kızlar slmlar canlarımnasılsınız hayırlı haberler varmı görüşmeyeli.bnde bugün çatlatma iğnemi oldum hayırlısı bakalım bu ay tutar inşallah.benm kini koldan yaptılar ya ben göbekten yada kalçadan biliodum bi sakıncası olurmu acep
aysuncum,gene incir yemeye başladım ben,ama bu sefer dediğin gibi zeytinyağına koyup da yiyorum..şifa niyetine bakalım..
hayıt hapını da içiyorum..
jeli daha kullanmaya başlamadım,ovucanda çift koyu çizgiyi görünce 3 gün kullanıcam jeli.. ama aslında paniğim onu içeriye o enjektörlerle gönderme konusunda,nassı olucak hiç anlamadım :18:
gerçi ben tampon kullanırım yoğun adet günlerinde,belki de zorlanmam :26:
ohh yarasın canım..o kürü duymuştum ben çok iyi gelio özellikle çörekotu çok faydalıymış ben başlamıştım da devam edemedim..sen bırakma emi..aminnn inşallah canımmbal pekmez tahin öğütülmüş çörek otu polen tarçın hepsini karıştıdım günde 2 tatlı kaşığı yemeye başladım bugün
miyaba
ara ara topiğimize baktım,okudum ama yazamadım,bugün KK çok yoğun,çok iş var
nabersiniz?
benim 8. gün bugün,halvet dün sabah gerçekleşti,ölylesine tabi yumurtlama falan yok daha..
bugün ovucan yaptım,çok açık da değil 2. çizgi ama negatif yani..
7 ovucanım kalmıştı geçen aydan,az önce GGden sipariş verdim gene..
herşey bebeklerimiz için ama megimm
aysuncum,gene incir yemeye başladım ben,ama bu sefer dediğin gibi zeytinyağına koyup da yiyorum..şifa niyetine bakalım..
hayıt hapını da içiyorum..
jeli daha kullanmaya başlamadım,ovucanda çift koyu çizgiyi görünce 3 gün kullanıcam jeli.. ama aslında paniğim onu içeriye o enjektörlerle gönderme konusunda,nassı olucak hiç anlamadım :18:
gerçi ben tampon kullanırım yoğun adet günlerinde,belki de zorlanmam :26:
ohh yarasın canım..o kürü duymuştum ben çok iyi gelio özellikle çörekotu çok faydalıymış ben başlamıştım da devam edemedim..sen bırakma emi..
megggim hoşgeldin nerelerdesin özledik biz seni..
benimde 12.günüm batlarımız yakın desene..
hayıt bebelerimiz gelir inşallah
Slm cnm bende 3aralıkta yaptırdım çatlatma iğnemi benimkide koldan oldu şuan sabırsızlıkla beklemedeyim akşam dayanamayıp test yaptım evde vardi hani şu ucuzlardan negatif çıktı kendimi alıştırmaya çalışıyom ümitlenmek istemiyom bu 3.denemem diğer 2i pregnyldi bu ovitrelle
mrb tatlım nasılsın?benim bat ıda listeye bir ara eklermisin ? 19 aralıkevet herşey nazlu sıpalar için
miyaba
ara ara topiğimize baktım,okudum ama yazamadım,bugün KK çok yoğun,çok iş var
nabersiniz?
benim 8. gün bugün,halvet dün sabah gerçekleşti,ölylesine tabi yumurtlama falan yok daha..
bugün ovucan yaptım,çok açık da değil 2. çizgi ama negatif yani..
7 ovucanım kalmıştı geçen aydan,az önce GGden sipariş verdim gene..
mrb tatlım nasılsın?benim bat ıda listeye bir ara eklermisin ? 19 aralık
meg benide yazar mısın canım baktım yok ta30 aralık
valla bravo nasıl gördün kuzuuummkaloriferin üstünde kedi yatiyor:26:
kaloriferin üstünde kedi yatiyor:26:
sanki kalorifer peteğinin üstünde kedi yatıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?