Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilda resimleri büyük ekle azcık yav gözüm görmüyor valla

ben bihalt ettim kızlar
1500lük puzzle başladım
önceden çok yapardım ama ara vermiştim, şimdiki resim de çok karışık renkler falan
nasıl bitiricem hiç bilmiyorum:18:

bir de alt komşu kpss özel dersi istedi
vermem dedim, özel ders vermiyorum uzundur çok sıkılmıştım hep reddediyordum dersleri
ama bugün de acaba versem mi dedim muallakta kaldım
getirisi güzel olacak, hem de eğlenceli geliyor bana kpss matematik
gerçi konuları unutmuş olabilirim, ama temel konulardı heralde ya yaparım

Kolay gelsin canım. Keşke evde olsaydım şimdi yığınla yemek yapardım tatlılar börekler ama işteyim eve gidincede artık spoiler bi patates yemeği pilav çorba yaparım.

ahh sorma canım ya evdeyken bende kalvaltıya, öğleden sonraya neler hazırlardım kendime geçen sene son sınıftım derslerim vardı ama vakit bulup yapıyordum bu sene derste yoktu ohoo neler yapardım kimbilir ama eve gidince valla hep kolay yoldan haftasonu da evişi felan hamurişine mecalim kalmıyor yaa..

Ben yemeğe çok düşkünüm. İnsanların nefret ettiği tipim ben. Çok yiyip hiç kilo almayanlardanım Eşimde öyle. Biz aklımıza her geleni yapıp yiyoruz. Hafta sonu bolcana spoiler böreğe falan doyduk. Eskisi kadar benimde halim olmuyor ama yinede sabah erken kalkıp evin işini bitirip işe öyle gidiyorum. Akşama sadece yemek kalınca yetiştiriyorum. Özenerekde yapıyorum. Bakalım bebişimiz olunca nasıl yetiştircem ben şimdiden onu düşünyorum.

ovulasyon kullanmadın heralde degil mi
kimbilir belki geç döllenmedir
gelmeyen kandan ümit kesilmezmiş

yok canım ovucan kullanmıyorum.yumurtlamam, adetim herşeyin gününü bilirdim.bu ay sapıttım nedense. inşallah geç döllenmedir.
haftasonu kendime söylüyordum aynı şeyi. meg in sözüydü sanırsam. o geçen ay bat ını beklerken söylüyordu

ya bana da nelere baktılar bılmıom hıc dedım hamıleyım dıye hepsını ıstedı ama solemıolar kı sunlar sunlar bakılıyo dıye yok yok ben en ıyıısı kendı doktoruma gıdeyım orasıda ozel ya tahlıller fılan cok tutar dıye gıtmıom ama gıdıcem bu ne be aradım sımdı ne aman cıkcagı bıle bellı deıll benım hcg me bakmam lazım yukseldımı yukselmedımı o bıle cıkmamıss

valalhi benim bir arkadaşımda puzzle çok sever gün bou en az 1 saat yapardı
bende o sabır yok yaa.
hepsini atarım camdan yapamayınca sinirimden
parçasıda çokmuş senin...

özel dersi iyi düşün ferda.hamileliğin ilerledikçe sıkılabilirsin..
ama dediğin gibide ek gelir düşünüyosan da iyi fikir..
iyi düşün canım..
konuları sana kolay gelir canım temel matematik. kpss matematiğinin çoğu zor değil.
ama dediğim gibi hamileliğin ilerledikçe de sıkıcı gelebilir:44:

Son düzenleme:
asemb kuzucum ben çıkıyorum bitanem eşim evde yaaa çok oturamıyorum ama yarın mutlaka bütün gün buradayım canım benim kendine ve yeğenime iyi bak olur mu öpüyorum çok

hamarat kadınlar yine iş başında

canım ikisini bir arada içme sakın..
eger doktora başladıysan klomeni iç hayıtı bırak derim..
rahim filmini ssk lı hastenelerde yapmıyolar mı ki??

canım ben kaç aydır gidiyorum doktora tık yok her ay kullanıyorum klomen bu ayda 2 kutu verdi dozu arttırdı güne 3 tane kullanıcam ama hayıt hapınıda aldım ne yapıcam ben şimdi yaaa

merhaba.... ben ve eşim 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay adetim tam 6 gün gecikti. ben 3. günde doktora gittim. belki bu ay hayalim gerçekleşir diye..b-hcg bakıldı sonuç 0,1 çıktı.yani negatif:) ve sol overimde basit folikül kisti olduğu görüldü. farlutal verildi. ama ben almadım. ve bugün adet oldum. doktor adetimin 3. günü beni kontrole çağırdı. bakalım... 4 senedir bekledim.bebeğim olmasın diye. şimdi olsun istiyorum ama biraz uğraşacağım gibi sanki:)

asemb kuzucum ben çıkıyorum bitanem eşim evde yaaa çok oturamıyorum ama yarın mutlaka bütün gün buradayım canım benim kendine ve yeğenime iyi bak olur mu öpüyorum çok

tmm kuzumm benım bende seni öpüyorum kocamannn yarın görüşürz cnmcım

yardımm et ne olur ne yapayım ben şimdi klomenle birlikte kullanıyımmı ne yapıyım yaaa

nolur yardımmmmmm kızlar ben bu ay ovülasyon testi kullandım 17 aralıkta çift çizgiyi gördüm ve ilişki oldu perşembe ara verdik cumada ilişki oldu ayrıca cuma ovülasyon testi yaptım çizgi yoktu hangü gün yumurtlamış oluyorum

merhaba cnmm hosgeldin
gecmis olsun cok
tek degilsin cnm
bende 5.bucuk sene istemedim
simdide ha deyince olmuyor isde
insallah rabbim biranönce bebis nasip eder bizlere
kesin git cnm 3.günü adetinin hormonlarina bakicak önemli cünkü
insallah birsey cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…