Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayit yolcusu kalmasinnn düttt düttttttttttt:111:

ikisi de guzel isimler cnmcm daha düşüncek baya bi zaman var aheste aheste düşünr verrsnz kararınızı sağlıckla da dogsun da inşşş bi de şeyi sorayım daha erken ama normal mi düşnuosn sezeryan mı?

Kızlarr nasılsınız dayanamadım yine bir göz atayım dedim... Korku filmi izledik dvd den baya da korktum. Neyse kaynanama gittim. Kayınvalideciğim bana yılbaşı hediyeleri hazırlamış..Bir tane orta masa örtüsü ister yemek masasına ister orta masaya amaa nasıl şık birşey sırf pul felan yapılmış işler böyle birşey görmedim nerden alduysa artık söylemiyor tabiii yıllarrr önce alınmış ama hiç kullanılmamış çokta iyi saklar eşyalarını. İki takım yine salon takımı hazırlamış onlarda çok güzeldi bakarken dibim düştü. Yani dışardaki çok abartılı şeyler gibi değil çok şık ama çok güzel eğer foto çekebilirsem yüklerim buraya yarım saat onlara baktım. Ama bem hepsini almıyım bir gelin daha var yurtdışında belki ona gönderirsin dedim. Onlar şansını kaybettiler evlenmeseydi yurtdşından sen benim kıymetlimsin başka kimim var kime vericem bunları çok değerli şeyler sana yakışır falan dedi ay çok hoşuma gitti zaten kayınbirader yurtdışında evlendiğinden ve orada kalmaya devam etme kararından sonra bize daha bir düştü çok sözler duydum zamanında ama işte böyle şeyler sevindiriyor beni.. moralim baya yerine geldi..

kızlarr ii akşamlarrr nasılsınız bakalım ya laptop alıyorum ya kucağıma sakıncası olurmu acabaa korka korka giriyorum yaa :26::26::26::26:

negüzell canım allah bozmasınn aile önemlidirr

ne guzelll cnm şanslısınn gerçi bnm kayınvalidem de cömerttir bana ogluna bşeyler alır eder zaten bi tanecik çocugu var yaa yapsın demi ama

bende bendee gelebilir miyim biletim var ama ileri tarihee.. Reglimi bir olsam off hala gelmedi yaa... Hemen bu ay alıcam şubat başı çalışmalar başlayacak ama iki ay kullanmak istiyorum bir de regli böyle gecikince... Hem bu arada sizden güzel haberler alırım ümitlenirim.

inş inş cnmcm yaa hayıt, preseed ...beklicz görcz inşş ii hberler veririz sizlere aysunmm senn de preseed hayıt bomba gibi ovulasyona gircn inş sen de hadii gelsn yeni yıl hediyelerimiz inşşşş

inşallah canımm..
bu ay tuhaf ama hiç akıntım yok ya 12.günüm bugün çok kuruyum belkide erkendir daha .:44:.
16.günde yumurtluyorum 3 aydr demekk ki hep öyle..
bakalım bu ay hayıt fark yaratacak mı..inşallah oynatmaz duygum..

Son düzenleme:
negüzell canım allah bozmasınn aile önemlidirr

tabii ki aile önemli canım Allah kimseninkini bozmasın İnşallahh...

ne guzelll cnm şanslısınn gerçi bnm kayınvalidem de cömerttir bana ogluna bşeyler alır eder zaten bi tanecik çocugu var yaa yapsın demi ama

ya evet ilk evlendiğimde kabullenememişti sözleri oldu kırıldığım ama bir oğlu da yurtdşındaydı dönecekti ama orda bir kız buldu yabancı evlendi tabii geldi tanıştırdı yemek verdik burada ama kaynanam ne de olsa kırıldı yanii ve ondan beri bana eşime daha özenli davranıyor.

maşşallah allah bozmasın tatlım.

hosgeldin cnmmm
iyiyim cnm saol sen nasilsin?
hangi korku filmine baktiniz?
iyi günlerde kullan cnm güle güle ins.
ilk zamanlar oluyor cnm sorunlar birbirine alisana kadar
allah agzinizin tadini bozmasin insallah..

