Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar koca aradı morali bozuk aczuk
işten çok sıkılmış yanlış meslek benimki diyooo
dedim bak okadar işsiz var sen negüzel 12 yıldır aynı yerdesin öp başına koy bilmem ne eee
ama hiç biri yaramıyo
demek oluyoki halvet yok
o isterse ben hayır dicem bu sefer
yaa kader mi bu hep aynı oluyo

aşalbrsn ama bence bak zonguldaktan ankaraya gtmek kolay mı hiç madem kocişin de istekli sen git bunn üzerine bence... benm kociş de tam tersi... sen yapamazsın dio hiç desteklemıo beni bu konuda ...

yok canım bi yere giderkende eşim iniyo hadi bakalım sıra sende diye de öyle kullanıyorum..bana kalsa alamıyorum çünkü..
nasıl bi heyecansa yenemedim..ama ilk günkü gibide değilim..
bence bayanlara erkeklerden daha çok yakışıyo araba kullanmak yaaa..
eşini sıkıştır öğretsin canım..her gün kullancaz diye bişey yok ama Allah korusun önemli bişey olur birgün..lazım oluverir diye..en çokta kullanmak istedim ben..

kimse bunu tahmin etmiyor zaten canım bende hep diyordum benim yüzümden olmuyor diye
çünkü ben çok rahatsızlanıyordum
eşim dr gitmeyede zorla ikna etmiştim ben ben 6 aydan sonra gitmesini istemiştim ama 1 sene olucak ancak o zaman giderim diyordu ki öylede yaptı yani 1 sene boyunca biz boşa kürek sallamışız
inşallah şifa olacak canım bize bu kürler
eşimin değerleri şimdi iyi ama hala olmuyor ben diyorum ki benden kaynaklanıyor başka birşey var diyorum adam ısrarla yok başka birşey diyo tek sorun bende düşünme başka şeyler diyo

HCG ignesi çatlatma ignesi mi oluyor?
sıcaklıga aldanma canım yanıltabiliyor.
bu durumda sanırım 3 yada 6 ocak a kadar beklemen gerekiyor.

oyle cnm ama bisey yoksa bu ayda bosa gitsin istemiyorm ovulasyonda da bisi cikmadi hayirlisi artik doktr sicaklik oneml dedi ama umutlanmakda istemiyorm kismet artik

yumurtlamada değilseniz eğer ; accuk idare et balım bişi olmazz.. yada gevşet birazcık at yatağaa

Slm arkadaşlar, nasılsınız bugün güzel haberler varmı?
Benimde hastalığım yavaş yavaş geçiyor çok şükür, öksürük dışında iyiyim.
İnşaAllah sorunsuz kalp atışlarını duyarız bebeğimin.

senin eşidemiydi önceden cnm problem??

sen yumurta takibi falan yaptırdın mı cnm??eğer yaptırdıysan ve sende birşey olsaydı söylerdi doktorum..adetlerin nasıl peki??

cnm oluyo valla böyle şeyler bizde de yazın eşimin iş seyahatleri oldu hepte yumurtlama haftasına mı denk gelir arkadaş

dur bkalım canım...azcık morali bozuktur düzelir eve gelince..sonra olur halvet belkide sıkma canını hem ovulasyonun gelmemi sanırım daha...

ama ovulasyonda genelde bişey çıkıyo yaaa haklısın bu konuda...
bizimde 2 aydır bişeyler çıkıyo..çıkmasa da biz tartışıyoruz vs ..2 ay resmen boşa geçti bak gene sinir oldum

merhaba herkese
bende biran önce bebek isteyenlerdenim
16 kasımda 6 hafatalık düşük yaptım bundan öncesinde birde kimyasal gebeliğim var.
kürtaj olmadığım için doktor ilk adetinden sonra değerlerini kontrol ettirdikten sonra bebek planı yapabilirsin demişti ama ben çok sabırsızlanıyorum bian önce gelsin artık adetim

geçmiş olsun canım...iyi olmana sevindim..
bebeğinin pıt pıtlarını da duyarsınız inşallah cnm..

kızlar benim bat yıl başı günü..
ve yılbaşında abimler annemler gelcek ankaradan..
yani benim bat ya rezil olcak yada ailecek kutlucaz...
çatlarımda onlar varken test yapamam..adetim gelirse de onların yanında olcak..
off neyseki onlar olcandan çok üzülmem sanırım...

Inşallah adet olmazsın cnm

aynısı bize oluyordu aysuncum buay..ama toparladık çok şükür.valla o kadar stresin içinde birde koca tribi hiç çekilmiyor hiçç

umutege bazen hamilelik griple birlikte gelirmiş öyle duymuştum bak birden aklıma geldiiiiiii

ben de çok fena giribim hastayımm gel bebişş gelll hülyacım sana da geçmiş olsun cnmcm

kızlarrrrrrrrrr bende adete 3-4 gun kalası cok fecı grıp olmustumm
yoksa yoksa yoksa......ınsallah hadı bebiş yoldadır.aminnnnnnnnnnnn

yumurtlamada değilseniz eğer ; accuk idare et balım bişi olmazz.. yada gevşet birazcık at yatağaa

cnm oluyo valla böyle şeyler bizde de yazın eşimin iş seyahatleri oldu hepte yumurtlama haftasına mı denk gelir arkadaş

kızlar gevşeyecek gibi değil
yemek bile yemicem dedi sinir küpü resmen
aziz yıldırım salınmamış dışarı ona bozuk sanırım
bide şimdi lig tv sorun yaptı göstermiyo
müşteri hizmetleride meşgul
gelmiş bana çatıyo üyelik no ne diyee
ne bilim ben
uyuz yaaa bugün çok uyuz hemde
bende tam o sıra keçiboynuzlarını makasla kesiyodum kür hazırlamak için
dedim bunları yapıyorum diye strese girme sakın mecbur değilsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…