çok kolay megim bnm de tuafıma gtmişti başta ...rahat ama kullanımı
ne yapıosnz kızlar yemek yedk mutfagı topladm şimdi dans yarşmasını izleyp sizle laflıom
miyabaaa meg:))) hayvanlardan konuşuosunuz sanırım geçmişe dönemedim. canlıları seven insanlar, insandır. ama ben kedi köpek çok korkuyorum istem dışı muhabbetinize giremiyorum o yüüzden:)
benim kırmızıyı bugün bekliodum ama hala yokama gelevek hissediyorum . regli dönemi stresimi, çevremi bilmem ben kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum
ilda
kız kediler yıkanmazlar,köpekler gibi..
yani hani çookk pislenirler mesela çamura girerler vs vs de ancak yıkanırlar yani..
onlar yalanarak temizlerler kendilerini.. hani dedim ya az önce tükürükleri antibiyotiklidir diye.. bu sebeple gerek kalmaz yıkamaya..
deneyip görücem bakalım dıuygum..
halletcez bi şekilde
aslında sana sorarım daha sonra kullanmaya başlamadn önce..
Herkese selam ben geldim çok özledim sizinasılsınız?
ilda
kız kediler yıkanmazlar,köpekler gibi..
yani hani çookk pislenirler mesela çamura girerler vs vs de ancak yıkanırlar yani..
onlar yalanarak temizlerler kendilerini.. hani dedim ya az önce tükürükleri antibiyotiklidir diye.. bu sebeple gerek kalmaz yıkamaya..
selam kızlar gündüz işten yazdım yazdım ne cevap ne ses(. belkide ben yoğunluktan kaçırdım. keyfi kötü olan var mı? ses verinnnn
selam
gelde anneme anlat bunugelir misin
o da şööle diyo haklı olarak gün boyu dışardalar gündüz bir eve bi dışarı papileri ister sitemez kirleniyo
bide kumda yuvarlanmaları yok mu bunların o olayı bitiriyo zaten
vet e sorduk sakıncası yok dedi ama ev kedisi olsa yani hep evde dursa doğru sölüyosun
fakat bunlar eve güvercin,yusufcuk ,civciv,çekirge,serçe bile getiriyolar düşün
daha doprusu o ufak olan varya deli ediyo bizi
büyük olan ödlek sadece çekirge getiriyo getirirken de bi bağırması var gör ölürsün gülmekten
vet şööle dedi siz onları doyurduğunuz için onlarda size yemek getiriyo
annem de diyo ben onları ne güzel mamalarla doyuruyorum oturup çekirgemi yicem ben
bende hiç yıkamıyorum, temiz pisiler:::::::::::::)))))))))))))) normalde kediler sudan kaçar kedişime yazın elimle su atıyorum kaçmıyor yıkanmadığı için bilmiyor garibim:44:
kızlar söylediğim gibi ben bugün kendimi pek ii hissetmiyorum duşa giriyim şimdi diyorum. sonra okuyabildiğim kadar dua okuycam. bana dua tavsiyesi olan var mı?
aslm cnm hosgeldin
cnm gunduz ben yazdimda sen görmedin sanirim
allaaaaaaaaaaaaaa annenin lafa koptum bi anda
ya sizinkiler dışarı çıkıyolarmış madem yapıcak bişii yok yani,kirleniyolarsa..
ama aslında doğru değil normal koşullarda yıkamak..
çok kolay megim bnm de tuafıma gtmişti başta ...rahat ama kullanımı
ne yapıosnz kızlar yemek yedk mutfagı topladm şimdi dans yarşmasını izleyp sizle laflıom
meraba
bende hiç yıkamıyorum, temiz pisiler:::::::::::::)))))))))))))) normalde kediler sudan kaçar kedişime yazın elimle su atıyorum kaçmıyor yıkanmadığı için bilmiyor garibim:44:
İyiym canım sağol.Oturuyom ne yapayım halvetler başladı benim de çalışıyorum bakalım.aslm cnm hosgeldinnn
iyidir cnm sen nasilsin?
görmedimmm kusura bakma bi yandan iş farketmemişim. sen nasılsın azracım?
ya yıkarken bide sevmesi var görmen lazıım
diyorum sen bunları bööle seviyosun
torununu yıkadığında düşünemiyorum seni
teşekkürederiimm okuycam
olsun cnm mühim degil
iyiyim cnm saolasin.
sen nasilsin?
ben pek iyi değilim azracım bugün depresif moduda hiç sevmem ama bugün böyleyim engelleyemiyorum kendimihavalar nasıl almanyada?
ay hepsine maaşallah meg fotolar çok güzel çok şirinleeeeer
kızlarr geldim ben geldim
geçmişi okudum da geldim
son konu kediler heralde
konuya vakıf değilim
uzaktan sevişiyoruz kedilerle biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?