Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yok canım benim daha gelmedi,keşke gelse de geçseBelirtiler kişiden kişiye değişir ama bildiğim kadarıyla gebelikte akıntı olur.Tabi dediğim gibi değişir.

hosgeldin cnmmm
iyiyim cnm saol sen nasilsin?
hangi korku filmine baktiniz?
iyi günlerde kullan cnm güle güle ins.
ilk zamanlar oluyor cnm sorunlar birbirine alisana kadar
allah agzinizin tadini bozmasin insallah..

valla adı bile kötü hiç demiyim ama türk korku filmi anlarsın neyle ilgili olduğunu baya tırstım ama geçti gerçi gece eşime yapışıp yatarım kesin... Amin canım cümlemizim ağzının tadı bozulmasın..

Oh ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın.

sağol canım benim...

sevindirmez mi cnm ne kadar güzel Allah bozmasınkayınvaliden iyiymiş..
benimde iyidir Allah razı olsun..beni kendi kızından ayırmaz..
ilerisi için bişey diyemem ama biz de iyi başladık sanırım..

ne güzel canım öyle olması lazım tabii kendileri de gelin olmuş zamanında neden gelin diye dışlarlar anlamam oğullarını paylaşamıyorlar sanırım. İnşallah siz de hep böyle güzel gidersiniz..

tabi cnm biletsizde olur üst üste kucak kucaga giderizzz

ay canımm benim.. Ben zaten ufak tefeğim kız sığarım kucağa yanii hiç sorun olmaz kenara kıvrılıveririm hatta koridora bir tabure atın ben öyle giderimm

tşk ederimm kızlarr aydınlattınız benii bugünlük kucağımda dursun bakalım bende yavaş yavaş mide bulantısı başlıyo sanırım allahım dua edin öle bulantım falan olmasınn yaa :2::2::2::2:

belki sağ ve sol ikiside büyüyodur gülüm hayıtla..kontrolden sona diğeride büyümeye başladı ise ağrısı ondandır...
ovulasyonuda ne zaman yapacaksın 2-3 saat bişey içmemen lazım..şimdi yap ozaman bi tane 2-3 saat bişy içmedi isen.tabi çişini de 4 saat kdr yapmadı isen.
olmazsada yarın başlrsın ozamn..
preesede gglnce bnmki de ezik geldi ya..kargo şirketiyle alakalı cnm ezip getirmişler..
ins degismez cnmm
ama degisecegini sanmam cnm cünkü regl düzenini yerine koyuyor ya ilac seninde reglin zaten düzenli sorun olmaz insallah.

inşallah azracım bakalım ben ovulasyon günümü blyrm ya 16-17.gün değişirse söylerim ama inş.değiştirmz..

Son düzenleme:

inşallahhhh canımm inşallahhh öyledir büyüsünlerrr ben duymuştum 2 hafta araylaa hamiş kalanı 2 tane yumurta ama bebeklerin arasında iki hafta var o şkeilde ikizmiş hadi hayırlısıııbişey içmedim 3 saati geçti ilk idrarlamı yapıcamm peki kuuzum

ben deldim ne çok kaynatmışsınız gene ben gelene kadar
birazanda datmaya gidicem çok uykum var gece çok kaynatmayın

hoş geldn datlum ben butun gun uyudm ama uyusam şimdi yne uyurm bogazımı sardım viksle otruorm ditme hemen hülyacımm kaynat bizleeee

türk korku filmleri de cok ruhani oluyor zaten birde sacma
tabi cnm ya gideriz bir sekildeee gönüller bir olsun

tamam cnmm söylersin.
ins degistirmez cnmm

haklısn eşlerimizin değerlerinde sorun.bizim..o kadar kürde yapıyorz duygum..bir sürü şey kullanyrz inşallah..şifa buluyoruzdur..
bende öyle çok merak ediyorum ki..hani bilebilsek iyiye gittiğini değerlerin belkide beklemek daha kolay olurdu..
inşallah duygum inşallah preseeden bende çok umutluym..
kasım ayı patladı topik..
aralık ayını da biz patlatırız inşallah

tşk ederimm kızlarr aydınlattınız benii bugünlük kucağımda dursun bakalım bende yavaş yavaş mide bulantısı başlıyo sanırım allahım dua edin öle bulantım falan olmasınn yaa :2::2::2::2:

Her şeyin hayırlısı olsun canım,bulansa da geçer bebişini öpünce hepsini unutacaksın inşallah

Kaynatacaz işteGitme sen de kaynat

ama işte öğrenemıorz ne yazık ki sizn ankarya gtmenz lazm test için bizm de iki ay oldu üç ayda kürler etki etmeye başlıo ancak ocak gibi gdeblrz o zamana kadar da gelck bebişlerimiz inşşş insann içinde bi korku oluo elbet rahmi filmi varikosel aşılama falan filan... bunların hiçbirine gerek kalmıcak inşşşşş....

merhaba gülbebek nasılsın canım.ofludan haberin var mı.doktora gittimi bu gün.

ayyy bizimde öyle olsa dimi

gülüm 3 saat bişey içmediysen...çişte 3 saati geçtiyse yapabilirsin cnm..
yalnız sabah ilk idrarınla yapmıyorsun.

selam canım hoşgeldin..vallahi topiğin hızına ytişilmiyo ki...7000 ler geldi geçio maşallah bende birazda gidicem uyumaya...

ben de uzancm biraz kızlar ya halszm tabii dogal olrakk sizi sevıormmm hepinize ii gecelerrr görşrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

iyi kşamlar kızlar klomen ve agnucaston aynı anda kullanıla bilirmiş sakıncası yokmuş yarın adetimin 3. günü ve ilaçlara başlıyorum kısmetse
şuanda çok mutsuzzum ve moralim çok bozuk
ablam var 4.5 aylık hamile 3. bebği olucak kısmetse ama ablam evlendiğnden beri yolunda gitmeyen şeyler vardı akşamda ardım anemleri ablam ordaymış kocası şiddet uygulamış çok üzgünüm akşamdan beri ağlıyorum neden herşey yolunda gitmiyo neden insanlar bukadar acımasız çok üzgünüm çokk

kızlar ben kaça uykum var aslında çoktan uyumam lazımdı dün gece uyuyamadım uykum kaçmıştı ama eşimi beklicem korku filminden tırstım o d yabancı bir dizi izliyor tv de. Ben koltuğa kıvrılayım en iyisi o da yatana kadar tek yatamam asla.. :18: iyi geceler kızlarrr yarın görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…