Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kediciklerin tüyleri dökülmüyor mu?Bi tanıdık bütün kıyafetleri tüylü geziyo,beyaz beyaz tüylri oldu valla

belli dönemlerde dökülüyor tatlım ama koli bandıyla temizliyorum, gülü seven dikenine katlanır misali alıştık cnm

duani et allah feraklik versin cnmm ins
kasvetli ve yagmurlu sabahtan beridir yagmur yagiyor duracak gibi de degil.

kızlar söylediğim gibi ben bugün kendimi pek ii hissetmiyorum duşa giriyim şimdi diyorum. sonra okuyabildiğim kadar dua okuycam. bana dua tavsiyesi olan var mı?

Havalar değişken dikkat et hem çalışıyorsun,fazla yorma kendini.Canım dua pek bilmediğim için aklıma tavsiye edecek dua gelmedi şimdi.Ama okuyan arkadaşlar den gelirse tavsiye edereler.

kızlarr geldim ben geldim
geçmişi okudum da geldim
son konu kediler heralde
konuya vakıf değilim
uzaktan sevişiyoruz kedilerle biz

Hoş geldin.Nasılsınız Kızımız mı,oğlumuz mu gelecek ne zaman öğreneceğiz?

belli dönemlerde dökülüyor tatlım ama koli bandıyla temizliyorum, gülü seven dikenine katlanır misali alıştık cnm [/QUOTE]

E doğru tabi göze gelmez

yerum siziii

aminnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldn ferdacım naslsn ?

hoşbuldum kızlar sağolun
eliscim 14. haftadan sonra söylerim demişti
ama benim randevum 16. haftada
arada gider miyim bilmiyorum, zannetmiyorum da
beklerim heralde 16. haftayı
randevum 6 ocakta
o zaman öğreniriz heralde
nedense çok merak etmiyorum
normalde haftaya eski doktoruma randevu alabilirim hemen ama
bilmiyorum artık, fikrim deişirse haftaya salı giderim
öğrenir öğrenmez yazarım kızlar size

Havalar değişken dikkat et hem çalışıyorsun,fazla yorma kendini.Canım dua pek bilmediğim için aklıma tavsiye edecek dua gelmedi şimdi.Ama okuyan arkadaşlar den gelirse tavsiye edereler.

çok teşekkürederimmmmm beni en çok da beyin yorgunluğu mahvedio tavsiyelere açığımmm. cvp veren başka olursa özür dileyerek kaçıyorum geçmişe pek dönemiyorum. hepinize tekrar muckssssss

kızlarr geldim ben geldim
geçmişi okudum da geldim
son konu kediler heralde
konuya vakıf değilim
uzaktan sevişiyoruz kedilerle biz

ferdammm

kızlaarrrrr benimmmm preseed ve ovucanlar geldide ovucan nasıl yapılıyorrr bir anlatırmısınızzz

kaçıncı gün yumurtluyosun aşağı yukarı?
bence 8. gün başla yapmaya ilk kez yapıyo olduğun için..
hergün aynı saatte yapmalısın..
sabahki ilk idrarla yapılmıycak ama..
4 saat çiş yapmıycaksın öncesinde ve son 2 saat de sıvı tüketimini azaltıcaksın..

beta kaç çıktı?

selam kızlarrr ben yeni katıldım aranıza nasılsınız moraller iyidir inşallah... ben de hamişmiyim deilmiyim bilemedim deli olcam 1 yıllık evliyim ilk denemem olcak nasipse:) günüm 5gün geçti eczane tesinde çıkmadı..( bikaç gün daha sabredebilirsem kan testi yaptırcam nasip bakalımm belirtilerde az buçuk uyuyor ama hayırlısı inşallah.. Allahım isteyen herrrkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…