Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

zaten hemen test yapmaaaaa bat gunu yapma aysun canım o tek cızgı cok uzuyor ınsanı
gercı senın cıft olcak bu sefer
ama yınede sabret bat gecsın emııııııı
duyarız inşallah bu ay hamıs oldugunu

bence birde şöyle düşün aysuncum..kafana takmayacaksın..aman geldi mi? yok gelecek mi?stres yapmazsın hiç olmazsa cnm..

inşallah bebiş gelirde sana yılbaşı hediyesi olur cnmm

ayy blmıormm ya hulyacımm inşşşşşşşş yaa ne desek boş ateş de yanltlıo belrtler de ki belrtilere takmıorm blee artık... hiçbi belrtm yok olmasın da zaten ...bu bikaç ay için umudum var tek istedgm 2012ye hamiş grmek bu ay ya da diger ay inş bu dileğime kavşuşablrm ...inş bebişin sennledr cnm senn için ümitliyim ferdadan da çok umitlym oldu bak kendimi blemıorm ama ne yazık ki ...

benım eşimde fener manyagı
bende gs olunca maç gunu allahtan nöbetteydı yoksa bogardı benı galıba

aynısı bize oluyordu aysuncum buay..ama toparladık çok şükür.valla o kadar stresin içinde birde koca tribi hiç çekilmiyor hiçç
haklısın canım yaa ovulasyon gelio bunlara bi hal oluyo..
zaten bizde de stres diz boyu..
inşallah geçer bu günlerde tebessümle hatırlarız birsumum inşallah...
ilda cnm sen sakin ol şimdi..
o birazdan sakinleşcek ozaman dersin diyeceğini..şimdi gitme üstüne emi..

aziz yıldırım konusuna katılıyorum..bende bozuğum o konuya.akışına bırak cnm bnm bakalım ne olucak..

tartışmayında siz..o düzelir biazdan inşallah..off erkeklerinde moral bozukluğu kötü yaa..

Son düzenleme:

cnm ya bu aykı ovulasyon günlerini bizde tam değerlendiremedik eşim trip yaptı ben daha beter yaptım, ne yapayım ya bebiş istiyoruz ama , bir yere kadar tahammül gösteriyorum sonra sinirleniyorum bende,ovulasyon günleri stres yapmamak mümkün değil olcak mı olmayacakmı diye düşüyoruz, bide kocalarımızın keyfini bekliyoruz oh ne ala

üzülcek şey bulamamış koyu fenerbahceli sanrm bazen uyuzlukları tutuo
bnmki de gece bi kez uyandı bi ateşme baktı dedi dkkat etmıson üştuosn falan filan zaten ben cnmla ugrasıorm o an daha kızıo bana bugun de naslsn die bi kere aramadı aradım dedm hiç mi gelmedm aklna hiç mi mrk etmedn ettm de yogndu işler dedi...dedm dra gdemedm antbytk ve pastil istedm geç de gelıo arasın bulsn nöbetçi eczane oh olsun işte

Son düzenleme:

inşallah cnm bnm..benimkide gece geç vakit geliyor 1 aydır bu şekilde..

birde adam eve geliyor 3te halvet et..valla onunda işi zor ama ne yapalım bizede bebek gerek değil mi??

bence birde şöyle düşün aysuncum..kafana takmayacaksın..aman geldi mi? yok gelecek mi?stres yapmazsın hiç olmazsa cnm..

inşallah bebiş gelirde sana yılbaşı hediyesi olur cnmm

yok yok test yapamam ki zaten derya canım..elim ayağım düşüm oluyo test yaparken..
kırmızıların günü geçmeden yapamammm en az 2 günüm geçmeli..tabi benimkiler çok dakik gelirler ama inşallah gelemzler bu ay batasıcalar

haklısın birsumm canım ailem yanımdaykn çok takmam kırmızıların gelmesini.herzamankinden daha az yıkıcı olur...inşallah gelemz ama ne diyim...

hulya duygu grip hamileli belirtisimiymişşş ateşinizde fırladıııayyyyyyyyyyy bak heyecan yaptımmm..
inşallah inşallah iki hayıt bebişimiz daha yoldadırrrrrrrrrrrrr

canlar ben biraz uzanayım..

çok yoruldum bugün..psikolojide darmaduman..öptüm yine gelirim.

kızlar mutfaktayım şimdi
saklandım ondan
gelmiş sırnaşıyoo
tabii dedim tv göstermeye başladıııı moral yerine geldii
yaa fener yense de bizde halvetlensek o keyifle

yeni bir kür yaptım kendime :) çok hoş oldu tadı adet bitti ama olsun yumurtlamaya 10gün var daha kullanıp değişimi görcez bakalım kocacıka da yedircemmm ohh misss bu ay olmadı öbür ay devam etcem olana kadar artıkın

ne kürü canım..şifa olsun inşallah..

miyaba

ara ara topiğimize baktım,okudum ama yazamadım,bugün KK çok yoğun,çok iş var

nabersiniz?

benim 8. gün bugün,halvet dün sabah gerçekleşti,ölylesine tabi yumurtlama falan yok daha..
bugün ovucan yaptım,çok açık da değil 2. çizgi ama negatif yani..
7 ovucanım kalmıştı geçen aydan,az önce GGden sipariş verdim gene..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…