Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadı hayırlısı kuzumm valla bende bilemedim dua edelim bebiş olsun dıye 11 guncuk kalmıs çabucak geçsin günler
bi yandan mama yapıyomda kendıme gecikiyorum cvplarda kusuruma bakma emi kuzumm

ne demek kuzucum rahat ol lütfen bende geç yazıyorum eşim evde yaaa arada geliyorum valla bu arada sewdammm nerelerde yok bugün:18:

cuma günü gittiğinde idrar tahlili istediğini söyle canım
yapar zaten o zaman

aysunnn bugun 10 falan olmustur dımı kacıncı gunun ovucana ne zaman baslıyorsun
bıraz erken basla hayıt ıcıyorsunya
benı erken yumurtlatmadı gercı ama neolur ne olmaz

canım bnm..
bugün 12 günüm ama hiç akıntım yok..
genelde 16. gün yurtluyorum..ovulasyonu da 14 den başlayarak yapıyorum..
yarın başlarım ovucana..hayıt kullanıyorum evt tatlım ama akıntım hiç yok erken ovucan için sanırım...

ildacım ben o adaçayını içtiğime içeceğime pişman oldum.
iyi geliyor diye okudum.deneyeyim dedim.adet düzensizliklerine de iyiymiş falan.
benim adetlerim çok düzenliydi.6 gün geçti hala adet olmadım. adaçayı bende ters tepki yaptı sanırsam :44:

yaa kızlar penceye yarma koyuyorum ya ben hep
artık kumrum hiç gitmiyo yem yoksa bile hep orada otoup bana bakıyo çok yakın duruyoruz hiç korkmuyo artık benden
yeruum onu ben

test yapmış mıydın?

tamam canım yeterki hamiş olayımm bende de oturmasan da olur zaten

çok teşekkür ederim canım
ben koltuğumu seninle paylaşabilirim

[

tamam 70 ikimizin olsun hülyam
ama ben hamiş olduğumda 100 lerde bile olsam gelir 70 e otururum he

ne demek kuzucum rahat ol lütfen bende geç yazıyorum eşim evde yaaa arada geliyorum valla bu arada sewdammm nerelerde yok bugün:18:

he iyi ozaman kuzum evet bugun yok dr a gidebilirim demişti muhtemelen dr a gitmişdir sabırsızlanıyo keseyı bebişi görmek için

evet bendede erken yumurtlatmadı
ama süper yumurtlattı
ya bıde ıcımde ne var ne yok cıkmıstı nekadar uzulmustum tersten dönerken demekkı buna takılmayacakmısız
sakın kafaya takmayın
giden gidiyor ılk anda demekkı,
gülbebek yazmıstı sanırım aklımda kalmıs gecmısten ondan dökuluyorum sımdı
hadı hayırlısı
bebisın gelsınnn

kızlar saat 4 e gelıyor
yemegınız var galıba
bana musade yemek yapmaya gıdıyorumm

sağol canımm
evet erken yumrtlatmasında güzel yumurtlatsın dimi
hayıt kullanan ne çok kişiyiz inşallah teker teker geliyoruz

Maşallah maşallah ne çok gebemiz var ama ofluya çok üzüldüm offf ama toparlıyor kendini yeniden olacak İnşallah sağlıkla alacak kucağına meyse ki hamile kalabiliyor ben daha kalabilecek miyim onu bile bilmiyorum ama senin pozisyonu kesin denicem canımm.. :26:

kızlar saat 4 e gelıyor
yemegınız var galıba

Kolay gelsin canım. Keşke evde olsaydım şimdi yığınla yemek yapardım tatlılar börekler ama işteyim eve gidincede artık spoiler bi patates yemeği pilav çorba yaparım.

kızlar saat 4 e gelıyor
yemegınız var galıba

bende dünden yapmıştım var yemeğim ama yemek falan istemiyorum gece doğru düzgün uyuyamadım sadece uyumak istiyorum ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…