ben de uzancm biraz kızlar ya halszm tabii dogal olrakk sizi sevıormmm hepinize ii gecelerrr görşrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben de uzancm biraz kızlar ya halszm tabii dogal olrakk sizi sevıormmm hepinize ii gecelerrr görşrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
görüşürüz canım bende çıkıyorum artık.
yoruldum bakmaktan...
görüşürüz kızlarrrrr..iyi geceler hepinize..
hoş geldn datlumben butun gun uyudm ama uyusam şimdi yne uyurm bogazımı sardım viksle otruorm ditme hemen hülyacımm kaynat bizleeee
hosgeldin cnmmmmm
ayyy bizimde öyle olsa dimi
gülüm 3 saat bişey içmediysen...çişte 3 saati geçtiyse yapabilirsin cnm..
yalnız sabah ilk idrarınla yapmıyorsun.
selam canım hoşgeldin..vallahi topiğin hızına ytişilmiyo ki...7000 ler geldi geçio maşallahbende birazda gidicem uyumaya...
iyi kşamlar kızlar klomen ve agnucaston aynı anda kullanıla bilirmiş sakıncası yokmuş yarın adetimin 3. günü ve ilaçlara başlıyorum kısmetse
şuanda çok mutsuzzum ve moralim çok bozuk
ablam var 4.5 aylık hamile 3. bebği olucak kısmetse ama ablam evlendiğnden beri yolunda gitmeyen şeyler vardı akşamda ardım anemleri ablam ordaymış kocası şiddet uygulamış çok üzgünüm akşamdan beri ağlıyorum neden herşey yolunda gitmiyo neden insanlar bukadar acımasız çok üzgünüm çokk
Merhaba kızlar
bişi sorucam yarın benim regl dönemim bitiyo aslında regl olunca bu agnucaston a başlıcaktım unuttum şimda yarın regl bitiyo ama bu ilacı içsem bi faydasını görürmüyüm ???
sanada iyi geceler aysunummm
görüsürüz cnmmm mucksss
iyi kşamlar kızlar klomen ve agnucaston aynı anda kullanıla bilirmiş sakıncası yokmuş yarın adetimin 3. günü ve ilaçlara başlıyorum kısmetse
ablam var 4.5 aylık hamile 3. bebği olucak kısmetse ama ablam evlendiğnden beri yolunda gitmeyen şeyler vardı akşamda ardım anemleri ablam ordaymış kocası şiddet uygulamış çok üzgünüm akşamdan beri ağlıyorum neden herşey yolunda gitmiyo neden insanlar bukadar acımasız çok üzgünüm çokk
kızlar bende kalıp sizlerle sabaha kadar sohbet etmek isterim ama dün gece 4 de uyudum sabakta 8 de işe gittim o yüzden çok uykum var şuanda
hepinizi öpüyorum size iyi sohbetler canlarım benimmmmm
birsey olmaz cnm baslayabilirsim ins görürsün faydasini
bu arada hosgeldin.
Görüntü0824.jpg kızlar selam,bugün doktordaydım neyseki herşey yolundaymış becerebildimmi bilmiyorum ama kızımın son hali bu :)
ayy canım çok teşekkür ederim cevabın için rahatlattın beni ben geç kaldığımı düşünmeye başlamıştım
İyi gecelerben de uzancm biraz kızlar ya halszm tabii dogal olrakk sizi sevıormmm hepinize ii gecelerrr görşrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
merhaba gülbebek nasılsın canım.ofludan haberin var mı.doktora gittimi bu gün.
kızlar ben kaça uykum var aslında çoktan uyumam lazımdı dün gece uyuyamadım uykum kaçmıştı ama eşimi beklicem korku filminden tırstım o d yabancı bir dizi izliyor tv de. Ben koltuğa kıvrılayım en iyisi o da yatana kadar tek yatamam asla.. :18: iyi geceler kızlarrr yarın görüşürüzzz
görüşürüz canım bende çıkıyorum artık.
yoruldum bakmaktan...
görüşürüz kızlarrrrr..iyi geceler hepinize..
Merhaba,bildiğim kadarıyla topicte son gün başlayan arkadaşlar da olmuştu.Merhaba kızlar
bişi sorucam yarın benim regl dönemim bitiyo aslında regl olunca bu agnucaston a başlıcaktım unuttum şimda yarın regl bitiyo ama bu ilacı içsem bi faydasını görürmüyüm ???
Görüntü0824.jpg kızlar selam,bugün doktordaydım neyseki herşey yolundaymış becerebildimmi bilmiyorum ama kızımın son hali bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?