Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok kolay megim bnm de tuafıma gtmişti başta ...rahat ama kullanımı

ne yapıosnz kızlar yemek yedk mutfagı topladm şimdi dans yarşmasını izleyp sizle laflıom

deneyip görücem bakalım dıuygum..
halletcez bi şekilde
aslında sana sorarım daha sonra kullanmaya başlamadn önce..

inşallah gelmez kırmızı bela sana canım..

bu arada kedilerden köpeklerden
korkmak başka,
sevmemek,zarar vermek başka..

Son düzenleme:

bi de hiç sevmezler yıkanmayı biz de yedi ay kedi bakmştık annmlerle yaşarken çatıya kaçmştı bi kaç kez kapkara olup gelıodu ozaman annm bi guzel yıkıodu onu ne guzel oluodu pamuk gibi ama eziyet gerçekten yıkamak kediyi çırmalıolar çok fena...

deneyip görücem bakalım dıuygum..
halletcez bi şekilde
aslında sana sorarım daha sonra kullanmaya başlamadn önce..

tmmdır cnmm hee bi de meg kutuda ezlme falan varmıydı sana ulaştgında aysunla bizim oyleydi bize ulaştgnda ama ildann gayet saglmdı kutu...

Son düzenleme:

gelde anneme anlat bunu gelir misin
o da şööle diyo haklı olarak gün boyu dışardalar gündüz bir eve bi dışarı papileri ister sitemez kirleniyo
bide kumda yuvarlanmaları yok mu bunların o olayı bitiriyo zaten
vet e sorduk sakıncası yok dedi ama ev kedisi olsa yani hep evde dursa doğru sölüyosun
fakat bunlar eve güvercin,yusufcuk ,civciv,çekirge,serçe bile getiriyolar düşün
daha doprusu o ufak olan varya deli ediyo bizi
büyük olan ödlek sadece çekirge getiriyo getirirken de bi bağırması var gör ölürsün gülmekten
vet şööle dedi siz onları doyurduğunuz için onlarda size yemek getiriyo
annem de diyo ben onları ne güzel mamalarla doyuruyorum oturup çekirgemi yicem ben

kızlar söylediğim gibi ben bugün kendimi pek ii hissetmiyorum duşa giriyim şimdi diyorum. sonra okuyabildiğim kadar dua okuycam. bana dua tavsiyesi olan var mı?

allaaaaaaaaaaaaaa annenin lafa koptum bi anda

ya sizinkiler dışarı çıkıyolarmış madem yapıcak bişii yok yani,kirleniyolarsa..
ama aslında doğru değil normal koşullarda yıkamak..

bende hiç yıkamıyorum, temiz pisiler:::::::::::::)))))))))))))) normalde kediler sudan kaçar kedişime yazın elimle su atıyorum kaçmıyor yıkanmadığı için bilmiyor garibim:44:

benimkiler bide yıkanınca 6 saat uyuyolar hamamlı gibi

kızlar söylediğim gibi ben bugün kendimi pek ii hissetmiyorum duşa giriyim şimdi diyorum. sonra okuyabildiğim kadar dua okuycam. bana dua tavsiyesi olan var mı?

meryem suresi canım bebiş için

allaaaaaaaaaaaaaa annenin lafa koptum bi anda

ya sizinkiler dışarı çıkıyolarmış madem yapıcak bişii yok yani,kirleniyolarsa..
ama aslında doğru değil normal koşullarda yıkamak..

ya yıkarken bide sevmesi var görmen lazıım
diyorum sen bunları bööle seviyosun
torununu yıkadığında düşünemiyorum seni

çok kolay megim bnm de tuafıma gtmişti başta ...rahat ama kullanımı

ne yapıosnz kızlar yemek yedk mutfagı topladm şimdi dans yarşmasını izleyp sizle laflıom

Ben de örgü örüp laflıyom,sonunda gerçek oldu

bende hiç yıkamıyorum, temiz pisiler:::::::::::::)))))))))))))) normalde kediler sudan kaçar kedişime yazın elimle su atıyorum kaçmıyor yıkanmadığı için bilmiyor garibim:44:

Kediciklerin tüyleri dökülmüyor mu?Bi tanıdık bütün kıyafetleri tüylü geziyo,beyaz beyaz tüylri oldu valla

aslm cnm hosgeldinnn
iyidir cnm sen nasilsin?
İyiym canım sağol.Oturuyom ne yapayım halvetler başladı benim de çalışıyorum bakalım.

kızlarr geldim ben geldim
geçmişi okudum da geldim
son konu kediler heralde
konuya vakıf değilim
uzaktan sevişiyoruz kedilerle biz

kızlaarrrrr benimmmm preseed ve ovucanlar geldide ovucan nasıl yapılıyorrr bir anlatırmısınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…