o pozisyon nasıl kiii :26:
hulyam canım ateşin ne güzel yükselmiş...
heyecanlandım bu çok güzel...
ilk defa bu kadar yüksek ateşim bende heycan yaptım görünce ama daha erken bakalım 4 gün de inşallah düşmez çok kaptıramıyorum kendimi bu yüzden
birde rüyam da yine deprem gördüm hayırdır inşallah 1 haftada ikinci kez deprem görüyorum :18::18::18:
özel hastane daha çabuk sonucunu verıyo cnmcım daha ıyı olur yanı hadı ınsallah guzel hbrlerle gelırsın buraya
duygu geçmiş olsun tatlm..
ateşin fırlamış inşallah hastalıktan değildir canım..
böyle devam eder inşallah...
hoşbuldum canım.
evet ya çok uzun..okumadan gelemzdim önceden..
ama artık vazgeçtim
bu arada ateşin düşmüş ama düşüş için erken canım..tekrar yükselecek takma o düşüşe kafanı
sağolasın canım benim iyi şimdilik bakalım en geç perşembe çıkar dedi doktor inş bende hayırlısıyla kucağınıza alıesınız bebişlerinizi (AMİNNNNNNNNNNNN) biliyodum ama içime doğmuştu kuzucum hamile olduğunuzu sewdamm zaten belliydi daha günü geçmeden kan sonucu yüksekti ayyy teyze mi oluyoırum ben şimdi yaaaa
evet cnm aynen oku oku bitmiyor sonra da yetisemiyorum sizlere
nasilsin cnm nasil gidiyor?
şimdi normalde bebk için misyoner pozisyonu yapın deniliryaaa
erkek üstte kadın altta
ama ferdanın dediği kedi poz.nu yanı kadın diz dirsek şeklini alıcak adam arkada olacak
rahim tersliğinde deneyin demişti
ayy ferda bunu maket resimle anlatmıştı ben anlatamadım sanırım
şimdi normalde bebk için misyoner pozisyonu yapın deniliryaaa
erkek üstte kadın altta
ama ferdanın dediği kedi poz.nu yanı kadın diz dirsek şeklini alıcak adam arkada olacak
rahim tersliğinde deneyin demişti
ayy ferda bunu maket resimle anlatmıştı ben anlatamadım sanırım
merhabalar kıslarrrrr iş yerinden giriyorum arada kopuk devam edebilirim:)) bi bakiim dedim.
benim bi arkadaşımda ters rahimmiş ve hala hamiş kalamadı 7 senedir. pozisyonun önemi varmı ya? nsl bir pozisyon bilgilendirirsen sevinirim.
bu arada kızlar dün amh testinden bahsetti biri. ben hiç yaptırmadım. ne zaman yaptırmak gerekiyo bileniniz varmı?
mrhaba cnm hosgeldin
ilk defa bu kadar yüksek ateşim bende heycan yaptım görünce ama daha erken bakalım 4 gün de inşallah düşmez çok kaptıramıyorum kendimi bu yüzden
birde rüyam da yine deprem gördüm hayırdır inşallah 1 haftada ikinci kez deprem görüyorum :18::18::18:
İyiyim tatlım,nasıl gidiyor hamilelikbulantın falan oluyormu nasıl geçiyorsun gebelik dönemini
internet gitti gıcık oldum emme geldı şimcikamiiiiiin kuzucummm evet teyze oluyosunn kuzumm allahın ıznıyle bizde teyze olcaz senın bebişinee
iyi gidiyo cnmcım cok şükür memişler dışında sorun yok cok sukur bide boğazım açıldı cok
canım gönderdim geldi mi
şu dünya gibi resmi olan değil mi
ayy gelsin senin şu kırmızılar da düzene girsin hayırlısıyla canımmçok uykum var kızlarr gece hiç uyuyamadım döndüm durdum uykum kaçtı. Zaten reglimde baya bir gecikti. Yarın 40 gün olacak artık yanii.. Şimdi uykum gelmeye başladı birazdan kahve içerim öğrencilerde dolu burada ders çalışıyorlar.
ben artık üşeniyorum kız ateş ölçmeye aslında en iyisihulyam canım ateşin ne güzel yükselmiş...
evet dayanamadım ve gittim kan testi verdim.şimdi bekliyorum saat 4,30 ta alacağım sonucu.nasıl geçer zaman bilmiyorum.inşallah güzel haberlerle gelirim:) bu arada tebrik ederim sizde hamilesiniz sanırım.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin ve isteyen herkes bu mucizeyi yaşasın inşaallh
hadi bakalım aklında kalmıcak en güzeli
bekliyoruz heyecanla
hayırdır inşallah canım..bebek görmemiz gerekirken çoğu kişi gibi biz neler görüyoruz değil mi..
bugünde beni rüyamda köpek kovalıyordu ama ısıramadısonra da hop güzel bi yerde yemek yiyordum bu ne yaaa dedim
benim bebek görmem lazım
hayırdır inşallah tatlım..
ateşinde hiç böyle yüksliyormuydu son günlerde..
benim 4 kala hep düşer mesela senin ne güzel yükselmiş..
inşallah bi hayıt bebişimiz daha yoldadır cnm bnm
evet dayanamadım ve gittim kan testi verdim.şimdi bekliyorum saat 4,30 ta alacağım sonucu.nasıl geçer zaman bilmiyorum.inşallah güzel haberlerle gelirim:) bu arada tebrik ederim sizde hamilesiniz sanırım.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin ve isteyen herkes bu mucizeyi yaşasın inşaallh
hahha bende gecen müslüm babayla sahne aldim rüyamda birde güzel kivirdim
aynen benimde verdigim tepki bu oldu benim bebek görmem lazim sen nerden cikdin müslüm baba
heee anladımm.. Olabilir mantıklı aslında ama hep dışarı gitmez mi öyle yaa.. Ama ferdat kaldıysa olmuş demekki yararı. Deneyelim bakalım.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?