Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megggg

megin kedileri var o mu ?

bak mesela megin kedileri benim pisilerin topiği..
biri annemin,biri benim pisi onlar..
sende bu şekilde kendininkilerin topiğini açıp,foto ekleyebilirsin..

Son düzenleme:
bizimkide kolutuğun üstünden yada yataktan atlıcak ıhhh diye ses çıkıyor hayvandan zorlanıyor belli tosuncuk.:

evet..
evcil hayvanlar bölümü..

ayrıca kendi içinde dostlarımızın köşesi bölümü de var..

bak mesela megin kedileri benim pisilerin topiği..
biri annemin,biri benim pisi onlar..
sende bu şekilde kendininkilerin topiğini açıp,foto ekleyebilirsin..

ok şimdi anladım yani topik açmam lazım ok dir
annenin kide çoook tatluu ama

ya bu taşıma sepeti olayına bayıldım benim hiç aklıma gelmedi o şekilde pisiyi sepete koymak hakketen sağol ya, nasıl inat ediyor girmicem diye korkuyorum cnnı yakıcam diye çok iyi oldu bu

Son düzenleme:
yaa annem sürekli yıkıyo benimkileri
nasıl başarıyo bilmiyorum ama ben bikere denemiştim izleri kala duruyo elimde
ama annemresmen alıştırdı hafta da 1 yıkıyo zavallım onlarında sesleri çıkmıyo artık
hatta bitanesi bayılıyo yıkanmaya nasıl bi kediyse artık
ama biri yıkanırken diğeri kapıdan bakar hep ona
ayy hallerini bi görseniz çok komik oluyolar

ya bu taşıma sepeti olayına bayıldım benim hiç aklıma gelmedi o şekilde pisiyi sepete koymak hakketen sağol ya, nasıl inat ediyor girmicem diye korkuyorum cnnı yakıcam diye çok iyi oldu bu

benimki de yatay şekildeyken box, çok inatlaşıyo girmemek için..
ama bu yöntem iyi gerçekten..
rica ederim

çok kolay megim bnm de tuafıma gtmişti başta ...rahat ama kullanımı

ne yapıosnz kızlar yemek yedk mutfagı topladm şimdi dans yarşmasını izleyp sizle laflıom

Son düzenleme:
papatyac sana da miyaba
miyabaaa meg:))) hayvanlardan konuşuosunuz sanırım geçmişe dönemedim. canlıları seven insanlar, insandır. ama ben kedi köpek çok korkuyorum istem dışı muhabbetinize giremiyorum o yüüzden:)
selam elism...

keyfimiz iyi şimdilik canım..kırmızıları savdık yeni bir aya umutlandık..
ssen nasılsın??

benim kırmızıyı bugün bekliodum ama hala yok ama gelevek hissediyorum. regli dönemi stresimi, çevremi bilmem ben kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum

ilda
kız kediler yıkanmazlar,köpekler gibi..
yani hani çookk pislenirler mesela çamura girerler vs vs de ancak yıkanırlar yani..
onlar yalanarak temizlerler kendilerini.. hani dedim ya az önce tükürükleri antibiyotiklidir diye.. bu sebeple gerek kalmaz yıkamaya..

bende hiç yıkamıyorum, temiz pisiler:::::::::::::)))))))))))))) normalde kediler sudan kaçar kedişime yazın elimle su atıyorum kaçmıyor yıkanmadığı için bilmiyor garibim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…