Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de uzancm biraz kızlar ya halszm tabii dogal olrakk sizi sevıormmm hepinize ii gecelerrr görşrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

görüşürüz canım bende çıkıyorum artık.
yoruldum bakmaktan...

görüşürüz kızlarrrrr..iyi geceler hepinize..

Merhaba kızlar

bişi sorucam yarın benim regl dönemim bitiyo aslında regl olunca bu agnucaston a başlıcaktım unuttum şimda yarın regl bitiyo ama bu ilacı içsem bi faydasını görürmüyüm ???

hoş geldn datlum ben butun gun uyudm ama uyusam şimdi yne uyurm bogazımı sardım viksle otruorm ditme hemen hülyacımm kaynat bizleeee

hosgeldin cnmmmmm

kızlar bende kalıp sizlerle sabaha kadar sohbet etmek isterim ama dün gece 4 de uyudum sabakta 8 de işe gittim o yüzden çok uykum var şuanda
hepinizi öpüyorum size iyi sohbetler canlarım benimmmmm

kızlar ya hamile olanlar açıkcası benim hiç akıntım yok kupkuruyum normalmi ya birde hani hamilelik horman testleri varya hamile olduğunu öğrenince doktorlar istiyo benm doktorum kalp atışlarını duyduktan sonra yaparız dedi birde sadece folik asit verdi normalde bebeğin tutunması için ilaç veriliyo ya ondan flan vermedi normalmi yaa sadece folik asit yeterlimşi acaba :26::26::26:

iyi aksamlar cnm hosgeldinn.
ikisini bir arada icilebiliyorsa cok iyiymis cnm sifa olsun insallah.
ablan adina da cok üzüldüm cnmm allah yardimcisi olsunn ne olursa olsun hic bir kadin siddeti haketmiyorr
onun duygulari yok mu onuda bir ana dogurdu heleki birde icinde can tasiyor

rabbim hayirlisini versin.

Görüntü0824.jpg kızlar selam,bugün doktordaydım neyseki herşey yolundaymış becerebildimmi bilmiyorum ama kızımın son hali bu :)

Eklentiler

• $Görüntü0824.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba kızlar

bişi sorucam yarın benim regl dönemim bitiyo aslında regl olunca bu agnucaston a başlıcaktım unuttum şimda yarın regl bitiyo ama bu ilacı içsem bi faydasını görürmüyüm ???

birsey olmaz cnm baslayabilirsim ins görürsün faydasini
bu arada hosgeldin.

ne diyosun canım yaaa çok üzüldümmm.. Ah canım yaaa madem eşiyle arası kötüydü hadi 2 çocuğu yapmış neden 3. ye hamile kaldı be canım kendisi korunsaydı hap, iğne, spiral ne varsa ama işte söylendiği kadar kolay değil belki de. Ne derdi varmışta şiddet uyguluyor ya çocuklarından da mı utanmıyor o kadın ona evlatlar vermiş hem de hamile yaa.. Canımm ailen sonuna kadar yanında olsun ablanın gerekirse bir süre görüştürmesin o adamla. 3 çockla zor elbet ama öyle bir adamla büyümesindense o çocukların ayrı olmaları daha iyi kendi ayakları üzerinde dursun çalışsın ama minnet etmesin o yüzden eziyor işte bu kocalar kadınları başka dayanağı olmadığını bildikleri için. Allah ıslah etsin o adamı ne diyim..

Görüntü0824.jpg kızlar selam,bugün doktordaydım neyseki herşey yolundaymış becerebildimmi bilmiyorum ama kızımın son hali bu :)

ayy çok güzel. Hayatın en anlamlı fotoğrafı olsa gerek bu süper birşey.. Maşallahh canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

ben de uzancm biraz kızlar ya halszm tabii dogal olrakk sizi sevıormmm hepinize ii gecelerrr görşrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
İyi geceler
merhaba gülbebek nasılsın canım.ofludan haberin var mı.doktora gittimi bu gün.

Aaaa ofluyu soracaktım ben de ne yaptı bilen var mı?

Aynen ben de aynısını yapıyorum,millete ağlamaktan kendi evime barkıma konsantre olamıyorum.Kocama da yansıtmamaya çalışıyorum içime atıyorum sonra da rüyamda görüyorum.gerçekten insan ailesinden birine zarar gelsin istemiyor ama her şey olacağına varıyor.Sorunsuz bir gün geçmez ki yapacak bişey yok.İnsanlar çok tuhaf insan gerçekten kaldıramıyor bazı şeyleri.

İyi geceler canım

görüşürüz canım bende çıkıyorum artık.
yoruldum bakmaktan...

görüşürüz kızlarrrrr..iyi geceler hepinize..

İyi geceler :80::80:

Merhaba kızlar

Merhaba,bildiğim kadarıyla topicte son gün başlayan arkadaşlar da olmuştu.

slm kızlar.biraz önce bir arkadaşımdan geldim.herkesin bebişi çocuğu vardı bir tek ben vardım bebişi olmayan.bebekleri doğumları hakkında konuşurlarken ben öylece baktım onlara.bana o soruyu sormamalarını çok istedim ama maalesef o soru geldi. ''siz düşünmüyormusunuz?'' bu soru sorulunca resmen kafamdan kaynar sular dökülüyo.kızarıp bozarıp düşünüyoruz ddedim.içlerinden biri bildiği için durumumu.ahh ahh keşke düşünmekle olabilen birşey olsaydı bu...rabbim bizlerede nasip etsin en yakın zamanda...

kızlar yumurtlama olmayan bende hayıtın sayesinde beliren 2.çizgiiii 14.gün yaptığım ovülasyon testimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…