tatlım dayanamıom sanırım kan testi yaptırcam bikaç güne:) belirtiler konusunu detaylı çok araştırdım netten erken gebelik belirtilerine nerdeyse bulantı hariç hepsine uyuyorum mesela: gözbebeklerde büyüme dikkatimi çekiyo makyaj yaptığım aynı yerde bile aydınlıkta olsa küçük olurdu şimdi hep büyük gelio, kasıklarımda bir dürtü sürekli çişe çıkma:) ve yeni yapsamda hep çişim varmış hissi şişlik karın altına azcık bastırsam sıkışır gibi oluyorum, felaket iştahım açık... bide hiçç akıntım yok çok enteresan dimi mesela önceden hasta olmadan bikaç gün evvel kahverengi gelirdi şimdi normal akıntı bile kesildi :26::26 anlıyamadım çk sağol kuzum senin demi geçti?
hosgeldin cnmmm
iyiyim cnm saol sen nasilsin?
hangi korku filmine baktiniz?
iyi günlerde kullan cnm güle güle ins.
ilk zamanlar oluyor cnm sorunlar birbirine alisana kadar
allah agzinizin tadini bozmasin insallah..
Oh ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın.
sevindirmez mi cnm ne kadar güzel Allah bozmasınkayınvaliden iyiymiş..
benimde iyidir Allah razı olsun..beni kendi kızından ayırmaz..
ilerisi için bişey diyememama biz de iyi başladık sanırım..
tabi cnm biletsizde olur üst üste kucak kucaga giderizzz
belki sağ ve sol ikiside büyüyodur gülüm hayıtla..kontrolden sona diğeride büyümeye başladı ise ağrısı ondandır...canım pek giremiyorum kociş evde okey falan oynadık arkadaş falan vardı kusura bakmayın olurmuuu şimdi hesap yapayım aceleden yanlış hesap yaptım galibaa bugün 14.günüm doktora cumartesi gittim yani 3 gün önce 13 mmdi ben bugün her ihtimale karşı yaapayım yumoşlar büyüyor sanki ara sıra batmalar var çünkü.Bu arada preseed ezik geldi biraz paket çok kötüydü sinir oldum o işede neyseben bugün ovucanımı yapıp resmi koyarım siteye ona göree devam edeerim yola artıkkk
hadi hayırlsııı ya benim hem sağ kasığımda hemde sol tarafımda batmalar varr ben bu işten bişi anlamadımmm acaba iki taneydide doktormu görmedikiiiii:44::44::44:
ins degismez cnmm
ama degisecegini sanmam cnm cünkü regl düzenini yerine koyuyor ya ilac seninde reglin zaten düzenli sorun olmaz insallah.
belki sağ ve sol ikiside büyüyodur canım hayıtla..kontrolden sona diğeride büyümeye başladı ise ağrısı ondandır...
ovulasyonuda ne zaman yapacaksın 2-3 saat bişey içmemen lazım..şimdi yap ozaman bi tane 2-3 saat bişy içmedi isen.tabi çişini de 4 saat kdr yapmadı isen.
olmazsada yarın başlrsın ozamn..
preesede gglnce bnmki de ezik geldi ya..kargo şirketiyle alakalı cnm ezip getirmişler..
inşallah azracım bakalım ben ovulasyon günümü blyrm ya 16-17.gün değişirse söylerim ama inş.değiştirmz..
inşallah canımm..
bu ay tuhaf ama hiç akıntım yok ya 12.günüm bugün çok kuruyum belkide erkendir daha .:44:.
