl gidiyor hamilelikbulantın falan oluyormu nasıl geçiyorsun gebelik dönemini

iyi gidiyo çok şükür iştah artması ve memişlerin acıması dışında bişeyim yok şükür iki sabahtır hafif böyle bulanır gıbı olup geçti cnmcım sanırım bende çekcem mide bulantısı
öyle gözüküyo :18:

iyi iyi cnm
insallah memislerde gecer
azar azar SIK SIK ye cnm hem doyarsin hem daha iyi olur.

ayy gelsin senin şu kırmızılar da düzene girsin hayırlısıyla canımm

hahha bende gecen müslüm babayla sahne aldim rüyamda birde güzel kivirdim
aynen benimde verdigim tepki bu oldu benim bebek görmem lazim sen nerden cikdin müslüm baba

iyi yapmıssın cnmcım hem ıcınde kuşku kalmamıs olur ay hadi inşallah guzel hbr verirsin bize eğerki yoksada uzulmek yok yola dvm cnm
amiiiiiiiiiin cnm amiiiiiiiiin rabbım tum bekleyenlere tez zamanda nasip eder inşallahh hep dua ediyorum sizler için rabbım kabul eder ınsallahh

hahha bende gecen müslüm babayla sahne aldim rüyamda birde güzel kivirdim
aynen benimde verdigim tepki bu oldu benim bebek görmem lazim sen nerden cikdin müslüm baba

:124::124::124::124::124::124:
seninki daha güzelmiş azra canım..
bilinç altı desek değil..na yapayım bilincimin altında ben köpekten kaçmayı..
sen müslüm babayı
tuhaflaştık iyice he

heee anladımm.. Olabilir mantıklı aslında ama hep dışarı gitmez mi öyle yaa.. Ama ferdat kaldıysa olmuş demekki yararı. Deneyelim bakalım.. :26:

yok canım çıkmaz zaten şööle söliyim hangi poz.olursa olsun kasıklarını sık o durum olduğumda
dr söölediği şu zaten spermler okadar hızlı ki çıkan şeyler onları taşıyan sıvı ama asıl olan şeyler çookkktan yola çıkmış demektir diyorlar
eşin hemen çıkmasın canım
sende ööle dur bi 15 dk bence ben ööle yapıcam
sonra uzan yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…