kızlar evde dolu adaçayım vardı şimdi koydum içiyorum geçen sene kapalıçarşıdan almıştım
buda gebelik oluşmasında çok etkiliymiş
ben bilmeden senelerdir çok içerim ama hhiç bebek için çalışmıyorduk ki
beni üzmeselerdi şimdi bebişim olmuş valla 2 yaşına bile gelmişti
kısmet...
kızlar ben bugün ovucana başlamak istiyorum
şimdi tutsam saat 7 yapmam lazım di mi
ama ben bişi içmeden nasıl durucam okadar saat yaa :18: :18:
demek ki rahim tersliğinden olabilir canım
aynıyız ,
öncesinde hiç bişey olmaz direkt kırmızı gelir
ama son 2 gün kahverengi
kesin rahimden kaynaklı bence
Benim de 3,5 yaşında kocaman bir çocuğum vardı şimdi. Bazen düşünüyorum insanın hayatında ne kadar çok boşa zaman kaybediliyor.
Benimm daha zamanım var ya gebiş olmak için, ben tam 100. sıraya talibimKısmet olursa benim olucak. Vurucam kırbacı vurucam kırbacı
valla baktım da 60ları yarılamışız şok oldum yaa ne zaman oldu kadar gebe maşallah... İlk 100 e gireriz bari İnşallahh..
Kızlarr idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı biri soluk ama korkuyorum kan testi yaptırmaya ya yoksa diyebelimin de sol tarafı ağrıyo ağrıyo ve sol kasığımda batmalar oluyo acaba hamiş olmama sebep midir???
idrar tahlilikibarlığını yerim senin
yazayım tabi tatlım
pıhtılaşma falan yapılmamıştır zaten, bana da yapılmadı o
rutin testler arasında yapılmıyor
daha önce düşüğü olanlar için ileri derece bir tetkik, pahalı ve herkese yapılmıyor
takılma onlara falan
idrar tahlil TİT
toksoplazma igg ve igm
rubella igg ve igm
hbsAg ve anti Hbs
cmv igg ve igm
tam kan sayımı
tsh
ferritin, demir ve demir bağlama kapasitesi (bu bende daha önce sorun olduğundan takip ediliyor, ama daha önce sorunu olmayanlarda da çıkabiliyor demir eksikliği hamilelik yüzünden)
evet canım onu biliyorum daha doğrusu yeni öğrenmiştimcanım adaçayını iç tabi içiceksen
ama ovulasyondan sonra kesinlikle bırak
çünkü adaçayı gebelikte içilmemesi gerekenlerden haberin olsun
öle yapıcam artık napiimcanım suyu da fazla içmemen lazım ya dayanırsın o yüzden bence fazla gelmez tuvaletin.
benim de ters o zaman
benim de hiç lekelenmem olmaz
cart diye gelir
resim koy yorumlasın kızlarKızlarr idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı biri soluk ama korkuyorum kan testi yaptırmaya ya yoksa diyebelimin de sol tarafı ağrıyo ağrıyo ve sol kasığımda batmalar oluyo acaba hamiş olmama sebep midir???
Kızlarr idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı biri soluk ama korkuyorum kan testi yaptırmaya ya yoksa diyebelimin de sol tarafı ağrıyo ağrıyo ve sol kasığımda batmalar oluyo acaba hamiş olmama sebep midir???
benim aprtmanda benden 4 yaş küçük bi kadın var
2 kızı var biri 8 diğeri 4 yaşında
benden önce yine doğruru diye korkuyorum valla
benden 1 yıl sonra gelin gelen var bide yukarda 4 aylık hamile o da
tüm gözler bende
benim aprtmanda benden 4 yaş küçük bi kadın var
2 kızı var biri 8 diğeri 4 yaşında
benden önce yine doğruru diye korkuyorum valla
benden 1 yıl sonra gelin gelen var bide yukarda 4 aylık hamile o da
tüm gözler bende
kibarlığını yerim senin
yazayım tabi tatlım
pıhtılaşma falan yapılmamıştır zaten, bana da yapılmadı o
rutin testler arasında yapılmıyor
daha önce düşüğü olanlar için ileri derece bir tetkik, pahalı ve herkese yapılmıyor
takılma onlara falan
idrar tahlil TİT
toksoplazma igg ve igm
rubella igg ve igm
hbsAg ve anti Hbs
cmv igg ve igm
tam kan sayımı
tsh
ferritin, demir ve demir bağlama kapasitesi (bu bende daha önce sorun olduğundan takip ediliyor, ama daha önce sorunu olmayanlarda da çıkabiliyor demir eksikliği hamilelik yüzünden)
idrar tahlili
cmv
ferritin yapılmadı benım bunlar ne yanı cmv ile ferritin?biliyimde öle söleyım dr a
buugun gıttım doktoraa bı suru test yapıldı parmagımdan bıle kan aldılar sızden de almıslarmıydı pıhtı varmı ona bakıcas dedıler ıdrar mıdrar hepsı ama gel gor kı sonuclar ortada yok yarın cıkacakmıs
Bu arada ferdat hayıtla hamiş kalan kaç kişi var topiğimizde. Ben gebeler listesini yakalayamıyorum da yayınlandığı zamanlar hiç. Baya var ve bu ay kullanan da çok var kimler kullanıyor kızlar hayıtı.
CMV) herpes ailesinden bir virüstür. Bu aileye dahil olan diğer virüsler uçuğa neden olan herpes simplleks virüsü ile su çiçeğine neden olan virüstür.
Tüm coğrafi bölgelerde bulunan bu virüsün neden olduğu enfeksiyon en sık karşılaşılan enfeksiyonlardan birisidir. Amerika Birleşik Devletlerinden her 100 kişiden 50 ile 85′inin 40 yaşına gelinceye kadar bu virüsle temas edip enfekte olduğu tahmin edilmektedir.
CMV aynı zamanda anneden karnındaki bebeğe bulaşan enfeksiyonlar arasında da en sık karşılaşılanlardan birisidir. Amerika Birleşik Devletlerinde doğan her 100 bebekten 1′inde CMV enfeksiyonu görüldüğü ve CMV’nin en sık karşılaşılan konjenital enfeksiyon olduğu kabul edilmektedir.
ferritin de demir deposu canım
demire bakıldıysa onu geçebilirsin
cmv ye de herkes bakmıyor nedense
ilk gittiğim doktor istemedi ikincisi istedi
diğerleri yapıldıysa asıl önemlileri yapılmış
bunlar içi tekrar kan vermene gerek yok bence
bi verdiğinde baktırırsın bunlara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?