kızlarr ii akşamlarrr nasılsınız bakalım ya laptop alıyorum ya kucağıma sakıncası olurmu acabaa korka korka giriyorum yaa :26::26::26::26:

bnm de kucagmda cnm ama hamiş olunca bi labtop masası alcm acilen ya da bu radyasyondan koruma battaniyleri var oda olablr bak ama direk kucagına alma bence de cnmcm

senin kaçıncı günün hayıtta elis..sende mi içiyodun ben unutmuşum..
gelsin bebekler elisssim..
çok merak ediyorum inşallah yaaa inşallahhhh hayıt bizler içinde şifa oluyodur...:26:

Benim bugün adetin 14. günü hayıtın da 12. günü,kasıklarımda ağrı başladı sanırım bugn yarın çatlayacak hayırlısıyla.Olur inşallah artık.

Oh ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın.

Ben de geçen merak etmiştim de bir yerde denk geldim,sanırım milliyet gazetesiydi doğru bildiğimiz yanlışlar diye zararlı değilmiş, cep telefonu da zaralı değilmiş diye okudum.

sevindirmez mi cnm ne kadar güzel Allah bozmasınkayınvaliden iyiymiş..
benimde iyidir Allah razı olsun..beni kendi kızından ayırmaz..
ilerisi için bişey diyemem ama biz de iyi başladık sanırım..

Son düzenleme:

tatlım dayanamıom sanırım kan testi yaptırcam bikaç güne:) belirtiler konusunu detaylı çok araştırdım netten erken gebelik belirtilerine nerdeyse bulantı hariç hepsine uyuyorum mesela: gözbebeklerde büyüme dikkatimi çekiyo makyaj yaptığım aynı yerde bile aydınlıkta olsa küçük olurdu şimdi hep büyük gelio, kasıklarımda bir dürtü sürekli çişe çıkma:) ve yeni yapsamda hep çişim varmış hissi şişlik karın altına azcık bastırsam sıkışır gibi oluyorum, felaket iştahım açık... bide hiçç akıntım yok çok enteresan dimi mesela önceden hasta olmadan bikaç gün evvel kahverengi gelirdi şimdi normal akıntı bile kesildi :26::26 anlıyamadım çk sağol kuzum senin demi geçti?

tabi cnm biletsizde olur üst üste kucak kucaga giderizzz

ins degismez cnmm
ama degisecegini sanmam cnm cünkü regl düzenini yerine koyuyor ya ilac seninde reglin zaten düzenli sorun olmaz insallah.

canım pek giremiyorum kociş evde okey falan oynadık arkadaş falan vardı kusura bakmayın olurmuuu şimdi hesap yapayım aceleden yanlış hesap yaptım galibaa bugün 14.günüm doktora cumartesi gittim yani 3 gün önce 13 mmdi ben bugün her ihtimale karşı yaapayım yumoşlar büyüyor sanki ara sıra batmalar var çünkü.Bu arada preseed ezik geldi biraz paket çok kötüydü sinir oldum o işede neyseben bugün ovucanımı yapıp resmi koyarım siteye ona göree devam edeerim yola artıkkk
hadi hayırlsııı ya benim hem sağ kasığımda hemde sol tarafımda batmalar varr ben bu işten bişi anlamadımmm acaba iki taneydide doktormu görmedikiiiii:44::44::44:

cnm bak bnm çok çok az oldu akntım bu ay diger ay daha fazlaydı ama iki gun koyu çizgiyi gördüm mesela ...hay da oyle bak yumrtlmadım dedi ama hamiş şimdi hayıta guven cnm ben bi yan etkisni hiç hissetmedm bence haytın faydası var olmsz bi etksi yok ama işte aysunm ya bizim durum farklı aklm hep eşimn degerlerde bende olsa sorun tmm hayıta guvenm tam olcak... o yuzden preseedee biraz daha fazla güvenıorm ama blmıorm işte beklicz görcz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…