16.günde yumurtluyorum 3 aydr demekk ki hep öyle..
bakalım bu ay hayıt fark yaratacak mı..inşallah oynatmaz duygum..
ben deldim ne çok kaynatmışsınız gene ben gelene kadar
birazanda datmaya gidicem çok uykum var gece çok kaynatmayın
valla adı bile kötü hiç demiyim ama türk korku filmi anlarsın neyle ilgili olduğunu baya tırstım ama geçti gerçi gece eşime yapışıp yatarım kesin... Amin canım cümlemizim ağzının tadı bozulmasın..
sağol canım benim...
ne güzel canım öyle olması lazım tabii kendileri de gelin olmuş zamanında neden gelin diye dışlarlar anlamam oğullarını paylaşamıyorlar sanırım. İnşallah siz de hep böyle güzel gidersiniz..
ay canımm benim.. Ben zaten ufak tefeğim kız sığarım kucağa yanii hiç sorun olmaz kenara kıvrılıveririm hatta koridora bir tabure atın ben öyle giderimm
belki sağ ve sol ikiside büyüyodur gülüm hayıtla..kontrolden sona diğeride büyümeye başladı ise ağrısı ondandır...
ovulasyonuda ne zaman yapacaksın 2-3 saat bişey içmemen lazım..şimdi yap ozaman bi tane 2-3 saat bişy içmedi isen.tabi çişini de 4 saat kdr yapmadı isen.
olmazsada yarın başlrsın ozamn..
preesede gglnce bnmki de ezik geldi ya..kargo şirketiyle alakalı cnm ezip getirmişler..
inşallah azracım bakalım ben ovulasyon günümü blyrm ya 16-17.gün değişirse söylerim ama inş.değiştirmz..
tşk ederimm kızlarr aydınlattınız benii bugünlük kucağımda dursun bakalım bende yavaş yavaş mide bulantısı başlıyo sanırım allahım dua edin öle bulantım falan olmasınn yaa :2::2::2::2:
cnm bak bnm çok çok az oldu akntım bu ay diger ay daha fazlaydı ama iki gun koyu çizgiyi gördüm mesela ...hay da oyle bak yumrtlmadım dedi ama hamiş şimdihayıta guven cnm ben bi yan etkisni hiç hissetmedm bence haytın faydası var olmsz bi etksi yok ama işte aysunm ya bizim durum farklı aklm hep eşimn degerlerde bende olsa sorun tmm hayıta guvenm tam olcak... o yuzden preseedee biraz daha fazla güvenıorm ama blmıorm işte beklicz görcz ....
tşk ederimm kızlarr aydınlattınız benii bugünlük kucağımda dursun bakalım bende yavaş yavaş mide bulantısı başlıyo sanırım allahım dua edin öle bulantım falan olmasınn yaa :2::2::2::2:
haklısn eşlerimizin değerlerinde sorun.bizim..o kadar kürde yapıyorz duygum..bir sürü şey kullanyrz inşallah..şifa buluyoruzdur..
bende öyle çok merak ediyorum ki..hani bilebilsek iyiye gittiğini değerlerin belkide beklemek daha kolay olurdu..
inşallah duygum inşallah preseeden bende çok umutluym..
kasım ayı patladı topik..
aralık ayını da biz patlatırız inşallah
inşallahhhh canımm inşallahhh öyledir büyüsünlerrr ben duymuştum 2 hafta araylaa hamiş kalanı 2 tane yumurta ama bebeklerin arasında iki hafta var o şkeilde ikizmiş hadi hayırlısıııbişey içmedim 3 saati geçti ilk idrarlamı yapıcamm peki kuuzum
inşallahhhh canımm inşallahhh öyledir büyüsünlerrr ben duymuştum 2 hafta araylaa hamiş kalanı 2 tane yumurta ama bebeklerin arasında iki hafta var o şkeilde ikizmiş hadi hayırlısıııbişey içmedim 3 saati geçti ilk idrarlamı yapıcamm peki kuuzum
selam canım hoşgeldin..vallahi topiğin hızına ytişilmiyo ki...7000 ler geldi geçio maşallahben deldim ne çok kaynatmışsınız gene ben gelene kadar
ayyy bizimde öyle olsa dimi
gülüm 3 saat bişey içmediysen...çişte 3 saati geçtiyse yapabilirsin cnm..
yalnız sabah ilk idrarınla yapmıyorsun.
selam canım hoşgeldin..vallahi topiğin hızına ytişilmiyo ki...7000 ler geldi geçio maşallahbende birazda gidicem uyumaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?